131

Да!

преди 2 години

Най правилно е да забранят ваксината , а съществуващите да се изгорят на клада. Така ще се откроим в света и ще получим уважение!

130

Iordan ivanov GEOLOG

преди 2 години

НЯМА ПАНДЕМИЯ>>>Има терор от мафията .Ползват дигитално холограмни видео терористични оръжия .с нарочно инсталирани черни черно и сиво чумно активни холограмни оръжия вкл в смартфони и медицинска техника.НАпомням че блокирахме SARS 2003 - 2004 след като ЗАЛОВИХМЕ ТЕРОР СЪС SARS CAMERAS Уврежданията причиняващи остра бронхопневмония се причиняваха от видео терористична техника. В Кранево засякохме 10 такива терористични камери.

129

Анонимен

преди 2 години

До 157 Дивата ярост може да е реакция от ваксината.

128

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните от страх да не са се прецакали изпадат в дива ярост! Живеите си живота и не се занимаваите с другите хора!

127

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 154 "а червените обичат да не се съобразяват." В червените дикатури каквото каже диктатора ТОВА е закона, ако си мислиш, че можеш да му прецакваш плановете с прищевки си помисли пак. И за по-малки неща са пращали в ГУЛАГ и Белене!

126

Читател

преди 2 години

А бе, четем ви умнотиите и едно не мога да проумея- не разбрахте ли, че нормалният живот приключи на 13 март 2020- петък? Евреите загнездили се във всички световни финансови и силови организации ви искат само 1 милард, че така по- лесно ще ви управляват. Автоматизацията и роботиката може да произвежда благинки и без вас, а парички те си имат бол. 6-7 милиарда гладни гърла са заплаха за еврейския рай, обещан им от Йехова в Стария завет. Без кръв, няма свобода. Тя отлетя петък 13ти!

125

Анонимен

преди 2 години

Стефан Янев е разумен човек!

124

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел "И децата разбраха, че всички политици по света се командват от една централа" Къде е тя и кои са хората в нея, които имат такава власт?

123

Кал-Ел

преди 2 години

И децата разбраха, че всички политици по света се командват от една централа. От медицинска, пандемията се превърна в политическа и отива към терор. Който и да дойде на власт, все е ***. Проблема на нашите е - как да тероризират 85% (по техни лъжливи статистики) от населението. Не греда, направо бетонен стълб.

122

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 145 "Ако са червените, най вероятно ще се пробват с терор и ще ускорят процеса по приключване на измислицата." Какво значи горното изречение, можеш ли да го разтълкуваш? Какво е "измислицата" и ако мислят да го приключат с терор в какво точно ще се изразява той?

121

до 139

преди 2 години

иска ти се, ама фактите са други пич. от 1000 ваксинирани 64 се заразяват 20 влизат в интензивно 7 умират. от 1000 неваксинирани умрелуте са 35. ако мислиш че е малко ......

120

Изяснение

преди 2 години

До Кичка Божурова "Янев - Радев флиртуват с антиваксърите. Ще ги приластят и след това ще ги изоставят." ----- Кичке, всички "антиваксъри" знаят чудесно, че това е популизъм и тези хора са за задължителна ваксинация. Следователно е очевидно, че "антиваксърите" няма как да бъдат прелъстени.

119

Кореспондент

преди 2 години

Члена ми Янко го удари на популизъм с цел да прикотка ***, чист Мангър 2.0

118

Анонимен

преди 2 години

Граничи с нещо много по-сериозно от дискриминация.

117

Анонимен

преди 2 години

Всички вакснирани в санаториуми, да си умират без да ръсят чума между нормалните.

116

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 135 "Ти какво, пропагандираш за задължителни експериментални препарати? Бесилото те чака, прав ти път." За да разбереш кой какво го чака обърни внимание какво става в Русия. Там лекари падаха от високите етажи, разни други подобни неща. Дойдат ли червените няма да си задълго тарикат, това мога д ати го ГАРАНТИРАМ!

115

Анонимен

преди 2 години

до изборите ще е така, с моркова, после нивите ще метнат тоягата, дано по малко хора умрат до тогава.

114

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 132 "И като дойде червената диктатура ,ще почне да разстрелва нежелаещите да се ваксинират ли?Прекалено елементарен си." Още преди официално да е дошла са ти дали малка подсказка: Янев говори, че нямало начин, щото било на границата на нарушаването на гражданските права, но Кацаров им каза на ресторантьорите, че без ваксинации няма кинти. Ти си мислиш, че ще излъжеш червен диктаторски режим ли? Пробвай с някое друго преподположение!

113

Анонимен

преди 2 години

ваксинирам всякакви видове вегани и антиваксерьие БИО с дедовио!-- Бичето

112

Анонимен

преди 2 години

До 130 Щом е имало задължителни ваксини, те са отговаряли на определени услоовия. Изпитателен период, разрешителни и определени стандарти. Какво знаеш, нас нормалните не ни интересува. Ти какво, пропагандираш за задължителни експериментални препарати? Бесилото те чака, прав ти път.