41

До Тони от Йордан

преди 2 години

Ех, изтърка Ви се легендата с четките за стратегът-държавник Борисов. Да, Б. Борисов не е случаен, има опит в политиката. Но е безкрайно компрометиран да да го даваме за пример, особено ако искаме да се развиваме като нормална държава, а не да вегетираме като мафиото-мутренски катун и да гледаме пищака, кюлците и леките платени женски удоволствия в спалнята на неадекватен, аморален, безсъвестен, циничен, арогантен, безцеремонен, безчестен, безотговорен човек.Жалко, че Герджиков охотно прие...

40

Анонимен

преди 2 години

Никакви нерви не си е изпускал Радев. Тиквата изпада в истерии много пъти и крещеше по камерите за някой дето щял да мачка таралеж с гол 3aдник. Иначе, тоя Герджиков ще изгуби изборите, а най-вероятно ще се откаже по-късно дори от участие.

39

Анонимен

преди 2 години

От на Борисов ли е по-добра? Тъй си е.

38

Анонимен

преди 2 години

До 38;40;41; Вие не сте добре бе,от злоба сте изтрещяли и дрънкате несвързани неща.Ще пиете студена вода на 14 ноември така,че свиквайте още от сега

37

Тони

преди 2 години

Борисов отново показа перфектната си политическа интуиция присъща на истинските държавници. Разклати,, уравновесения "Радев който започва да си изпуска нервите.

36

До 37 от Йордан

преди 2 години

Все "от утре" си вършат работата хората на Герб и Борисов. Аз пък се съмнявам, че Ректорът сам се е предложил на Борисов. Колко безкористно и услужливо. Направо да повярваш.. Инициативен комитет, да - да! Да не останат по-назад от Президентът Радев.

35

До 37 от Йордан

преди 2 години

Аха, от утре бил в отпуск. Много морално и отговорно, да не му изстине местенцето като ректор на СУ. Ей, професор и половина, "ректор на ректорите", много добре си е направил сметката, нали така? А това, че така ангажира независимостта на СУ по закон и устав, не е проблем. Ами дай ГЕРБ да номинира и Патриарха на БПЦ за вице-президент, щото като духовен водач той още по-добре ще влезне във ролята на Обединител, пък и той да си вземе отпуск от църковните села? Манджа с грозде.

34

Анонимен

преди 2 години

В реда на нещата е един седесар да лъже като разпран.

33

Анонимен

преди 2 години

До 34 Защото от утре е в отпуск.По добре попитай прецедента ,защо пази гърба на Киро с двойното гражданство

32

Анонимен

преди 2 години

Някакъв екземпляр от добре забравения СДС сипе мъдри мисли за това кой можел да ни бъде президент. "на светлинни години...."! На светлинни години напред е Президентът Радев, сравнен с преводача, дребния мошеник, срам за Софийския университет!

31

Анонимен

преди 2 години

СДС защо говорят, когато реално нямат и 0.5% подкрепа?

30

Йордан

преди 2 години

Защо преднарително не се оттигли от поста в СУ, ами забърка независима академична институция с политика и его за власт. Къде са примерът, моралът?Жалко, че е образован, професор, ректор, човек с опит и знания. Може ли самовлюбин властолюбец, пък било то и Ректор, да бъде по-добрия президент? Та той изначално мисли само за себе си. И се радва на подкрепата на компрометирани хора и партии, като Герб и Борисов.Жалко. Евтино. Безотговорно.

29

Тъпо

преди 2 години

Верно ли. А Плювналиев къде е?

28

Анонимен

преди 2 години

До 29 И не е ген.Матеев ,а ген Матев

27

Анонимен

преди 2 години

Гласуваш за Герджиков, получаваш ДПС.

26

Анонимен

преди 2 години

До 29 Абе ти си като фигуранта .В качеството на какви ,ще казвате кой за какво да се кандидатира а?Отк ..ка...Чал-..ници

25

Анонимен

преди 2 години

Съпругът ѝ е бригаден генерал Явор Матеев, командир на бригада "Специални сили", ----///---- Това ли я прави подходяща за вице?Що не се кандидатира мъжът и?

24

Еми

преди 2 години

А пък Радевите под..Ло...Ги Ристьо,учиндолците,Корнела,Галевица оглушаха, онемяха с появата на проф.Герджиков.Що така бе ,,ние почтените"Забравих Киро и Асен,,почтените"

23

О хо хо

преди 2 години

ПИГИТО И ЮМРУКА ОТИВАТ В ИСТОРИЯТА! ЧЕСТИТО, НОРМАЛНИ ХОРА!!!

22

Анонимен

преди 2 години

Полк. Невяна Митева е кандидатът за вицепрезидент, който ще застане до проф. Анастас Герджиков Митева е служила като пиар специалист във ВВС, както и като специалист човешки ресурси в централата на ВВС. Тя е шампион по плуване. Участвала е в Олимпийските игри в Сеул през 1988 г. в женска щафета 4х100м., стига до финал и завършва на шеста позиция. Има над 120 медала, купи и отличия.Съпругът ѝ е бригаден генерал Явор Матеев, командир на бригада "Специални сили",