27

Анонимен

преди 2 години

Сетихте се бе Христо, ама е късно - Радев вече е дефакто диктатор, само деюре не го е направил

26

Стойчо

преди 2 години

Кажи ми кажи, бедни народе, кой те в таз робска люлка люлее?

25

Анонимен

преди 2 години

Накрая Дългия пак ще ги ошамари всичките :)

24

Калеко Алеко

преди 2 години

Ооооо Бойкикев се усети, въпреки че и той се курдиса под юмрука на фигуранта на жълтите плочки пред преЦедентството, а с гумената си лодка наля вода и в мелницата му, за благодарност Румбата му спретна проекта на Кирчо и кокорчо, както на него така и на Сестрите галеви, че и на Учиндолсият месия чиито представи за преЦедент изпълни със съдържание...Кремълският парашутист не цепи басма на никого, егото му не знае граници, а стратегията му се основава на старото римско правило: "Разделяй и владей"

23

Анонимен

преди 2 години

Ясно е, че новата партия на промяната ще е първа сила. Моля се на всички богове, този път Слави да не се изложи отново и да направят правителство на съвременна и млада България. Мутрите и сараите без обществени поръчки много бързо ще изчезнат.

22

догидог

преди 2 години

Тоя е егати въртиопашката . И Кирчо и Асанчо му забиха шута и сега нова песен запя .

21

Анонимен

преди 2 години

Тук виждам, че троловете на ГЕРБ са се активизирали рязко. Което е добре. Това показва, че участието на партията на Христо Иванов не е напразно, и има надежда за България! Виждам, че мафията ГЕРБ е изтръпнала от ужас че краят и е близо. Това е като да разръчкаш гнездо със стършели - ефектът се вижда! Браво Христо! Ти си нашият човек!

20

анономен

преди 2 години

Пинокио- ако имаш 10 депутата ще трябва да черпиш

19

Анонимен

преди 2 години

Какво чудо на чудесата е в тая кучина. Другар който беше дупе и *** с Другаря от Банкя ни говори чудесии. Дали има такива които ще му повярват поне малко. Сигурно има. То в таз кучина ги има всякакви Не случайно Карлуково го опразниха Вече ненор.малните са свободни по улиците. Народе . Това беше написал В. Левски. А аз се чудех защо. Вече изобщо не се учудвам. Човека е прозрял нещата още през 17 век.

18

Анонимен

преди 2 години

Глупав човек и глупава коалиция.ПП ще ви отнесе на изборите.

17

Анонимен

преди 2 години

Магарето на ГЕРБ ще бие къча на всички. Мъжко магаре с грива, каза Бойко Мекокитков.

16

Анонимен

преди 2 години

Добре казано.

15

Зозо

преди 2 години

Ристю ако не подкрепи Фигу за втори мандат ще ми вдигне в очите.

14

Анонимен

преди 2 години

Другаря Бойкикев на какво се надява ДБ имат някакво присъствие в няколко града това не им дава кой знае какви шансове.

13

Анонимен

преди 2 години

До РАБОТЕЩ, е що Василев небеше ли министър при Плевнелиев, как мислиш той дали го е турил служебен министър без позволението на Баце. а това к'во говорят нема значение, говорят това което искате да чуете, на това ги учат в Харвард, как да се презентират, как да привличат внимание

12

Анонимен

преди 2 години

Иванов,не скверни името Господне с твоите политиканства.Обиждаш християните по елементарен начин.

11

АЙДЕ БЕ РИСТЬО...

преди 2 години

..ГЛАСУВАЙ ЗА "ЧЕРВЕН УШАН".....НАЛИ СИ ОТ РОДА "БОЙКИКЕВ" ---ПРЕДАВАЛ СВЕДЕНИЯ ОТ БЕРЛИН НА СТАЛИН....ХА,ХА,ХААААААА....АЙДЕ НЕ СМЕНЯЙ БОЯТА ПАК...ХА,ХА,ХААА..

10

Анонимен

преди 2 години

РИСТЮ ДА ВАДИ КАМЪНИТЕ И ДА ЗАПОЧВА ЧЕ ЦЕНИТЕ ХВЪРЧАТ А ЗАПЛАТИТЕ ВЕЧЕ СЕ ОБЕЗЦЕНИХА- ДА ПОВТОРЯ- ПРИ БОЙКО КУПЕНОТО ЗА 50ЛВ ОТГОВАРЯ НА СЕГАШНАТА КОШНИЦА С ПРОДУКТИ ЗА 100 ЛВ-МАЯ, РИСТЮ, ОНЯ С ПРАШКИТЕ И КАМЪНИТЕ НА ПРОТЕСТ, ЗАБРАВИХ И ОНЯ ДЕТО СПИРАШЕ ТОКА В МЕТРОТО- СТРАТЕГИЧЕСКИЯТ СЪВЕТНИК ЕЛЕНКО БОЖКОВ- ДАВАЙТЕ НА ПЛОЩАДИТЕ- НИ ЗАПЛАТИ, НИ ПЕНСИИ СЕ УВЕЛИЧИХА САМО ЦЕНИ....

9

РАБОТЕЩ

преди 2 години

За разлика от Хр.И. Петков и Василев предлагат ясен план,говорят открито и ясно какво и как да се направи.Искат да заживеем като нормални европейски граждани.За разлика от тях Хр.И.дава витиевати отговори.Човек,който се е съгласил да бъде министър в правителство на ГЕРБ няма място в публичния живот.Да не би да не е знаел каква политика провежда ББ? Всички се стреснаха,когато пред гражданите застанаха умни и способни мъже, ориентирани към бъдещето,а не към миналото.Всички скочиха да ги оплюват.

8

Христо Иванов

преди 2 години

Да изберем повече месии, за да може да се облажим и ние, по-малките, но не по-малко лакоми спасители.