50

Анонимен

преди 2 години

Минали са 20 000, шок и ужас! Защо направо не се застреляме, че да не се мъчим!------------=========----------На всекиму идва реда, дори и на тия с *** чувство за хумор, каращо ги да се подиграват с 20000 загинали.

49

Николай

преди 2 години

До Анонимен 30Тикве*ико, никой не е казвал, че не може да има пробив във ваксината. Лекар съм в голяма софийска болница, в момента имаме 34 в болница, от които 0 /нула/ ваксинирани. През миналата седмица си отидоха 3 такива, горе-долу здрави до скоро, на терапии за контролирани заболявания, с които могат да изкарат още 20-30 г. Но ги е страх от 5G и сега вече нямат чип, но са на Централните и Бакърена фабрика. Сами си правете изводите.

48

Анонимен

преди 2 години

Минали са 20 000, шок и ужас! Защо направо не се застреляме, че да не се мъчим!

47

Бате Сечко

преди 2 години

До 53 Анонимен: ми да вадят тръбата и на пиещите алкохол, пушачи, взимащи дрога, дебелите, всички програмисти-щото не спортуват... Бах и тоя Фашизъм! Не се усещате вече!

46

Анонимен

преди 2 години

Всеки понеделник едни и същи антиваксърски бисери. Не ви пмръзна да повтаряте едно и също грешно логическо заключение защо в понеделник са по- малко.

45

Бате Сечко

преди 2 години

До 37 Анонимен: Да не му вдигат после паметник, когато излезе истината за,, вълшебната" игла, брат!?! Може да се окаже, че са спасени стотици хиляди...? Това ще го видим до 10 години-тай си до тогава!

44

Анонимен

преди 2 години

Над 20000 починали от Ковид-19 досега, а от тях над 10000 са починали след появата на ваксините, защото не са били ваксинирани. Факт!

43

Анонимен

преди 2 години

Направо да спрат да интубират неваксинираните и да спрат да ги включват на системи при боледуване от Ковид. Те са си пожелали сами да се справят с вируса, не бива да им се пречи. Пък е и някъв лек грип ...

42

Анонимен

преди 2 години

Анонимен 41, наричаш антиваксърите оффце. И ти си антиваксър. Демек....

41

Шах

преди 2 години

1 200 000 отказват 2 игла Шубето е голям страх.

40

Неее

преди 2 години

А беее, къде изчезна грипа???????? При намаляване на позитивните, растат хоспитализираните. Егати чудото!!!!! Не зная дали яко се мре, но определено яко се краде.

39

Витановщина

преди 2 години

Навремето имаше един виц...от серията "тъпизми"!!1 Въпрос:" Каква е разликата между крокодила"? Отговор: " Че е по-скоро дълъг,отколкото зелен"!!!! Същата работа и заглавието Заразените са 458....ама починалите минаха 20000. Вместо да пишат...с близо 480 случая по- малко от вчера...те си смучат от пръстите...та да поддържат паниката.

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 31 Майната му на това,че ваксинираните могат да се разболяват.По-лошото е,че те също могат да разболяват и да пренасят зараза.Но има дават права като на безсмъртни и много отговорни към обществото...това ме дразни много.

37

Анонимен

преди 2 години

ВЪПРОС КЪМ ИГУРАНТА: И В ТАЯ ОБСТАНОВКА ПУСНАХТЕ ПРЕБРОИТЕЛИ? СЪЩИЯ СИ КАТО ТИКВАТА! ПОСЛЕ НИЕ СМЕ ВИ ВИНОВНИ!

36

Буксуване

преди 2 години

Дали ЕПИДЕМИЯТА Буксува или хората броячи, които набират бройките събота неделя го карат по-леко. Бройките се мъчат да скокнат ама все падат и то не е заради само събота и неделя.

35

безнадеждност

преди 2 години

преброяващите, давайте по бързо че се свършихме.

34

Анонимен

преди 2 години

малиии страх! Уплашихте ни! Ей сега отиваме д а се ваксинираме!Ай успокойте се! Отиваме, *** другия път...

33

Анонимен

преди 2 години

с тая статистика не се очудвам, че сме на 1-во място в света по смъртност! Тя навремето при Тошо Великий ни изкарваше на предни места пред развитите държави по научно техническо развитие, даже пенсиите още го вярват това! И сега има кови диоди,дето й верват!

32

Е, па...

преди 2 години

Много странно. Когато процентът е по - висок, умишлено го пишат още в началото. Когато пък е чувствително по-нисък, изобщо не го съобщават. Логично обяснение на този феномен има ли? Тенденциозно и манипулативно. Нямам друго определение.

31

Анонимен

преди 2 години

АЙДЕ ЗАВИШАВАЙ БРОЙКИТЕ ЯКО, Ч Е ОФФ ЦЕТЕ ТРЯБАВА ДА ГИ СРТАХУВАМЕ, ДА СЕ ВАСКИНИРАТ!