754

Анонимен

преди 2 години

Може, но може и 4% да не минете.

753

Грипен Гаменов Ветов

преди 2 години

Здраствуйте Паляци!Триперя от вълнение!Прав бил баджо,Имало Такива Нещастници!Ей ,ескимоси да им докарам за министри,ще ги глътнат като топъл ляб!!Сига съм ва нагласил на прангатъ и ша си натуваря самолетя има няма с 50 милиарда!Ряпа да ядът Жан,Рум.Овч. Рум.Геч. Сатанишеф,Моника и сякакви измислени герои!Прасвам пароцити с мойти харвардчита,прасвам си шута за Бурж ал араб и ша ми дишати пепела!Втори мандат,ала бала?!Стуйъ в блатуту дукът сръботи планът и лепна ли бинкити,чао НЕЩАСТНИЦИ,уж народ

752

Анонимен

преди 2 години

Да бе, ще вземете 300%...

751

Наблюдател

преди 2 години

*** и Кокорчо са прилежни ученици на криптоизмамницата Ружа Игнатова !

750

Анонимен

преди 2 години

На Гешев ще повярваме като арестува Дебелян, Доган и Винету. А сега де?

749

Анонимен

преди 2 години

Каскет днес е празник.

748

НАСТИГНЕТЕ ГЕЧЕВ

преди 2 години

АМА МОЛЯ ВИ- СЛЕД КАТО БЪЛГАРИТЕ ОБЯВИХА СЛАВИ ТРИФОНОВ ЗА НАЙ ДОБЪР ПОЛИТИК, СЛЕД КАТО ОТ ГОДИНИ ЛУНА И МИТЬО ПИЩОВА СЕ КАНДИДАТИРАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ, А ТАЯ ГОДИНА КЪМ ТЯХ СЕ ПРИБАВИ И САШО АПАШО, А ЙОЛО ДЕНЕВ ВЗЕЛ РЕШЕНИЕ ДА НИ ПОВЕДЕ КАТО ПРЕЗИДЕНТ АКО ГО ИЗБЕРЕМ, ЗАЩО ДА НЕ ГИ ОБЯВИМ И ТИЯ УСМИХНАТИ НАХИЛТАЦИ ЗА НАЙ ДОБРИ, А ПОСЛЕ ЗНАЕ ЛИ ЧОВЕК...МОЖЕМ ДА СТАНЕМ И НИЕ МИЛИОНЕРИ- ПОМНИТЕ ЛИ 1995Г/1997Г РУМЕН ГЕЧЕВ КАКВИ ЗАПЛАТИ НИ ДАВАШЕ- МАЛИЙ МЕЧТА НИ Е ДА СЕ ВЪРНЕМ КЪМ ЗАПЛАТИ В ХИЛЯДИ..

747

Emigrant

преди 2 години

И всичко това става защото си раздраха г ъ зите да смачкат главния прокурор,да не е активен,да е унизен и наплашен,а в същия момент корумпираните съдии от Конституционния съд,много значително и скудоумно мълчат половин година за статусът на това извадено от ръкавът на задкулисието жокерче?!Този случай,случаят с делото на Милен Цветков и стотици хиляди подобни на тях,подсказват,че БГ съдът е за е,ване,а не прокуратурата и гл.Прокурор!Двата случая трябваше да бъдат решени в рамките на седмица?!

746

Анонимен

преди 2 години

Ако да те управляват мутрите на Пеевски е нормално, вземай си ги и си живей с тях. Ние искаме нормална европейска държава и ще я получим

745

Emigrant

преди 2 години

Не мога да се начудя на БГ то лупите?!Живеят си нормално,но по някое време дежурните петоколонници изръчкани от решетковите началници,почват и те да ги ръчкат и съответния индивид е готов да гласува и за канадски индиански вожд,само и само да докаже на Борисов,че имало и други индианци освен в романът за Винету,който той е чел?!С лека ръка което и да е момченце с разсеян,небрежен поглед,с принтирана фалшива уж харвардска диплома,може да сгъне едни милиарди и да си бие нагло пръта за родината си

744

Анонимен

преди 2 години

761 До Люба Това не означава, че е почтен и способен да управлява. Че не работи за нечие лоби и за себе си. Вече излъга за двойното гражданство. А Василев е "умен мошенник", както го нарече бившият му партньор в Лондон, от когото е откраднал интелектуален продукт. И образовани хора, могат да бъдат измамници.

743

Анонимен

преди 2 години

159 Ти не чу ли, сестра Галева и Ристо Буйкикев, ще ги вземат след изборите, за да привлекат повече избиратели. Подмяната те си я правят след вота, по традиция. Гласуваш за Петков-Василев, получаваш Радев/Божков, Мая черепова и Ристо/Маджо.

742

Абе

преди 2 години

Къде е батко бе

741

Анонимен

преди 2 години

Кой се интересува от политическия проект на руския човек Румен Радев Петков-Василев? Сами се хвалят, сами си надуват рейтинга. Купиха си някакви партийки. Плащат си за пиара из медиите. Лъжат, мажат...ужас.

740

Пепо

преди 2 години

Този *** за какъв се има ?

739

Случаен минувач

преди 2 години

Тоя мошеник е истински Остап Бендер. Много насериозно се е взел.

738

Анонимен

преди 2 години

България не била бедна държава. ИМА кво да се краде.

737

Анонимен

преди 2 години

Медията промотира, зомбитата гласуват.

736

Абе кво стана

преди 2 години

Със Славчо и Африканския бе....

735

Най - готиния

преди 2 години

Кирчо, ще оцвъка всичко и после щеси ходи.