136

До Кантарджиев

преди 2 години

Господин Кантарджиев , след като тези ваксини са толкова добри и полезни - ЗАЩО преди да ни ги сложат ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА да подпишем , че Фармацевтичните гиганти НЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ ако нещо ти стане ?!?! Не е ли доста странно това , Кантарджиев ?!?! Следващ въпрос - След като тези ваксини са толкова полезни и добри - Как ще обясните случващото се в Израел и още няколко Държави ?!?! Лично аз познавам човек , който беше доста зле точно след Ваксинация! Беше на косъм от Болница!

135

Анонимен

преди 2 години

Смятат само в проценти,които са относителни за пропорции в които не се разбира какво е прието за тях,кои са истинските случаи за които се отнасят за какво време,няма точност,като абсолютност вярна за случаи реални в измерения за вида болест и реални отчетени постижения на лечения от нея заради което залагат на процентни относителни изменения от изчисления с единствено утешение ваксина,която не съвпада с вида и начина на лечение от появилото се болестно състояние,но като цяло излекуването е целта

134

Бако от битако

преди 2 години

А статистиката на повечето пишещи тук се на базира на "една жена ми каза на пазара".

133

Доктор Хаус 2

преди 2 години

... През 60-те и 70-те години има МЕГА ДЕЛА за Милиарди срещу един Фармацевтичен гигант от тези сега които произвеждат тази течност... Когато отново става дума за "ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ВАКСИНИ" , които са "боцнати" на Американски военнослужещи - и след няколко години - сред същите военни има БУМ НА АВТОИМУННИ И ОНКОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ !!! Платили са милиони на пострадалите или на роднините на починалите военни и са "замазали положението" ... И искате сега да вярваме сляпо на същите фирми? Така ли?!?

132

Анонимен

преди 2 години

"У нас максимум 25% от населението са се срещали с вируса, смята той" А нали онзи ден разправяше как имало много болни, които не се били изследвали?

131

Доктор Хаус

преди 2 години

Кантарджиев , Как ги сметна точно , бе? Ей - голяма работа си! Витанов ли ти каза или...? Експерименталната течност, която наричате "Ваксина" дори НЕ се знае изобщо предпазва ли от нещо - А да не говорим за стотината варианта вече на Коронавируса! Още повече нито е ясно... Нито е сигурно... Ако не предпазва , дали и не вреди ?!?! Не веднага , разбира се. Но в дългосрочен план????? През 60-те и 70-те години има МЕГА ДЕЛА за Милиарди срещу един Фармацевтичен гигант от тези сега. Точно - ЗА ВАКСИНИ

130

Короната работи!

преди 2 години

Заглавие от друга медия - "Директор на Болница обяви 1.5 милиона лева заплата".

129

ВЪПРОСИ

преди 2 години

Нормално е повечето хоспитализирани да са без ваксина, все пак мисля последно само 16% са ваксинираните._. ВЪПРОСЪТ Е ЗАЩО НАПЪЛНО ВАКСИНИРАНИ ПОПАДАТ У УМИРАТ В БОЛНИЦИТЕ (за съжаление вече имам такива познати)?..? ВЪПРОСЪТ СЪЩО Е ЗАЩО ВАКСИНИРАНИТЕ СЕ ЗАРАЗЯВАТ И СЕЯТ ЗАРАЗАТА, КАКТО И НЕВАКСИНИРАНИТЕ?

128

Анонимен

преди 2 години

Много прилики с т.нар. "атентати" срещу кулите.. Спомням, ако някой посмее да се усъмни, че това е направено от хора с ***... Заклеймяване!!! Сега е същото! Кажи нещо против ваксинацията и си в лошия отбор... Е, какво стана? Тогава използваха за предтекст за световна война срещу "тероризма".. и 20 г. по-късно.. талибаните са на властта в Афганистан! Използвайте си мозъците хора! Това не е шега, не е шега... Да вкарвате в тялото си нетестван медикамент, на основата на манипулации и принуда!

127

Пич

преди 2 години

До Сергей ЦветарскиДа бе, няма проблем. точно на теб всичко в подробности ще ти обясняват. Ако искаш може и в университета да нахлуеш в час по физика, и да ги накараш тия професори да ти обяснят защо точно Земята се върти около Слънцето? Ама в подробности, защото на теб не ти се вярва. Ти имаш друго мнение. Изобо дай да спрем цялата държава, и да почнат всички учени и префесори да обясняват на всеки луумпен азбучни истини, че сте пропуснали училище 1-7 клас.

126

Айде бе

преди 2 години

Верно ли ?

125

Анонимен

преди 2 години

Бай Шиле, тези 94% са провал за теб и останалите в Щаба на "Слънцето от Банкя". Хората може да са прости, но щабарите не намерихте подходящия език, с който да им обясните, че е полезно да се ваксинират. Вашето бяха дуене и перчене по брифинги, заплахи, натиск, клетви, черни чували, детски площадки превърнати в морги, КПП и пр. Превърнахте заразата в политика и съвсем обезверихте хората. Те вече на собствената си сянка вяра нямат, та на такива като теб ли ще имат? Скрий се продажно същество!

124

Сергей Цветарски

преди 2 години

Много интересно Другарят Кантарджиев по какви Статистически методи... И каква Висша Математика използва да прецени , че 94 процента от хората в Болниците , с Коронавирус , са точно - НЕваксинирани?!?! Искам да ми уточни конкретните Математически и Статистически методики , които е използвал ?!?! Защото ако ги е "сметнал" по начина , по който Националната Статистика прави "Преброяване" ха ха ха - Работата е ясна! През куп - за грош! Защото много медицински лица имат мнение РАЗЛИЧНО от неговото!

123

Анонимен

преди 2 години

От да ги кажем 7 милиона 25% са 1 750 000 дето вече не са в болниците като изкарали го. От останалите, имаме процент деца, дето няма да влязат в болница, асомптоматични, които няма да влязат в болница и болни които не са достатъчно тежки, че да са в болница. Тоест, за да са 6.5% ваксинираните от всички болни, значи е доста висок процента на тежко болни ваксинирани, при условие, че нямаме и 20% ваксинирани от генералната популация.

122

Анонимен

преди 2 години

Професорската гилдия се е напънала да рекламира отровата за пари. Нама да им мине номерът.

121

Анонимен

преди 2 години

Глупава нация сте, да, водите се на каишка от мангъровци и подобни селски тарикати. Оня си прави политическите домогванията, а вие глупците му помагате. Имали били критично мислене!???

120

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКАНТРАДЖИЕВ ДА КАЖЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ДАЛИ СЕ Е ВАКСИНИРАЛ?ЗАЩО НИКОЙ НЕ МУ ЗАДАВА ТОЗИ ВЪПРОС?

119

До 143

преди 2 години

Официалната статистика нали я правят по същия начин. Събират се началниците и математиците и решават какви да са процентите. Гледат да ги нагласят така че да паснат на бюджета и заложените приходи но да остане и за тях да сгънат по нещо в края на месеца.

118

Анонимен

преди 2 години

А тези шест процента "ваксинирани" са сигурно с фалшиви ваксинации. Е сега чакам с нетърпение да видя, колко т.н. "ваксинирани" в БГ ще се окажат тежко болни или умрели. Пак ще сме светомни рекордьори, щот нас ваксина не ни лови.

117

Анонимен

преди 2 години

кантарът ти не мери правилно, сребролюбецо