16

пак казвам

преди 2 години

арабелите мъже за путттки и бради не разчитайте на тях, организирайте се всички жени в аррмия и избийте мрусната ***, както направиха кюрдите, еврейте и ред други подобни държави. иначе ще ви тъпчат и избиват те всъщност затова го правят понеже ви мразят за тявх жените сте по долни от животни. не го търпете това, като се надигнете и започнете да ги трепете ще се уплащат и скривт, те са стрсхливци не го забравйаите

15

Дар от БОГ

преди 2 години

Подарете България на Живко от Варна ! Нямате си на представа какъв живот може той да ви уреди !

14

Чудя се

преди 2 години

Имаха най добре въоръжената армия.Бащите,братятя и съпрузите ви предадоха,на тях се сърдете.

13

Диана

преди 2 години

Какво точно имат в предвид под ненужен и напълно нелогичен спорт за жени?! Защо е ненужен, когато дава сила и физически и духовни, прави жените по-здрави, уравновесени, а следователно и децата им ще се развиват по-добре.Спорта не е просто физическо натоварване,той е свързан със силни емоции, изграждане на положителни качества, положителни отношения,добри приятели,воля,дисциплина - няма нищо отрицателно в практикуване на спорт!Не може мъже да определят от какво имат нужда жените-това е неуважение

12

Талибан Ер-джолан

преди 2 години

Във фафлакистан момчетата стават жени поне 5 години преди момичетата, както и в страната на пуйките естествено.!.

11

Варналиев

преди 2 години

Там мъжете са хюм.нета. Затова допуснаха 70000 ***.д.ала да вземат властта. Пък Афганистан са към 30 и няколко милиона ...Що така бе, Миме?

10

Анонимен

преди 2 години

Ако бях на 14 години веднага я взимах за жена.

9

Анонимен

преди 2 години

Ами като сте смотан народ като нас и вярвате на мошеници като някои нашенци които вярват на мошеника диктатор Радев и разрешавате да ви разделят както нас ни раз дели тоя интригант окопал се с ченгета,олигарси,доносници така ще бъде -няма прогрес а те ще ви лъжат ,че има прогрес.Защо не се случват тези неща с будните народи?

8

Анонимен

преди 2 години

Чували ли сте за газопровода ТАПИ ? А Китай пък иска тръба през Афганистан до Иран . Като сложим и хероина . Тия до пет години ще са по добре от нас . Ама да плачем сега за Афганистан.

7

Анонимен

преди 2 години

Ееее така е, като се предадохте за една седмица. Какво искате сега? Сърбайте си попарата

6

Витамин Съръивнов

преди 2 години

Айде стига феминистки глупости. Мястото на жената е в кухнята и в кревата. Точка по въпроса.

5

Молла Омар

преди 2 години

Иншаллах! Най-хубавото предстои! До средата на века същото нещо ще се случи в Европа. Дано доживея до тогава, за да видя изцъклените физиономии на феминистките и джендърите!

4

Дар от БОГ

преди 2 години

Моля ви се , подарете ми България, БОГ ТАНГРА иска аз да управлявам и всичко ше бъди наред !

3

ТестКит

преди 2 години

По-добре не пишете такава статия тука, *** никога не е спортувал, освен задължителното физическо в училище. Иначе да спортува е наказание.

2

Имахте 300 хилядна

преди 2 години

Армия. Модерно въоръженаИзпари се за една нощКюрдите разбиха ИДИЛ, ама там и жените се сражаваха, не се предавахаСега ще си живеете в шариат

1

Асан

преди 2 години

И с мотиката на маковите полета :)))