22

до 6

преди 2 години

Какви глупотевини си надрънкал, просто не е истина! За парите, които си наринал за електричката си ще зареждам 60 години гориво.

21

Анонимен

преди 2 години

Въглеродните квоти са на практика данък въздух.

20

Анонимен

преди 2 години

Цената на газта - 1000$. Какво става със зелените енергии които екофашистите от Брюксел ни налагат.

19

Анонимен

преди 2 години

Никой, никога не е целял да спре глобалното затопляне. Слънцето е 1300 000 пъти по- голямо от земята. Който не може да си го представи и смята, че парниковия ефект е резултат на човешка дейност е кръгъл ***. Просто едни хора с виляние по предлог за възхуха правят пари от въздуха. Същото е и с ковид психозата. Имаш ли влимание с 200 до 5000 полезни *** по локации може да направиш революция във всяка държава.

18

Анонимен

преди 2 години

В близките години светът ще се сблъска със сериозен дефицит на енергийни ресурси. Нито утре, нито вдругиден всички тези така наречени алтернативни енергийни източници по никакъв начин няма да заместят въглеводородите, петрола и газа за човечеството.

17

Анонимен

преди 2 години

Новата мантра или по-точно, новата глобална далавера...

16

Анонимен

преди 2 години

Ще ги питам тези с електрокарите когато батерията започне да се зарежда като смартфона. Смартфона никога неможе да го изгубите защото винаги е на зарядното. Колко живот има батерията преди да започне да се зарежда на всеки 50 км. За 2 години интензивно каране и зареждане батерията ще иска да се смени. Колко струва една батерия за електрокарчето. Половината цена на колата. Кой щее този дето ще си купува през две години батерия на цената на една бензинова кола. Тепърва елекрокаражиите ще ревът.

15

Пфффф

преди 2 години

Аре бе, минавайте по скоростно на електрички! Абсолютно искрен съм! Дъртата ми астричка гори 7.5 пропан извънградско. Като минете на ток, цената на пропана ще се срине на 50 стотинки. За сиромах човек като мен си е супер!

14

минувач

преди 2 години

Ама сега времето малко кофти - нема слънце, а и вятър. От какво зареждат тока тези 'чисти' електромобили? Ааа, - от въглища, газ, и атом! А тогава защо ги броят че били с нулево замърсяване и 'емисии'???

13

Анонимен

преди 2 години

Защо война бе, нали комисарите в Брюксел ни казваха, че всички искаме ел-коли и повече не искаме бензин. Я който води война срещу комисарите да го арестуват!

12

Анонимен

преди 2 години

Цели полета във Франция са пълни с закупени автомобили Тесла и други подобни, знаете ли защо? Защото хората не знаят какво да правят с тях след това! Жизненият цикъл на акумулаторите им е кратък, а рециклирането на тези акумулатори е реален и скъп проблем. Не е прието да се говори за това на глас, но тези технологии нанасят несравнимо по-голяма вреда на екологията и околната среда, отколкото традиционните двигатели с вътрешно горене.

11

Анонимен

преди 2 години

Дъмке убаво говори за ел колите, ама германците защо не го слушат и не купуват илиектрик - сигурно са *** и не могат да разберат, че илектрик драйв е най-доброто.

10

Ха-ха

преди 2 години

До АнонименС математиката и физиката скаран?Минавал с 1 Евро 500км...Теоретично-минимум 20лв за тия километри,а практически и повече.Естествено-пенсионерско каране.Като скочи тока двойно-още повече.Колко струва самата кола кич не споменавам.Ако махнат абсурдните субсидии-съвсем замира работата.

9

Анонимен

преди 2 години

Електрическите автомобили нямат бъдеще. Ако бяха толкова добри, хората сами щяха да ги купуват, а сега ги освобождават от данъци и пак никой не купува.

8

до 6

преди 2 години

Айде сега тръгни до Гърция или София-Варна с електромобила си.Дали ще стигнеш без да се налага да чакаш за зареждане.Горе долу като преди 150 години: коня се умори, трябва да почине.За из града става, от там нататък си ограничен от към заряд.

7

до 5

преди 2 години

Напълно съгласен.Това е същото като да спираш въздушно-капкова инфекция с маски и глупави ограничения/нетествани ваксини.Всеки нормално мислещ знае, че няма как да стане.

6

Анонимен

преди 2 години

Лъжеш се, електомобила е мега мега по ефективен от нормалния автомобил. Аз зареждам 50км ми излизат около 0.1 евро в електроенергия, карам мотор с електромотор. Мега безшъмен, бърз, и плащам горе долу 1 евро за ток на 500км...

5

Коментатор

преди 2 години

Нека е ясно на всички - спирането на климатичните промени е НЕВЪЗМОЖНО, ако ще да няма и нито един двигател с ВГ! Самата мисъл за това граничи с мало-умие! Все едно да спрем приливите и отливите! Земния климат се е променял от милиарди години и ще продължи да се променя по точно определен образец, и всеки който се опитва да спре това е за психиатрия!

4

...

преди 2 години

То понеже електроенергията идва от въздуха.Последствията от ТЕЦ, АЕЦ , ВЕЦ, завземането на обработваеми площи от ВЕИ, съвсем не са по-малки от тези при изгарянето на нефтоприозводните.Да не говорим за батериите влагани е тези автомобили.Сегашната концепция за електромобилите не решава никакви проблеми, а създава нови.

3

Анонимен

преди 2 години

Меркел е голема, нищо че има видео от младините й, как танцува като разгонена кра ва.....хахахаха :))) Нищо не е станало, продължаваме напред....хахахаха :)))