10

Тия двамата

преди 2 години

вече ни станаха ясни. Много комерсиални типове, които изпълняват финасова поръчка да дестабилизират макроикономиката, банковата система и всякакъв достъп на държавата до стратегически предприятия. С една дума - продажници. И партията им ще е такава - поръчкова и ликвидаторска.

9

Анонимен

преди 2 години

Двама палячовци със ръбести глави, използват служебното правителство и парите на данъкоплатзците за собствен стартъп на партия. Ако са кадърни що никой не ги знаеше преди да станат службаци при военните. Единия се e клел да служи на чужда държава. Туй вече не държава, а казино. Народа един път заложи на Царя всичките си пари мадридския крадец е опитен комарджия и надцака всички на без коз. Сега заложете пак на някой дето не го познавате всичко и после при Божков да търкате билетчета.

8

К. ПЕТКОВ...БОБОКОВ.

преди 2 години

ЗАСНЕТИ НА КАЛЪП...... КОЛАТА НА БОБОКОВ ПРЕД МИНИСТЕРСТВОТО НА ИКОНОМИКАТА НА К. ПЕТКОВ......... ЗАДКУЛИСНО ФИНАНСИРАНЕ НА НОВИЯ ПРОЕКТ НА МУТРИТЕ ОКОЛО РУМЕН РАДЕВ - ЧЕРЕПА, БОБОКОВИ, БАНЕВИ, АРАБАДЖИЕВИ, СТАЙКОВИ, ВАСИЛЕВИ, ПРОКОПИЕВИ................ НЕ ГИ ПОДКРЕПЯМ..!!

7

Мошеници са това !

преди 2 години

Двама мошеници Кирчо и Асенчо щели да преобърнат изборите - единствено ако Асенчо пак открадне софтуерния код, този път на изборните машини !

6

Анонимен

преди 2 години

Tyлупа е политически трyп, така че, за него добро или нищо, Радев ще си спечели изборите, ако момците направят политическа партия и те ще спечелят, пък тия да си философстват

5

Анонимен

преди 2 години

Какво толкова направиха тези двамата ,че имали толкова голямо одобрение ? Това са новите медийни герои натрапвани на и без това изпростялото и оглупяло население!

4

Хисарският Поп

преди 2 години

Аз чакам Азис да се кандидатира, тогава ще отида да гласувам.

3

До трола

преди 2 години

Как да не са направили. Направиха повече от твоя идол бойко и с малко повече възможност за замах може и да сме свидетели на много хубави неща

2

пияница мистик

преди 2 години

Трябва да си мал0yмен, за да не прецениш как се живееше 12 години при Борисов и какво е сега и разликата в цените. Само илитератите, дето си мислят, че като кажеш: "Любимата ми книга от детството е Винету", значи си чел само една книга и видят снимка с 2 пачки и три кюлчета в отключено нощно шкафче и си мислят, че са 5 милиарда евро могат да гласуват за тези....новите метежници на Черепа и да си мислят, че ще живеят по-добре

1

Анонимен

преди 2 години

Не, нямат!!!!Бандата палячовци ще бъде забравена веднага щом спре да министерства, по една много проста причина- абсолютно нищо не са направили. Нула. Само се бият в гърдите, че са спряли корупцията само за три дни. Това е все едно някой да се хвали че е смачкал мафията в Италия за седмица :)))))))))))