50

Тато из Правец

преди 2 години

Единственото читаво правителство от 32 години насам !!!!

49

Анонимен

преди 2 години

Проблемите се трупали 12 години, но нали вие бяхте алтернативата на ГЕРб, нали сте уж по-добрите?

48

Анонимен

преди 2 години

Лала се за това, за което диктатора Бойко Борисов нареди. Само дето на никой не му пука какво лалат крадливите гербаджии.

47

Некадърник Радев

преди 2 години

Факт е че при ГЕРБ при същата ограда имаше 0 (нула) мигранти, а при болшевишкото управление на Румен Радев над 100 000 мигранти, на които ние ще им плащаме престоя у нас.

46

Анонимен

преди 2 години

До ГЕРБ НЕКАДЪРНИЦИА нали вие трябваше да я поддържате, бе почтените крадци!

45

Анонимен

преди 2 години

Споко бе другари, ще я махнеме тая ограда. За да е спокойно ЕС, ще пуснем бежанците при любимите им германци, да не реват дойчетата че сме лоши хора. Няма проблем, стига с тая ограда. Като я строихме, защо я строиме, сега защо не била по-здрава. Да направим по сталинистки, няма ограда, няма проблем. Махайте я. Да видим кой е бил прав и колко сте велики без ограда радевите червенотиквеничета.

44

ГЕРБ НЕКАДЪРНИЦИ

преди 2 години

Ами нали вие я строихте тази ограда бе НЕКАДЪРНИЦИ ОТ ГЕРБ. Най скъпо струващата ограда предназначена единствено да не преминават животни но не и да спира тълпи от емигранти. Всичко построено и направено от ОПГ ГЕРБ е скъпоструващо и некадърно налагащо се ремонт след няколко месеца. Наглоста на тези крадци е безгранична така ще бъде докато каскета Гешев ги закриля. Най хубавото е, че ЕК е подпукала Гешефтурата по случая с пачките пари и кюлчетата на тиквата и Кристалина не излезе цвете

43

Анонимен

преди 2 години

Служебните на диктатора, никога не поемат отговорност.

42

Анонимен

преди 2 години

47, как да няма бе? Веднага решихте проблемите на българите, дадохте милиони на калпак за електрически коли на албанците и решихте всички проблеми и с цените на тока и със замърсяването, че и хиляди работни места отворихте. Заводите за военните шатнахте. За какво ни е на нас да си произвеждаме сами куршумите, ще ги купуваме от САЩ, да им подпомогне икономиката, че ние цъфти. Пък и сме на такова мирно място, на нас куршуми не ни трябват. Справите се със всичко служебните, направо цъфна държ

41

Анонимен

преди 2 години

22 кой народ пита? Оня дето викна немските *** да крещат, че оградата нарушава човешките права? Я си спомни кой скачане срещу тая ограда, че нещо много малко помните вие левите. То знаем, че сте на по 100, но има столетници дето са яко с акъла си, но явно не и вие. Та сега много сте се загрижили за оградата, но не и когато се строеше. Тогава опищяхте Европа. Пак да припомня немските *** дето докарахте да реват за правата на бежанците.

40

ЬЬЬ

преди 2 години

рашков е бухалката на радев - изпечен,стар, безскрупулен комунист.И питам: кога, когато комунистите са управлявали България,не са се трупали проблемите, инфлацията и животът не е поскъпвал по всички направления? Но българите ги избират и за това нямат никакво право да се оплакват от дереджето си.

39

22

преди 2 години

А за 4 години "успешно" упраление на ГЕРБ защо ГЕРБ ДОПУСНАХА ДА СЕ РАЗРУШАВА ЕДНА ТОЛКОВА СКЪПО СЪОРЪЖЕНИЕ?! Пита народа!!!

38

Асан

преди 2 години

На територията не и трябва ограда... Никакви 5 милиона пак за кражби :)))

37

Петко

преди 2 години

До 34 Марко Сетих се,че тая мошеничка ги дрънкаше тия дебелашки лъжи при учиндолеца.Тая карикатура се е взела толкова на сериозно,че си мисли ,че е световно известна.Йончева и ЦРУ?!В ЦРУ само за нея си говорят колко е велика!Брей, брей.а някой от ЦРУ дали знае ,че изобщо съществува тази интригантка?Но балами и такива като нея дал Господ в България за съжаление

36

Анонимен

преди 2 години

Само като се сетя по времето на Живков как на избори преизбираха БКП с 99% и се сещам кой е най-великия купувач на гласове. Или пък управляващ със страх! Вие сещате ли се?

35

анонимен

преди 2 години

А, кой построи оградата и как някои се подиграваха, и Йончева я "инспектираше"?!

34

Анонимен

преди 2 години

Защо си мълчим, защо не ги изметем с протести преди да са фалирали банките като през 1996 г?

33

Майора

преди 2 години

Абе анонимници , доказа ли се нещо от твърденията на Рашков? Той като юрист много добре знае че без доказателства всичко друго е лъжа! Но явно това е възпитанието на КГБ! А колкото до банкнотите - банкноти пт 500? не се използват , а никой не държи кюлчета в чекмедже! Явно добре са ви промили мозъците със всичко в това число и чалгата!

32

Фактолог

преди 2 години

Факт е, че при Борисов нямаше нито един мигрант при същата ограда, а сега при мнооого компетентното и почтено правителство на Радев мигрантските центрове са пълни!

31

Анонимен

преди 2 години

Елена Йончева говори за корупция, а самата тя е разследвана за пране на пари в КТБ. Типично за една комунистка!