9

Анонимен

преди 2 години

Този *** до кога ще го пускат по новините?Заразени с настинка. Е и? Да не би да са болни хората??? Само плашат гаргите и си пробутват отровите.

8

Анонимен

преди 2 години

Единствено руският препарат Спутник-V засега не дава странични ефекти и се оказа напyлно безвреден, но фашистите от Брюксел го забраняват и инжектират хората с отровните препарати на Пфайзер и Астразенека.

7

Анонимен

преди 2 години

A откога има ваксини против ковид-19? Кои са тези ваксини?

6

Dr. Robert Malone MD

преди 2 години

Няма смисъл от тестове с години, ако провала е очевиден още в първите месеци. Трябва да изпием океана за да разберем, че е солен ли? Смъртите и ужасяващите странични реакции от токсината са десетки пъти повече от официално обявените. Ако се разровите в Телеграм и други места ще видите потресаващи снимки и видеа. Инфарктите са 5 пъти повече сред ваксинираните. Тази отрова ще доведе до бум на ужасни болести в следващите месеци и години. Шиповият протеин е токсичен.

5

Живко от Варна

преди 2 години

Защо някои държавни служители искат аз да съм сам докато умра и да нямам хубав живот докато умра ! Каква е тая мраза към мен, що за хора ?!

4

до 2

преди 2 години

Недей, такива двукраки като теб не заслужават.

3

само истината

преди 2 години

Да - имам 3-*** познати преболедували Коронавирус - единия разви перикардит, втория бъбречно увреждане + увреждане на семениците - ходи с компреси на тестисите 2 месеца, третия вече е на хемодиализа след втори път преболедуване. Тоест самия Covid носи много екстри на 70% от случаите. Всеки сам си избира какво да прави с тялото си.

2

Анонимен

преди 2 години

Ваксината в момента е в период на тестване върху двукраки животни,като мине изпитателния срок тогава може да си помисля да си сложа и аз..

1

ИСТИНАТА

преди 2 години

ПИШЕ СЕ ГРАФЕНА КАКВИ АЛЕРГИИ МОЖЕ ДА ПРИЧИНИ.