118

Монката

преди 2 години

Ало фигуранте в коя държава живееш?Оставка мутро

117

Анонимен

преди 2 години

и като ни освободиха първия път 30% а сега втори да чакаме още 50% не мога да им смогна на стандарта да го догоня тя заплатата ми вече нищо не струва

116

Анонимен

преди 2 години

Източиха язовирите и оставиха хиляди декари обработваема земя без напояване през лятото, не ваксинираха нито един българин, спряха парите на лекарите, затвориха ваксинационните центрове, откраднаха парите на съроителите и замразиха стотици строежи на пътища.

115

Анонимен

преди 2 години

първия кабинет се опита да постави отново основите за строене на комунизма в България.стягай се народе, комунистите няма да умрат, преди за последно да се оакат.

114

Анонимен

преди 2 години

остава само да призове танковете да дойдат.

113

Майор Димов

преди 2 години

Само дето се убиват млади офицери от армията днес. Иначе вече всичко е ОК.Гарантирано от Радев.

112

Анонимен

преди 2 години

Мая Манолова напира да влиза в спалнята на ББ в Паламара?!?!?? Май и е харесало да го посещава там! Ами силен мъж е !

111

Анонимен

преди 2 години

Противопостави се като вката страната в политически, икономически и здравен хаос! Да ни е честита и увеличаващата се инфлация!

110

Ла

преди 2 години

До Да бе, да!?-----по добре да се разделим с теб, например на 2 метра под морското равнище!!!!!!!

109

Да бе, да!?

преди 2 години

Умря конят дето го хвалеше и се хвали сам, а дали си вярва е друг въпрос! Дано на изборите окончателно се разделим с този авторитарен президент, който се изживява като Ярузелски, но нека си спомни какво се случва с диктаторите!

108

ГЕРБерастите

преди 2 години

са ми много смешни как ръсят хейтърски коментари и си слагат + чета, и ако случайно някой заблудил се напише нещо в подкрепа на Радев дружно слагат минусчета. Ама те хората дето ще изберат Радев , Петков и Василев и сие на изборите не стоят поцял ден в нета да ви четат малоооумнииите коментари и да ви броят плюсовете и минусите, бе алонколоооооооу! Хахаха, толкова сте жаааалки. Карикатури.

107

Диана

преди 2 години

До Анонимен109 А ти от колко хора искаш да се "контролира" всичко, БСП? Свърши се вече вашата "колективност"...Не им харесва на него.дниците само един да управлява - трябва да има пълна каша и безотговорна колективност, че да си крадат на воля...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

106

Анонимен

преди 2 години

Дали си вярва или нагло лъже? Освен назначаване на свои хора по пътя на парите, друга промяна не виждам. Мая общата няма да види депутатство и стана за смях, въпреки абсолютната подкрепа за Радев.

105

Анонимен

преди 2 години

Феодализмът в отдалечените райони на България е главна пречка пред развитието на страната.Служебното правителство направи съвсем малка крачка. Ако искаме да променим България, тези крачки трябва да станат постоянни. Тези феодали са се превърнали в такива и заради кражбите на еврофондове. Така че правилата се нуждаят от промяна и тук и в Брюксел, за да не създават условия за монополи. Купуваш нещо за 82 хил.лв., след това даваш под наем малък офис за 72 хил. годишно. Избиваш инвестицията за годин

104

Анонимен

преди 2 години

Много ще реват бившите. Тайната бърлога на Бойко- ловно стопанство Паламара.Мястото където са се разпределяли порциите от държавата.Сделки, оргии, монопол, феодализъм. Забранен достъп за външни лица в продължение на десетилетие. Домакини са били-Бейзат Яхя-феодалът на Бойко за шуменска област.Това е човекът, който превеждаше преди месеци на Бойко при срещата с Ердоган. А синът на Яхя е депутат от Герб.Местните хора казват, че всичко се контролира от 1 човек - дърводобив, земеделска земя......

103

Северозапад

преди 2 години

Дриснята, зко обичаш ходи си смени памперса, щот зе да мирише на голяма инфлация

102

Северозапад

преди 2 години

А, Защо, не прекрати назначаването на жена ти, след телефонния разговор, който цЯла бг чу по всички новинарски канала, и првстани да се правиш на Путин, стискаш юмрук, а когато изпънеш третото пръсче без значение, от ляво на дясно, или отдясно наляво, това ще е за всички който ще те подкрепят

101

asd

преди 2 години

Безработицата си беше рекордно ниска и при редовното правителство. Кого лъже тоя?

100

Алооо

преди 2 години

Тоя идиоот военен продължава да сисипва държавата.Винаги съм казвал че си требва бои.

99

Анонимен

преди 2 години

Да бе те и Северна Корея се хвалят колко са добре същата е и твойта разеденителю