97

у

преди 2 години

МУТРАТА НАРОЧНО СЛАГА ЧОВЕК С ФАМИЛИЯ РАДЕВ-ЗА ДА ОБЪРКА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА С ИСТИНСКИЯ РАДЕВ

96

Смехурко

преди 2 години

Успех професоре,Успех генералеНека по-добрия победи.Но имам чувството, че ако ГЕРБ подкрепи професора, ще назадне сериозно.

95

Дедо

преди 2 години

А бе тоя депутат нали имаше нещо за едни 5 млн. евро,един кораб и един оръжеен бос?Журналята МЪЛЧИ ЧУТОВНО!!!

94

Лойко

преди 2 години

Герджиков не само може,а трябва и да го направи. Нужна ни е Демокрация,а не Диктатура и военщина по върховете на власта. Радев олеква всеки изминал ден и нека видим преките дебати между претендентите и тогава ще ни стане ясно,какъв да бъде нашият избор.Задава се реална възможност да се освободим от милиционерската държавност.Никога военни и бивши ченгета не са били полезни на държавата.

93

Ханонимен до Алекс

преди 2 години

Коментарът ми е достатъчно добре написан. Не съм виден писател или изкуствовед, образованието ми е техническо, освен английският, ми се е наложило да науча и немски на добро ниво. Ако не ти харесва това: you can go ahead and have an intercourse with yourself!

92

Анонимен

преди 2 години

"Депутат на ГЕРБ се изказа, че кандидата на ГЕРБ ще спечели." Бегай бе, ега си шока ! Направо да не повярва човек. Е, ще видим, то е близо. Ама аз само да питам, Боко не се ли беше изказал, че ще се кандидатира ако не се сформира правителство ? Или нещо грешно помня какво съм чел ? Може и грешно да помня как спинка върху планина пари/оръжия и злато като Скарфейс. Или грешно помня последните 11 години и цялото им безобразие. Амам нищо, "имат шанс", клоуни.

91

,,,

преди 2 години

Ше го бие на табла евентуално

90

КОМЕНТАР

преди 2 години

ГЕРДЖИКОВ 100%ПОБЕДИТЕЛ!!!АААА???

89

Анонимен

преди 2 години

На върха на държавата такъв а за министър дето има по големи правомощия бивш пазач

88

Алекс

преди 2 години

До Ханонимен Първо се научи да пишеш грамотно на български и след това използвай английски.

87

Анонимен

преди 2 години

протестърчетата се изплашиха и напълниха г щ защото няма да има кой да ги води с вдигнато юмруче към светлото бъдеще на държавни служители или да ги включват в някое проектче, че то само на пенЦията на баба си не се живее, а тази зима ще бъде гладна и ще се стои на студено

86

Ханонимен

преди 2 години

Ще се радвам ако е така! Но не подценявайте тъпотията на масите, най - вероятно те ще си изберат фат макът който може да прави коремно пред еродираният академик :) Както са казали американците "Never Underestimate The Power Of Stupid People In Large Groups" хахахах

85

Асан

преди 2 години

Ех че мазно пра се на евросуджук :)))

84

Анонимен

преди 2 години

До АНОНИМЕН 100Еми не е ходил, щом е бил във Виена 90-91, изучавал е античните изкуства явно, значи е имал некой от върхушката за гръб :)))

83

Анонимен

преди 2 години

на балотаж отиват професор Герджиков и ЛУНА

82

:D:D:D

преди 2 години

И на балотаж отиват .... Румен Радев и Луна

81

Анонимен

преди 2 години

Дано!

80

АНОНИМЕН

преди 2 години

Ако изобщо е ходил в казармата какъв чин има ... ?

79

Анонимен

преди 2 години

Може, ама не може. Просто и дума не може да става за сравнение и най много да му носи кафе на президента Радев. Лошото е когато искат да набутат послушко за да може да продължават да си крадат необезпокоявани. ГЕРБ са бита карта и президента ще е Радев. Факт.

78

Анонимен

преди 2 години

да изкарат Барни Ръбъла от чекмеджетата и напред