31

Анонимен

преди 2 години

Магницки за тия корумпираните

30

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен..абеСмешко,ни *** карай да са смея!...Викаш:..-"Съдебната власт изпълнява законите на законодателния орган, но по ред причини тя Не му е подчинена."..?!?!?!..Е като "НЕ МУ Е ПОДЧИНЕНА",ЗАЩО "изпълнява законите на законодателния орган" ,АКО НЕ МУ Е ПОДЧИНЕНА бре?!?!../верно,толкова ли сте с ИЗГЛАДЕНИ мозъчни гънки?!..НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ!../

29

Анонимен

преди 2 години

На мен ми мирише на лъжливи ***, протестъри и чегъртъчии! Поредния хаджибалон се наду и показа, какво всъщно са имали предвид вички, обявили се промяна - да крадат и лъжат без грижа за народа! Пак го изберете, ама помнете, че нищо няма да видите от тях! И цАрвОлите ще ви откраднат!

28

Ау

преди 2 години

Хаджито, адвокат на корумпирани, облажили се от европейски средства, е време да си ходи, никога да не влезе в парламента той и отровните. Амин!

27

Анонимен

преди 2 години

Magnitsky za Geshev

26

Анонимен

преди 2 години

Ужасно замирисва на пърлен Каскет...

25

Асан

преди 2 години

Магаристрати сър на държавен суджук... Колко пъти са осъдени у Страсбург... Да си плащат от джеба :)))

24

Анонимен

преди 2 години

До ПроСото... А ти можеш ли да четеш, ако да вземи прочети за разделението на властите в страната и кой и какво може да прави че почвате да ставате хептен смешни. Съдебната власт изпълнява законите на законодателния орган, но по ред причини тя Не му е подчинена. Това е все ед о ти да имаш фирма и да си си шеф и аз да ти искам оставката. Няма как да стане нали?

23

ПроСоТо

преди 2 години

за анонимния натечач долу,дет вика че НС "немало правото" да иска оставки:..Конституция на РБ,Ч л. 1.(1) България е република с парламентарно управление.Чл. 86.(1) Народното събрание приема закони, решения, декларации и обръщения.(2) Законите и решенията на Народното събрание са задължителни за всички държавни органи, организациите и гражданите."..МОЖЕШ ЛИ ДА ЧЕТЕШ?!..ФАКТА,че за 12 години ПРОСТАКАОТБанкя неглижира НС НЕ означава,че някой може да промени текстовете!!!!

22

Анонимен

преди 2 години

Магнитски за корумпетата от Прокурорската колегия. То се вижда чия поръчка изпълняват. Нали бяха на гости в Бояна

21

Анонимен

преди 2 години

Магнитски и се кротват корумпетата в прб

20

чичо ВАСКО

преди 2 години

в средите на Черепа, когато се дават пари се иска да им бъде свършена исканата работа, когато не можеш да я свършиш, обкиновено трябва да върнеш даденото с лихвите, най-често двойно или тройно, когато не можеш да върнеш взетото идва трето, проблемът се замива с крвъв... леле хаджигенчо, бобикян и всички останали на хранилката, не им искам да съм на тяхно място

19

Майора

преди 2 години

Какво друго може да се очаква от защитник на олигаси? Нало по някакъв начин трябва да оправдае парите дадени от тях ! Иначе е нелогично адвокат да не знае че е в конфликт на интереси!

18

Тая преписка

преди 2 години

Да не би да струва 10 млн евро, че я праща на Кьовеши... Много е npoс.

17

Анонимен

преди 2 години

А сега..........?

16

Анонимен

преди 2 години

Да бе САЩ какво чакат? Все пак има неоспорими данни за корупция, а специално Гешев, Севда и Бойко могат да минат и за РИКО, не само по Магнитски

15

Ай Сиктир

преди 2 години

Ники Хаджто непрекъснато сътворява някакви скандали около себе си, защото иначе съвсем ще се стопи в морето нищоправци. Но... Види му се края. А и не му блазкам, щото има да връща за несвършена работа...

14

Анонимен

преди 2 години

Списъкът Магнитски би ги поставил на мястото им, както и Гешев, Pi Ar Sevi Boiko и самият Бойко

13

Анонимен

преди 2 години

Да не дава господ да попадаш в алчните потни ръчички на такава прокуратура! Все едно мафията ти е отвлякла детето!

12

Анонимен

преди 2 години

Ами ако имаше разпилян мозък и откъснати крайници по паветата, може би госпожа прокурорката щеше да види леееки наченки на полицейско насилие. Ама сега - не!