175

Анонимен

преди 2 години

Сега на тоя да му връчат една метла и две седмици да мете около училището, че да му дойде акълът в главата.

174

Укорки

преди 2 години

Хулиганът сам призна,че е обиждал грубо полицаят ,държал се е нагло и арогантно.Трябваше само да си вдигне фаса от улицата...

173

МКС

преди 2 години

Какво бихте направили във следната ситуация? Седите си в градинката пред блока и садите цветя например. Минват младежи и си хвърлят цигарите във цветята ви. Правите им забележка , а те ви отговарят: " я си таковай майката бе ***..." Та каква ще е вашата реякция? Подавате им кафенце усмихнати широко , извинявате им се за направената забележка, благодарите за направените "комплименти" или им зашивате по един шамар което е доста безотговорно. Ще бъдете съден , разследван , оплют от новините ит

172

Анонимен

преди 2 години

ТЕЗИ МЛАДИ ХОРА ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ ДОБРЕ, ЧЕ АКО ДЕМОНСТРИРАТ НЕУВАЖЕНИЕ КЪМ ОБЩЕСТВОТО ХВЪРЛЕЙКИ ОТПАДЪЦИТЕ СИ КЪДЕ ИМ ПАДНЕ И СЕ ДЪРЖАТ ПРЕДИЗВИКАТЕЛНО И ОБИДНО ЩЕ ПОЛУЧАТ ЕТО ТОВА ОТ НЯКОЙ НА КОЙТО НЕ СА МУ ИЗДЪРЖАЛИ НЕРВИТЕ ДА СЕ ГАВРЯТ С УСЕЩАНЕТО МУ ЗА РЕД. И СЕ ПИТАМ КАКВО ЛИ СА ГОВОРИЛИ НА ТОЯ ЧОВЕК, КАК ЛИ СА ГО ИЗКАРАЛИ ОТ РАВНОВЕСИЕ ЗА ДА ГИ МЕТНЕ. И ДА РАЗХОДКИТЕ МИ В ПАРКА МЕ КАРАТ ДА СИ МИСЛЯ, ЧЕ КУЧЕТАТА МНОГО ДОБРЕ И ЕСТЕСТВЕНО НАТОРЯВАТ ГРАДИНКИТЕ, АМА СИ ПРИБИРАЙТЕ ТОРА, МОЛЯ ВИ!

171

Анонимен

преди 2 години

Предлагам такъв да буде подходът и към собствениците на домашни любимци, които не почистват след тях. С нискоинтелигентни явно само така можеш да се разправиш.

170

Ядосан

преди 2 години

Докато не престане тази агресия по улиците България никога няма да се оправи. Полицай пребива ученик , праща го в болница и всички в един глас го възхваляват. Ако беше вашето дете друга песен щеше да пеете. Хайде сега юруш на минусите.

169

Анонимен

преди 2 години

браво на полицая, дори не на служба в почивката си е изпълнил гражданския си дълг към обществото. Човека има изградено усещане за принадлежност към обществото а този 19 годишен келешшш си мисли че обществото му дължи нещо. Да му събира лauната.

168

Анонимен

преди 2 години

не случаен е израза във фолклора ни, Да му хвърлиш една гора бой да стане човек...

167

Анонимен

преди 2 години

второ поколение продукт на демокрацията. То за това ги пращаха в казарма до 2000 г да станат мъже да разберат че имат задължения, че някой може да те командва и трябва да изпълняваш. Такова келлешшчее като ми дойде във фирмата с претенцийките си и третия ден вече си е тръгнал за вкъщи за постоянно.

166

Анонимен

преди 2 години

Каква точно е новината? Че се връща нормално поведение?

165

баба мара

преди 2 години

какъв е този ученик с цигара в устата и хвърля фасове по земята писна ни отглупаци растат *** поколения без възпитание

164

Анонимен

преди 2 години

Когато видя някой седящ на пейката, да си хвърля *** зад гърба в градинката, а не в кошчето - на три метра от него и на мен ми идва желанието, да го пребия тоя!

163

Браво

преди 2 години

Малко му е било на тоя мърлю

162

Анонимен

преди 2 години

ако майкамy го беше научила къде се хвърлят фасовете нямаше да яде бой.

161

Чичо Васко

преди 2 години

А Бтв ще ми излизат с разни жандърски призиви да чистим България и да учим децата си отрано, че не е важно кой хвърля б ок лу ци те, а те да ги събират. Само шамарите, юмруците и по-дебела гьостерица за шимпанзетата като това "добро дете" от снимката. Малко го е бил полицая.

160

Гиб Мелсън

преди 2 години

Благодарение на смелия полицай този младеж хулиган друг път няма да си хвърли фаса на земята. Запомнете от мен. Никой не ви е длъжен да чисти след вас и не трябва да си изхвърляте *** по улиците. Този младеж хулиган е разбрал това по трудния начин.

159

Радев 2021 ДА!!!

преди 2 години

Не бива да се сравнява побоя над това момче и насилието над адвокат Хаджигено. Там става въпрос за значим политик, а тук за никому неизвестно момче. Медиите излишно раздухват случая.сега не е време да се клати стабилността!

158

Стоян

преди 2 години

Сега вече ще знаеш къде да си хвърляш фаса!

157

ПЕХОТИНЕЦ

преди 2 години

ср.Ашсов подаде ли си оставката, или този бой е правилен, за разлика от предишните, а може би още не си е сменил памапампамперса

156

Коки

преди 2 години

Другия път няма да си изхвърлят фаса.Вярвал в правосъдието.ПИКЛЬО !