62

ТРЯБВА

преди 2 години

Какво става ?1.Мангъров казва че има умрял човек , който е близък и познат , Болницата казва че няма умрял човек при тях .2.Медиите тиражираха новина че е ексумиран Офицера намерен мъртъв в Поделение на БА и че е бил убит от упор в главата , Прокуратурата казва че не са го ексумирали .

61

някой

преди 2 години

Тук виждам умишлен опит за замитане на следите и създаване на хаос. Затова нека изясним нещо: Много врява се вдига за тези ваксини. Те са доброволни и ще останат такива. Ограничителните мерки ги налагат политици а не лекари, и да, това е фашизъм!Който е фен - нека се ваксинира. Който не иска - моля недейте да принуждавате хората!Има хиляди аргументи за и против. Има хора болни от различни болести, както и здрави като бикове. Млади и стари. Не може масово "всички под ножа"!!!КАЗАХ!!!

60

Алекс

преди 2 години

Мангърчето доста лъже.Бързо усвои номерата на политиците.

59

Анонимен

преди 2 години

Май не сте си патили още от смъртни актове, епикризи, лекарски грешки и лекарска некадърност. Така лъжат и мамят, че не го пожелавам и на Стоян дори.

58

Анонимен

преди 2 години

ех, мангърка, ти си истински антиваксър. ние вярваме в теб и твоята такса за преглед!

57

Анонимен

преди 2 години

Спора е дали има един ваксиниран починал от ковид или по-малко. Аз съм склонен да вярвям на Мангъров, че има един починал от ковид, който е бил ваксиниран. Човека каза, че даже един болен ваксиниран има в отделението му и над 30 неваксинирани. Признава фактите, въпреки, че противоречат на тезите му. Ми ако имаше двама, антиваксърите щяха да спукат форума.

56

От Анонимен 60

преди 2 години

Коментарът ми е до онзи, който твърди, че не можел да се манипулира смъртният акт.

55

До: 45

преди 2 години

Като знам как се издават смъртни актове... Със сигурност при определени условия ще можете да се сдобиете и със смъртен акт на Исус Христос!

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 57 Абе, бягай оттука, бе! За съдия не ставаш! Толкова си лековерен, че няма накъде! Всичко може да се манипулира и подлежи на доказване или отхвърляне.

53

Нострадамус

преди 2 години

До: номер 48 (Стоян) Оооо, бъди сигурен! Твоето желание ще се сбъдне! И Мангъров със сигурност ще умре. Някой ден. Дано само ти не умреш преди него!!!

52

Анонимен

преди 2 години

Аз пък казвам че няма нито един умрял от настинката,а всичките са от ваксината!!

51

Анонимен

преди 2 години

Гарван гарвану око не вади. Жалки твари. Естествено, че ще го " опровергаят". Тези са свикнали да лъжат за истината за нечия смърт.

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 45 "Това, че е издаден смъртен акт в някоя болница, не доказва, че е умрял там човекът" Ко? НЕ! Когато си оставиш един роднина в Токуда, и там си умре, и там ти издадат смъртен акт, НЯМА КАК да се "правят врътки", това не можеш ли да го разбереш? Антиваксърите живеете в някакво пространствено времеви континуум, където НИЩО няма значение, освен това, което си ФАНТАЗИРАТЕ. В РЕАЛНИЯ ФИЗИЧЕСКИ СВЯТ нещата НЕ СТОЯТ ТАКА!

49

Койчо

преди 2 години

От токуда са казали че и на калъп да те хванат ще отричаш

48

браво,

преди 2 години

До Анонименедин да чете от всички тук

47

Германец

преди 2 години

Хахаха... когнитивният дисонанс на феновете му -- безценен :)

46

Теодоро

преди 2 години

Събудете се хора НЕ НА ваксините

45

някой

преди 2 години

До: номер 36 Нали? Нали? Човек става болезнено подозрителен, когато някаква стока се рекламира като прекрасна и идеална нали?!А истината е съвсем пpocта и банална. Ваксините срещу новия коронавирус-2019 са като всички други ваксини, с изключение на това че са създадени съвсем наскоро.И като такива са далече от идеала за ваксини. Всяка друга ваксина е била подобрявана с години наред и всеки следващ "ъпдейт" на ваксината е бил по-добър.За какво е тази дандания тогава?!

44

Стоян

преди 2 години

Дано Мангъров умре

43

Анонимен

преди 2 години

До 46: Ела ми тук лично да ме ваксинираш.