13

Анонимен

преди 2 години

а наясно ли си с нейното описание за теб и имали нещо невярно в него, затова и не му се коментира

12

селянин

преди 2 години

сега сериозно за другио прламент и я се кандидатирам един ме пита защо а я глей ква корупция мафия подкупи а тоя ми вика и ся кво ти ли ще се пребориш а я нема викам ама искам и я да участвам при тез благинки

11

Анонимен

преди 2 години

Значи според този, опит за купуване на гласова - защото реално това е крайният резултат, когато купиш депутат, за когото са гласували хора - не би трябвало да интересува спецпрокуратурата? Ок. Добре е да изясним какви са ни представите и очакванията.

10

Анонимен

преди 2 години

Да не забравяме тоя как с парите на Божков блокираше цяла София и пречеше на хората.

9

Анонимен

преди 2 години

Уличната политика катастрофира :0

8

Щерю

преди 2 години

Тя цялата Ви партия - Манолова - Дончева - Хаджигенов - си е безобразна още от самото си начало. Нито един от тия безобразници не трябва да стъпва в Парламента...

7

Анонимен

преди 2 години

Ще повърна

6

Анонимен

преди 2 години

Десислава Ризова от БТВ питаше Тошко за Дончева тази сутрин и той започна да мърмори, да се обяснява и пребледня. Това е характерно за лъжец и буди силни подозрения, че е съчинил всичко. После каза, че колегата му е готов да отиде на полиграф. Тошко, тази машина не установява дали някой казва истина или лъже. Явно гледаш много филми и напразно си учил в НГДЕК. Истината и лъжата се установяват само от човек.

5

Котка

преди 2 години

Тея са се оплели като патета в калчища. Напълно излишен стаф.

4

Тралала

преди 2 години

От ИСБГНИ що не дадат пари на битите от полицията протестиращи, нали са много загрижени за тях.

3

Анонимен

преди 2 години

Що, бе, г-н Хаджигенов? Защо да не бъде коментиран? Значи едно шкафче напълно измислено и манипулирано може да бъде коментирано година и половина, дори без да има човек до шкафчето, а депутати с листчета като на среща по учебника на КГБ -да не може? Ти не си бил там и до шкафчето, Хаджигенов, но не спря да го използваш като компромат без никакви доказателства. Също така не си бил и да видиш кой е снимал постановката в спалнята на Борисов, но твърдяхте,че жената снимала шкафчето е убита в Гърция.

2

Василев

преди 2 години

Татяна Дончева е хищник , това е вълк единак, който никога няма да може да поведе партия и да направи смислена битка, защото не може да бъде разбарана от селяните прости, те гледат в една точка с двете гънки!Може би е номер едно като експерт, който разбира напълно какво представлява нашата правораздавателна система, и се възползва от нея професионално, като измъква от затворите разни съмнителни бизнесмени, които не се отчитат където трябва и биват удряни с бухалки от българските институции!ЦРУ!

1

Честита Демокрация

преди 2 години

Терористи убиват хора в Бобов дол с знанието на ДАНС И МВР!