121

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 157 " ... че е гласувал за Радев, защото Герб го предложили ... " Добре ли сте?

120

Анонимен

преди 2 години

На Бойко сектантите са на линия и много ме забавляват. Жалко, че си имам работа и не мога да продължа с почивката.

119

Анонимен

преди 2 години

От всички кандидати залагам на натовския офицер и руски шпионин. Много умен, бе! Още не се е разкрил точно какъв го играе. Бойко го знаем тича при Ердоган. Но натовския офицер, костелив орех. ЩЕ СЕ ПРЪСНА ОТ СМЯХ ! Не ми трябват комедийни сериали, по форумите, книга ще се напише. Един написал, че е гласувал за Радев, защото Герб го предложили, но сега ще гласува за Герджиков, защото Герб са го предложили....Човек ти за партия ли гласуваш или за личност?

118

Калеко Алеко

преди 2 години

До Калеко Алеко каза ... Калеко Алеко говори винаги с факти, а не с епитети и нарицателни, които са характерни за хора с беден речник и липса на аргументи ... !!!

117

и без това

преди 2 години

от тази махлянска седянка ,наречена ПАРЛАМЕНТ, народа няма необходимост . Да им плаща големите заплати и да гледа злоба , невъзпитаност ,омраза , клевети , доносничество и жажда за власт.

116

Анонимен

преди 2 години

Супер си е , когато президентът не е от ГЕРБ и така поне отвреме навреме може да ги озаптва. Той и сега нищо не може да им направи, дори още не са почнали да ги съдят, понеже си имат главен прокурор. Вероятно президентът ще си остане пак Радев, което е много добре за България.

115

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 148 "Скоро ще свърши мъката ви.....Наближава часът на истината. Колелото се завъртя и няма спиране!" Така е: сега избора е между ЕС и Путин. Ако си изберете Путин ще има "справедливост" по КГБейски.

114

Анонимен

преди 2 години

До ЕДИНСТВО НА БЪЛГАРИЯ как го разбра за три дена? Браво! Бойко гарантира за него, нали?

113

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще свърши мъката ви.....Наближава часът на истината. Колелото се завъртя и няма спиране! После ни очакват много интересни неща. Едни хора с добри адвокати и т.н. Истината винаги излиза наяве, макар и след 12 години вкопаване в институциите.

112

Калеко Алеко

преди 2 години

До Анонимен ... Най-лесно се съставя кабинет, на фигуранта му го назначиха директно от бившата Държавна сигурност, както и от офиса на ген.Решетников от "Позитано 20", а после кадровик му стана и Черепа ... !!!

111

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 141 "Този човек в науките сигурно е добър, но никога не може да състави кабинет." Президента не е глава на изпълнителната власт.

110

Анонимен

преди 2 години

Герджиков не посмя да напусне поста си в Университета! Той е тръгнал с мисълта за провал. Умен е човека. Разбрал е....

109

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами това е положението, те от партизанския отряд от Бузлуджа откакто ги удариха през крадливите пръсти и им спряха достъпа до мандрите само за битки говореха, а после си спуснаха и Кремълски парашутист за преЦедент, който превърна битките им в епично настъпление с/у държавността и институциите в България, така че сега цялата страна се нацепи в демеркационни линии на сражението .... !!!

108

Анонимен

преди 2 години

Луна ми е много по-истинска от Герджиков. Тръгна с лъжа. Кажи си бе човек, аз ще съм Президент на мафията. Много по-достойно е. Този човек в науките сигурно е добър, но никога не може да състави кабинет. Това ще го направи Бойко. Герджиков ще обикаля със слушалка в ухото и ще повтаря като папагал.Инициативен комитет: Калин Сърменов-мразен в гилдията, но направил пари при Бойко, певци и артисти-без участия , боксьорката продавала пици по времето на Бойко да не умре от глад, но сега може и министъ

107

Анонимен

преди 2 години

Така си е! Парламент ще избираме още пъти до юни месец догодина, а президент - веднъж на 5 години )))

106

Анонимен

преди 2 години

До Патриот Руските *** ставате все по-жалки. Интересно, какво или кой ви кара да се излагате по тоя брутален начин: показвате тотална липса на самоуважение.

105

Осветител

преди 2 години

До Анонимен 132Боби искаше да седне на 3 стола но...Подари куче на Путин и му построи газопровод за броени дни,който няма отклонение за бг,а за сърби,унгарци,австрийци.Отиде да козирува на Ердо..След това плати милиарди на Тръмп за самолети на хартийка,но нещо не го одобриха и заложиха на Радев,заради триморието.И той не е много читав но ще видим...кой е про и кой е пра...з.

104

Анонимен

преди 2 години

на балотаж Костадинов срещу Волен. а не извинявайте, забрайх че гласуваме електронно и че няма купуване на гласчета.

103

Анонимен

преди 2 години

Понякога се чудя Бойко ли е по-*** или избирателите му? Но след като видях как хукнаха да хвалят човека от СУ, ми се изясни ситуацията. Бойко можеше и кучето си да кандидатира. Ефекта щеше да е същият. Кучето щеше да обикаля по медиите и всички да се възхищават колко е умно и колко е по-добре куче на Герб, отколкото няма какво да измислим за Радев, ровихме, но няма, абе хайде "вдигнат юмрук". Какво ги плаши този юмрук така и не разбрах. За мен означава" Вън мафията от БГ"

102

уточнение

преди 2 години

Няма такова насекомо "обединител".Всеки ще обедини своите авери и ще хапе другите.Така ,че е излишно да се правите на почтени.Всеки да си действа,пък каквото сабя покаже и честта/която липсва/