30

Анонимен

преди 2 години

пияницата мистик рано, рано е надигнал бутилката с мастика. Наздраве мистико!

29

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Мерките са за послушание, а не срещу заразяване. Ваксаните боледуват и заразяват точно колкото нормалните, проверено и доказано е

28

Анонимен

преди 2 години

Пияницата, стига с тая мистика. И стига обижда народа. Не сме антиваксъри, не го ли проумяхте. Умират възрастните защото са болнави, зле живеещи, нямат ваксини като младите и да, не се ваксинират срещу ковид. Ще стигнем ония отпред, когато спреме да се дърпаме един друг в казана, ей това е истината. И ти си един от тия, които дърпат на долу. Защото обиждайки хората, само ги мотивираш да не се ваксинират. Така че като плюеш, метни и една плюнка върху себе си.

27

Тъжно

преди 2 години

Това можеше да сме ние ....

26

пияница мистик

преди 2 години

До Песен === Абе ние шведите не можем да стигнем никога, ти за швейцарците говориш :))) И как няма да отменят мерките, като ето виж, 83% са се ваксинирали, а ние, бай ганьoвците многознайковци сме едва с 10% ваксинирано население. Чипове имало,умирало се от ваксините....какво очакваш от такава нация като нашата?

25

Анонимен

преди 2 години

Иван, не забравяй че Куба прилагаше ваксинацията по руски модел, както бяхме и ние. Хората там имат всички задължителни ваксини, които сега определят здравето на нациите. Да в Латинска Америка са страхотни и задружни хора, но разковничето е ваксинирането на старите хора. Те са незащитени. Понеже нямат старите ваксини, които се прилагат от 60те год насам, а и имунитета им е много слаб.

24

Евроатлантик

преди 2 години

Който е без трета доза трябва да се нарече антиваксър.Някъде мислят вече и за четвърта доза ,а тия още се усилват.

23

Бay

преди 2 години

До Krum не могат да бъдат убедени (такива като теб са рядкост). Гледам поне нещо да стане.

22

Песен

преди 2 години

Как ще ги стигнем швейцарците с този наш лош матриал...

21

Krum

преди 2 години

Бау - не е точно окей. Виждаме, че и млади боледуват тежко. Покрай мен такива случаи колкото щеш. Аз съм сравнително млад(31Г), но го прекарахдоста тегаво. Ваксинирах се 6 месеца по-късно.

20

Крал Трол I

преди 2 години

Бау, тук съм напълно съгласен с теб!

19

Бay

преди 2 години

До Krum младите твърдо отказват. Това е ~ок. Проблема са възрастните и болните.

18

Анонимен

преди 2 години

Бау, бабите и дядовците задължително трябва да се ваксинират. Младите са с множество ваксини, които старите нямат. У нас за това е странна работа. Имаме сериозна покритие от ваксинационния календар и за това много хора го карат на крак без дори да го усетят. Но хората без задължителните ваксини са в огромен риск. Това са старите хора и те трябва да се ваксинират. А и те умират без ваксината. Трябва всички над 65 г да са с поне една игла за да спадне смъртността. Не им увря главата и на политицит

17

Krum

преди 2 години

До Бау! И прекаралите го нека се ваксинират, защото дава допълнителна защита и науката доказва, че така се предпазваме от нови мутации. Нека никой не лежи на ухото, че няма да се ваксинира и ще мине покрай капките сух. Вирусът ще мине през всички нас - не по веднъж. Не знам още колко информация трябва да прочетем за да ни дойде акъла. Хора - мислете и отсявайте качествено плявата от достоверната информация

16

Иван

преди 2 години

До До 9Австралия бяха на 15% ваксинация, сега са на над 50% и расте. Така че това не е валиден пример. Там се опитваха да минат с тотално затваряне за останалия свят. това работи до един момент, сега им е наясно, че им трябват ваксини, даже България им прати такива преди 2-3 седмКолкото до Куба , много по-толерантни от нас към еднополовите семейства, даже ще е вкарано в конституцията им тази година. Със сигурност общностното им чувство е по-голямо, но то е така в цяла централна и южна америка.

15

Анонимен

преди 2 години

защо лъжете в заглавието? ваксинирани са 76 % от възрастните, значи към 50 % от населението.

14

Бay

преди 2 години

Младежи, разберете го най-после. Изкара ли сте го - не се ваксинирайте, но спрете да заблуждавате баби и дядовци, че ваксината ще ги убие. Тяхната смърт е виновна за мерки и прочие.

13

Анонимен

преди 2 години

Извинете, а какво става в Израел и Великобритания? Това са двете най-сериозно ваксинирани държави, които ни бяха давани за пример всеки ден. Тишината как да я тълкуваме?

12

До 9

преди 2 години

Иване, те същата статия са я написали и за Куба, приятелю. Хубаво говориш за Швеция, но ако беше вярно това което казваш, едва ли щеше да е валидно и за Куба. И още нещо. Преди 3 месеца четохме същата статия за Австралия. После ги затвориха и вече 3 месеца са в пълен локдаун. Така че нека времето да покаже кой е умен, кой е т*п и на кой гените са здрави.

11

някой

преди 2 години

Накрая цял свят ще се оправи, само Бай *** ще продължава с конспирациите, чиповете и най-вече с най-високата смъртност....