90

Анонимен

преди 2 години

Ще коленичи и пред ПРЕЗИДЕНСТВОТО? БОЖЕЕЕ защо не се ЗАСРАМИТЕ? Изгонете ГНОМА и носорога! България ИМА нужда от силен отпор СРЕЩУ прокремълско нашествие! Този ЧЕРВЕН наследник и ЕДИН червен генерал СЪСИПВАТ шанса да ИЗГОНИМ ОЛИГАРСИ и АГЕНТИ на МОСКВА! БОЙКО МУ ДАДЕ ШАНС ЗА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, НО ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ПО-ДИОЛОГИЧЕН И ДА ПОСТИГНЕ НЕЩО С ТАКТ И ТЪРПЕНИЕ! СЕГА ЧАКА МАДЖО НА ТЕЛЕФОНА И ПРОКОПИЕВ ВРЪТНА КРАНЧЕТО! НА КОЛЕНЕ ПРЕД РАДЕВ БЕШЕ ВЧЕРА! ПОЗОР!

89

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен==При балотаж Радев/Костадинов просто сменяме канала и отиваме на нещо по-реално,например на.."Междузвездни войни"..

88

Мдаа

преди 2 години

Този страда от раздвоение на личността. Те са съмишленици с харвардците, но като не се явяват предизборно заедно, вече били продължение на радевото служебно правителство. А да питам, ако хравардците се бяха съгласили да са заедно с дб, тогава нямаше ли пак да са продължение на силно концентрираната власт у Радев?

87

Анонимен

преди 2 години

При балотаж Радев/Костадинов какво правите?

86

Анонимен

преди 2 години

До ЧорбаджияМайката на Христо Бойкикиев (както се подписваше до преди 4-5 години) е рускиня, родена в Русия със съветско гражданство, дъщеря на също съветски граждани.

85

Анонимен

преди 2 години

Несе подаваните на комунистическата пропаганда. Борисов нее по корумпиран от комунистите. Борисов е един, корумпираните комунисти са хиляди. Тоя филм със инжектирането на вина го знаеме още от времето на Филип Димитров. Въобще не се подаваите. Всеки комунист в които се огледате ще намерите многократно повече проблеми от тези на Борисов. БсП не трябва да се допуска до властови лостове.

84

Анонимен

преди 2 години

Умните и красивите за пореден път сътвориха мега простотия.

83

Тралала

преди 2 години

ДБ провалиха Борисов, Кунева и сега Радев

82

Тралала

преди 2 години

Те и на първия не са го подкрепяли. Техните кандидати бях Трайков и Цачева, като предлагаха и на Плевнелиев, но това не им попречи да се мърдат в служебното

81

Шаши

преди 2 години

Ако иска и със СССР да се съюзява. Само да не спечели гласове. ДБ е Кънев.

80

НА СНИМКАТА..

преди 2 години

КОЙ Е ПО-ПОДЪЛ..??.......... СПОРЕД"ГАЛЪП" - - РУМЕН РАДЕВ...

79

Анонимен

преди 2 години

"Слушай Иванов,отиваи в СДС и Герб"Викаш да не се ослушва ами да отива!Пък няма да му е за първи път да полягва на крадеца,налеееее!

78

Анонимен

преди 2 години

Слаба държава - силни олигарси, така е, но също така - слаба държава, силни чужди интереси. Радев олицетворява и двете.

77

Анонимен

преди 2 години

По добре не издигайте кандидат, като нямате достатъчно добър да спечели! Оставете гласоподавателите си да изберат свободно. Голяма част от тях ще гласуват за ДБ за парламент и за Радев за президент и не защото са червени, просто Радев е гаранция, че ще има съпротива срещу следващо герб ераст ко мут ренско управление на Тиквоний. ДБ не могат да дадат подобна гаранция, както се видя досега тъй като е съмнително дали ще съставят някакво реформаторско мнозинство....или ще се прецакат.

76

Анонимен

преди 2 години

До Дедо Ванго 79Нема лошо. Няма да има мнозинство за съставяне на правителство. И Бочко пак ще съска злобно от Зайчарника.

75

Анонимен

преди 2 години

Слушай Иванов, отиваи в СДС и Герб и се разберете за обща кандидатура, и спри да се заиграваш с тия комунисти, че поставяте на карта всички промени за 30години .

74

Ядосан

преди 2 години

Наглец. Сякаш е първа политическа сила. Да не загуби процентите си от предните избори.

73

Само се надявам..

преди 2 години

Истинските десни от ДБ - да са прогледнали чия игра са играли последните 2 години-играта на ДС-ЧЕНГЕТАТА около Румен Радев - така хитро ги използваха-и ги изритаха с фалшивите бизнесмени Кирил Петков и Асен Василев..... Радев руши всички партии и най-вече България.......... Слаба държава-Силни ДС-олигарси..........

72

Asd

преди 2 години

И с дявола ще се съюзите, само и само да свлаите ГеРб. Щом за Мая Галева Костинбродска гласувахте за кмет на София...

71

Дедо Ванго

преди 2 години

Виждам, виждаааам всичку. ГЕРП ке спечелят избурите догодина, даа, ГЕРП ке спечелят слеващите избури на 30 Февруари 2022.