65

Анонимен

преди 2 години

Приус хибрид бате да си платиш с карта да няма слрито покрито и да си задал от къде до къде и да ти кажат приблизителната цена

64

Анонимен

преди 2 години

По 50км и като се пускат да бачкат на час даич взимат данъка застраховката тоест

63

Баджото на маджото

преди 2 години

Всеки селянин иска да се вози в с-класа за 25 стотинки на километър, НЯМА КАК ДА СТАНЕ .ТАКСИ- услугата е ЛУКС, а не социална придобивка.

62

Смешник

преди 2 години

Ние искаме убер ама мафията не дава . Че такситата са голям бизнес. Пак в родния ми град са без брояч ей така уж фиксирани тарифи който не са баш фиксирани, данаци о прочие не плащат и си го казват явно по вестници телвизий и прочие. Пък за мизерията в такситата да не говорим

61

Клиент

преди 2 години

Оставете ги, да ги направят по 5лв/км ако искат... Конкуренцията ще си свърши сама работата.Той бай Иван като види, че на 5лв/км не може да направи 20км за цял ден, ще му дойде акъла, че по-добре да прави по 150км, но на цена от 1лв/км.Излишно е да коментираме, че същите тези, които реват за по-високи цени, возят на черно през разни нелегални платформи по 50ст/км.. защо го правят като са на загуба?

60

Койчо

преди 2 години

Щом искат двойна тарифа да им вдигнат и данаците двойно и всичко ще е точно

59

Dark Ages

преди 2 години

Пак "новини" за София ама "проблема" е в провинцията... , дупе да ви е яко столичани щото Лидл ще ви се стори като Кореком едно време само с долари и евро и цъкате с език , а ромския баш майстор от село ... ще ви стори като Айнщайн интелегент , *** години се задават ...

58

Малко е

преди 2 години

все пак Идва ЖиЗинПинова Зима в Европа!

57

Анонимен

преди 2 години

да го направят и 10 лв като копърките .... не виждам причина .. просто хората ще ползват по малко таксита ..

56

Само Така

преди 2 години

Трябва да Бориме Хипер Инфлацията! КОВИД Мерки!!

55

Трети бакшиш

преди 2 години

няма вече джипове, джетове, няма компаньонки, барове, няма да ги има лудите купони

54

ммм

преди 2 години

... о, не ..! Средната заплата на един шофьор в България да стане 9900 евра месечно и 45 дни почивка. Ами така е редно, за тези хора няма спане, нито почивка ..!

53

Друг бакшиш

преди 2 години

Не 40, ами 140% процента бакшиш да оставят! Трябваше да стана катаджия, но не ме взеха :(

52

българин

преди 2 години

До: номер 53 Еми аз случайно съм се возил на такси докато бях във Вашингтон в САЩ. И да ти кажа таксиджията беше някакъв танганаец (не можах да му определя етноса), говореше английски с акцент и не беше с обноски като иконом на английски лорд.Е, държеше се учтиво, но какво пък толкоз! От друга страна, познавам българин който работеше временно както казваш. Всъщност уж за постоянно но не му хареса. Беше личен шофьор а не обикновено такси - това е друго.

51

Бакшиш

преди 2 години

И да се регламентира бакшиша! Клиентите да са длъжни да оставят 40% бакшиш!

50

Анонимен

преди 2 години

Всеки неграмотен или мързелив във бг е такси. България има най много таксита от която и да е държава. Искате 2-3 лв първоначана такса окКлиентите искаме нови коли и въвеждането на УБЕР като цял сват да се спре молопола на такситата

49

Анонимен

преди 2 години

Да стават копърки и да седят пред гарата, моловете и интер експо. Копърките возят на колкото си искат.

48

Анонимен

преди 2 години

Имам три професии. Международен щофьор. Електроженист а първата ми професия е телевизионен и радио техник. С една професия в това вълчо време сте за никъде. Ако чакате на държавата ще си *** от глад. Бачкам и деня и ноща докато все още имам сили че после ще има глад и скърцане със зъби. На млади години мисли за старите щото те бързо идват. А на стари години да чакаш на една пенсия си е жива у.мирачка ако нямате пари в буркан банк.

47

Съсипаха

преди 2 години

Съсипаха я тая държава! И доматите съсипаха! Едно време да видиш таксиджии - магьосници! А сега?! Пълни :)

46

Анонимен

преди 2 години

Имам студенти приятели таксиджии в чужбина. Пак казвам- студенти, защото това не е професия, а временна заетост. Редуват се двама на Mercedes E-class, 2020-та модел. Това се иска там за такси- първоначална инвестиция, за да тръгне бизнесът и изобщо някой да се качи в колата ти. От там насетне- езици, обноски, адекватно поведение, облекло.