14

Анонимен

преди 2 години

Имаме камацитет от държавните ВЕЦове и АЕЦ Козлодуй да заменят изцяло централите на въглища. Единствено се иска политическо решение за това. Пълни глупости са това, че не можем без кюмуро.

13

Анонимен

преди 2 години

Единственият начин е като не излъчваме правителство и им кажем, че няма кой да вземе решението и се проврем под килима.

12

Друг Помнещ

преди 2 години

Те открай време комунистите като закъсат с имиджа и се хващат за миньорите. Популисти нагли.

11

Анонимен

преди 2 години

Най-справедливо ще е зелените да използват евтина зелена енергия, а останалите ще са на скъпа енергия от въглища.

10

Радев е президент

преди 2 години

Радев не е председател на правителство какво мисли е без значение просто дърпа избиратели,като иска да прави нещо читаво да участва в нормално правителство

9

Анонимен

преди 2 години

"въглищните електроцентрали гарантират нашата автономност" - Защо ни е тази автономност, като променяте цената на електроенергията както и когато си искате?Въглищата трябва да спрат да ни тровят. Миньорите да се хващат на работа като шофьори на камиони или складови работници - ще са по-добре платени на по-здравословна работа.

8

МИНАВАМЕ НА ГАЗ

преди 2 години

--ТОВА Е СПАСЕНИЕТО ---ИНАЧЕ ТОКА И ПАРНОТО, СКАЧАТ ДО НЕБЕТО...! ГАЗ ОТ АЗЕРБАЙДЖАН ОТ ГРЪЦКАТА ВРЪЗКА...ИНАЧЕ СЪС СКЪПАТА РУСКАТА ГАЗ --УМИРАТЕ ПРАВИ!

7

Анонимен

преди 2 години

Климатичните промени ги измислиха за да могат да си прокарат неоколиниалния строй и да продължат да ограбван населението на земята, също евгениците да си прокарат планът за намаляване на населението използват други имена. В Автралия лагерите за неваксинирани им викат почивни станции.

6

Анонимен

преди 2 години

Напълниха Европа с антрацитни въглища, а сега забраняват да ги използваме, ай сктир бе.

5

ФИГУРАНТСКИ глупости

преди 2 години

АКО НЕ ЗАТВОРИШ МАРИЦИТЕ ---ЩЕ ПЛАЩАШ ЛУДИ ПАРИ ЗА ПАРНИКОВИТЕ ЕМИСИИ ....А , ПАРИ ОТКЪДЕ ...ОТ ДАНЪЦИ И ТАКСИ ЛИ..??!

4

Анонимен

преди 2 години

Дойчовците, като спрат и АЕЦ-ите през 2022г. ще се молят за топли зими с вятър и ще се молят на Полша за енергия от въглищни централи.

3

Анонимен

преди 2 години

В противен случай ще стоим на тъмно и студено, както в пещерната ера, зелените натам ни бутат.

2

Анонимен

преди 2 години

Айде смелия сега е момента найстина да покажеш че можеш да управляваш и да се развива тази изнасилена държава. Без съвременни технологий няма да се оправим с енергийните проблеми. Остави комунистическите централи и изградете нещо съвременно което ще ни е от полза и е чисто. Но аз се съмнявам че твойте червени московски господари ще ти позволят

1

Анонимен

преди 2 години

За ген.Радев ,за да спрем зелената глупост съсипваща света.Вероятно преди Марс да се превърне в червена планета група луди жени,гейове и трансове са приели зелена сделка.