220

баба Пена

преди 2 години

Тея на снимката какво си, некви нови тивки виждам аз. И те искат да хапнат от държавната пара а в замяна крака да клатят. Без значение какви цветове са, сини, зелени, червени, оранжеви, и т.н., ако щех небесно розови да са, българина не става за политик - той иска само да крадне, да чопне, парички да набара, скъпа кола да подкара и далаверки да прокара. Семката ни е кофти. и След 100г пак ще сме така, защото манталитета ни управлява а не акъла.

219

До 279

преди 2 години

Простотията винаги има алтернатива.Това е интелекта,образованието,честността.Все качества непонятни за шайката престъпници,които търпяхме 12 години на власт.

218

Анонимен до 276

преди 2 години

Май само ти не разбра,че ЕК комисия е поискала документите с разследването за кюлчетата и пачките но каскета Гешев е отговорил, че не знаел къде е останил папките. Това се излъчи по всички телевизии. И още по интересно е, че тиквата Борисов единствен е отказал да отговаря на въпроси от ЕК. ОПГ ГЕРБ са трупове и те сами го знаят.

217

До анонимен

преди 2 години

И кой доказа, че няма алтернатива на герб? Европейската прокуратура ли?

216

Анонимен

преди 2 години

И къде е "съкровището" на нацията? Що го няма на снимката? Менискуса ли се възпали? Сериозно питам - като трябва да се прави регистрация - никакъв го няма, като трябва да уволнява хора от Столичния общински съвет - първа писта е.

215

Анонимен

преди 2 години

Дежурната дъвка на гербавите е Радев.Бърка им в мозъка и има опасност рак да хванат.Не знаят,че злобата разяжда и води до летален край.Горките.

214

анонимен

преди 2 години

Доказано - ГЕРБ няма алтернатива. Има някакви смръжляци лакоми за власт.

213

Анонимен

преди 2 години

265 "Специалисти" по корупцията в България са комунистите от БСП и нейните призводни-проектите на Радев/ДС. Която е още е жива и е в президентството, при Рашков, в МВР...Те са горещо подкрепяни от руските шпиони в България, над които Радев опъна чадър.

212

Анонимен

преди 2 години

272 Кой народ, който застана зад ГЕРБ, сигурно, не. ГЕРБ е само на 5 стотни от първата политическа сила ИТН, която отива в трета глуха. Почакай, да видиш на следващите избори, кой ще е ритнал кофата. ИТН са вече по течението...

211

Анонимен

преди 2 години

271 Само ти, не разбра, че "чекмеджетата"са фейк, спретнат от руските слуги у нас, Божков/Радев/Решетников.

210

Анонимен

преди 2 години

Не виждам поцинкованата кофа на снимката.Да не са я ритнали някъде по пътя.

209

Анонимен

преди 2 години

Герберастите още си мислят, че спасят от затвора, но няма да им се размине.

208

Анонимен

преди 2 години

Обратното броене започна. Искаме ли, България да бъде частна фирма на чужди интереси, да спре в развитието си, да бъде руска марионетка? Не. Тогава, "не", за руския човек Радев/ДС и политическите му проекти ИТН, ПП.

207

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че народът иска герберите в затвора, защото са го провокирали, прецаквали и ограбили. Скоро с гешевите и герберите- качулка, следствието, десет години и одържавяване на всичко откраднато

206

чекмедже

преди 2 години

политиците крачат бодро към нови избори

205

лекар до 256

преди 2 години

Като знам,че в България сме останали около 12 000 лекари,ако ще и безплатно да работим,кажи според теб нашите заплати с колко стотинки ще вдигнат пенсиите на пенсионерите?Има регистър на лекарите.Там сме 35000.и като прочетох имената от нашата област-само 1/4 сме налице.Останалите са по чужбина или в друго области. Има и починали които не са отписани.Ние сме на изчезване-това е истината.

204

Анонимен

преди 2 години

И каква да бъде конструктиванта опозиция на ГЕРБ, да се съгласят да се закрие спец съда и прокуратура, за да пуснете всички изнасилвачи на жени и такива като онзи инзасилвач от с Сотиря на деца извън затвора ли?

203

Долу Радев!

преди 2 години

Почтените крадци на Румен Радев доведоха страната до невиждана инфлация, шоково повишение на тока, парното, основните храни и какво ли още не.Вървим към хиперинфлация по типа на тази организирана от партията издигнала Румен Радев за втори мандата, БСП.Искате ли още от същото и грабежът на неокомунистите-протестъри да продължи?

202

Анонимен

преди 2 години

Винаги ГЕРб! Не на бившият член на БКП Румен Радев.

201

Анонимен

преди 2 години

Никога повече ГЕРБ! Не на комунизма, милиционерите и милиционерщината!