66

Хасан

преди 2 години

До АсанПо-скоро да не се върне нелегално в Банкяй и да потърси сметка.

65

Асан

преди 2 години

Зсдръжте под стража крадеца да не избягс у Дубай :)))

64

Анонимен

преди 2 години

82 Като нямат аргументи, простацитеот антигербсбирщината, ръсят цинизми.

63

Анонимен

преди 2 години

До ИстинатаБожков са го погнали, защото е поискал среща с Йосич, който е враг на Бойко, като му откраднаха колекцията и фирмите на Божков. Освен това, Божков е говорил за създаване на нова партия и явно Бойко го е острелял умишлено, той не търпи конкуренция или други партии,хора.

62

ЛЕЙДИ МИТЕВА

преди 2 години

Уважаеми, Дами и Господа от ПП ГЕРБ, Вие, много я хвалите Вашата Гербаджийска Кралица - Севдалина Арнаудова, е как Сте, " мили мой " , похапнахте ли сиренце там долу, целунахте ли най - милото й ???

61

Лъжата

преди 2 години

До ИстинатаТъй де ,а какво стана с вноските по 60 млн в чекмджето,носени от пи арката севдето?Стана напечено и го изгониха да не пречи,иначе щеше да иде при бай Миле,Киро японеца и прочие.В никакъв случай и той не е цвете за мирисане.Просто се разбраха за сметка на бюджета.

60

Анонимен

преди 2 години

Новият финансов министър е още по-голямо недоразумение от Василев. Затова и толкова бързо, се сработи със спеца по укриване на ДДС, фитнес треньора с рибешкия поглед, незаменимият кадър на Василев Спецов. Егати и името.

59

Анонимен

преди 2 години

Спецов, спецът по укриване на ДДС. Продал е фирмата си на един бездомник, който живее в съборетина и гладува, и ако е знаел, че фирмата му дължи 1.5 млн данък на държавата. Любимецът на Василев е любимец и на Радев. Какво ги сплотява ли, ами, Петков, Василев, Спецов, Радев, кръгът около тях, имат общи мръсни планове, свои тайни. Това ги сплотява.

58

хаха

преди 2 години

Мнгого се кефя на новата роля не геПаджиите, ролята на кучето в приказката за кервана.

57

ЛЕЙДИ МИТЕВА

преди 2 години

До Само питам: Уважаеми Г - не, аз може и да съм Болонка, но съм от тихите води и не се знае, кога и какво мога да реша от другите, защото тихите води са най - дълбоки, а Болонка приляга по визията на Кестенявокосата Ви идолка от град Дулово, не е учтива да наречете Руса Мадама Болонка, ясно ??? Дано да Ви е ясно ?!!!

56

Анонимен

преди 2 години

Да дойде някой незамесен в политически интриги и да каже,че радев е свил 1 лв,ще се замисля дали да му повярвам.Но точно герп,който всяка година завличаше милиарди да ме учи на честност,ай сик.Безчестник на чест ще ме учи,както казваше един поет...

55

Анонимен

преди 2 години

аа то Спицата ще се отчете на Рундьо туй е ясно - едни 150 хилки ще заминат в гардеробната на чорапа

54

Анонимен

преди 2 години

Неграмотната фушлива Камелия трие всички не удобни коментари. Вземай моме левчета докато ти плащат ,защото ако не е тая медия единствено може да работиш като санитарка или сервитьорка.

53

Владимира Янева

преди 2 години

Грух, грух, Дебеляне, грух, Мутрата от Банкя ни опраска с Госпожа Ченалова, защото не сме били слушали, а той държи за роклята Цветелина Борислова - Цветелина Гейт.

52

смешни ици

преди 2 години

Гербаджиите ровят кофите и търсят под вола теле.Като са толкова почтенни,защо си трайкаха за 700 млн невнесени в нап от хазарта?Може би защото по изгодно беше отчитането с 60 млн месечно в чекмеджето и то в чие!!!

51

Анонимен

преди 2 години

спецката са осигурил до девето коляно, него а не го мислим ей как е издул ревера

50

1

преди 2 години

До Анонимен-17 ,когато чекмеджето върне парите и кюлчетата,тогава и спецов,ще ги върне.

49

ЛЕЙДИ МИТЕВА

преди 2 години

До 53: Уважаеми, Господине, не съм ничия любовница, вижте Вашата идолка от град Дулово е любовница на Вашият Лидер, който с мутрите си отнеха бъдещото на младите !!!

48

Край

преди 2 години

Не се чете в погледа някакъв гении, ама да врътне държавата с 1.5млн. му стигнал акъла.Е те такъв ще оправи НАП. За да спреш далаверите трябва да си мега гига далавераджия.

47

Анонимен

преди 2 години

Браво Спецов - истински радевист си - по заслугите ще ги познаете