38

Анонимен

преди 2 години

Трябва спокойно да почнеме да тепеме крадците, дет ги видим и сварим и ТОГАЗ ША СА ОПРАЙ МАЙАК БАЛГАРИЯ!

37

БРАУ УЕЕЕЕ!

преди 2 години

Браво уееее, тигъъъър!

36

Мнение

преди 2 години

Аз пък съм на страната на ... Плъха! Един живот за мен е по достоен, отколкото увъртането на някакъв си лекар.

35

Има надежда

преди 2 години

Според адвокат Елдъров "лекарят трябва да изтърпи ефективно присъдата си, тъй като тази ситуация ще стане урок за тези, които са склонни да извършват престъпления". Е, дано тази ситуация и оправдателната присъда за лекаря стане урок за тези, които са склонни да вършат престъпления с убеждението, че законите не се отнасят за тях. Най-накрая българският съд си свърши работата! Дай Боже това дело да повлече крак и да има още много плъхове, които ще намерят това, което са търсили.

34

==========

преди 2 години

Най-после една добра новина!

33

Анонимен

преди 2 години

Тук се пишат лъжи. В САЩ един полицай бе загробен 30г в пандиза само защото приложи техника за душене (преподавана в полицейската академия) за да арестува дрогиран чернокож, двойно по-голям от него, а вие ми пишете за стреляне и т.н. Много филми гледате, защо след пандемията не отидете в САЩ "да си постреляте малко"?

32

Х

преди 2 години

Най- после оправдаха доктора справедливо. 2 години му съсипаха здравето заради един криминален тип. Какво е търсил посред нощите в чужд имот. За какъв негативизъм в обществото говори адвокат елдъров???

31

До 27

преди 2 години

Споделям напълно, за съжаление съдът в Бг се влияе много от обществените настроения, а те са в полза на доктора

30

Койчо

преди 2 години

За нашта държава по ценен е плъха отколкото доктора

29

Влади

преди 2 години

Докато умните се наумуват, лудите се налудуват! Докато разрешат самоотбрана в къщи с оръжие, ц.и.г.а.нориите ще продължават да грабят, убиват и изнасилват! Още от край време БСП и ДПС възпрепятстват законите за самоотбрана в къщи с оръжие, както и закони за отряди за самоотбрана! На новите партии въобще пък не им дреме. А ако можехме да се браним от тия га.дове, нещата щяха да са други.

28

Анонимен

преди 2 години

Не знам,ама за убийство с незаконно притежавани оръжие при опит за кражба на автомобил и след това опит за заличаване на деянието си,да получи само три години условна присъда ми се вижда неправилно!

27

Браво!!!

преди 2 години

Не очаквах да има справедливост, ама имало, поне в този случай. И дано ромеите да разберат, че не са недосегаеми. Напълно подкрепям и думите на адвоката на плъховете, че "не може живота на един, дори и крадец като Жоро, да бъде сравняван с живота на едно гръбначно животно, каквото е кучето Нерон". Как да сравним живота и интелекта на кучето с този на един плъх?!

26

Патриот

преди 2 години

Мисля, че правилната думичка е "отстрелял". С вреден дивеч така се прави.....

25

Анонимен

преди 2 години

в САЩ доктора щеше да лежи поне 20 години.

24

Анонимен

преди 2 години

И тук е пълно сплъхове като номер 19.

23

Анонимен

преди 2 години

Анита Мейзър за убийство по непредпазливост, на практика нещастен случай, лежа ефективно 5г.Този за убийство в състояние на афект(по-тежка категория) се разминава само с условна

22

dakotabg

преди 2 години

В.Узунов,самото ти изказване е за съд!Иначе,според мен си за разстрел!Какво търси ръждясалия в чужда собственост?

21

Анонимен

преди 2 години

Доктора заслужава медал.

20

Бекингем

преди 2 години

Много благодаря на лекаря за почистването на страната от мръсотия

19

Ай СИКТИР!!!

преди 2 години

Те минаха 20 години, те още го дъвчат. Толкова ли беше сложно да кажат истината още в началото, че един доктор се е защитил от мнокократните кражби и нападения? Какво трябваше още да се случи за да кажат истината? И да, малко са подранили с решението, можеха да поизчакат още 30-40 години, за къде бързат...