76

Алчен

преди 2 години

До Нямаш проблем - ами добре, дерзайте и успех с камъните, брадвите и тоягите.

75

Нямаш проблем

преди 2 години

До Алчен С охраната също ще се справим достатъчно големи групи хора с бухалки, брадви, тояги, камъни, факли за пироманите. Така ще ви погнат, че и охрана и кучета всичко ще избяга. Ще ви докопаме както хлебопекарните, така и домовете и скъпите коли няма да има пощада.

74

Анонимен

преди 2 години

Зърнарите са милионери, бе... Въпреки, че е капитализъм, трябва да има някаква държавна регулация в този сектор, чрез която първо да се осигури продукция за вътрешния пазар на поносими цени и след това да им е позволено да изнасят за печалба.

73

Алчен

преди 2 години

До Анонимен - само гледай само охраната да не ти потроши кокалите.

72

какви заплати мечтае

преди 2 години

За да има високи заплати трябва постоянно да се увеличава производството и работодателите да се състезават един друг на пазара на труда да наемат стока да им работи като предлага всеки за повече пари да я наема. А това в България никога няма да стане - западът има свръх производство, чудят се къде да продадат стоките, и а няма ресурски вече, та какво остава за България да произвежда, България е пазар за западни стоки и депо за евтини черноработници.

71

Революционер

преди 2 години

Ще подготвим едно площадче с бесила и гилотини и публика като няма храна ще има зрелище квичащи бизнесмени ще ги оправяме.

70

Ууууу

преди 2 години

Това са обещаваните коренни промени на фигуранта и чалгарите.

69

Бг пазарна логика

преди 2 години

колкото по малък пазар по високи цени

68

Анонимен

преди 2 години

Това е от Радевото правителство.

67

Анонимен

преди 2 години

До Алчен Това е само началото после ще има и саморазправа и бой тояги камъни и прогонване на алчни самозабравили се бизнесмени.

66

Работодател

преди 2 години

До Анонимен - "Проблема са мизерните заплати а не високите цени" - еми нека политиците да тръгнат по фирмите, и която фирма дава ниски заплати да я закриват! Е принерно Мая може да тръгне с влака и да свърши тая работа.

65

Анонимен

преди 2 години

Май пак имаше предизборно задържане на скока на цените на доста стоки, и сега след изборите се случва това, което трябваше да стане преди една година.

64

Алчен

преди 2 години

До Алчността до нищо - "Нищо добро няма да ви доведе алчността и вдигането на цените на хляба. Ще ВИ УДАРИ КАТО БУМЕРАНГ ОБРАТЕН УДАР от ПОТРЕБИТЕЛИТЕ пълен БОЙКОТ до ПЪЛНО ФАЛИРАНЕ НА АЛЧНИТЕ ХЛЕБОПРОИЗВОДИТЕЛИ." - ами добре, дерзайте.

63

Анонимен

преди 2 години

Проблема са мизерните заплати а не високите цени

62

Анонимен

преди 2 години

Ами то който е прекарал ковид, спира хляба. Само каши може да приема. Затова се вдига цената. Няма оборот и печалбата пада.

61

Факт

преди 2 години

Няма лошо да скача каквото и да е , НО да скачат с това и заплатите и пенсиите .. няма как днес да имаш разходи от порядъка на 150 лв а да вадиш по 40-50 лв . Това е геноцид

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Ще спирам и хляба. Минавам на варено жито. Амин!" - недей да го вариш, варенето му отнема до 70% от полезните съставки. Остави го да кисне във вода 10-12 часа и така е много по полезно от хляб и с малко се наяждаш като сложиш в салатата или с мед.

59

Алчността до нищо

преди 2 години

Нищо добро няма да ви доведе алчността и вдигането на цените на хляба. Ще ВИ УДАРИ КАТО БУМЕРАНГ ОБРАТЕН УДАР от ПОТРЕБИТЕЛИТЕ пълен БОЙКОТ до ПЪЛНО ФАЛИРАНЕ НА АЛЧНИТЕ ХЛЕБОПРОИЗВОДИТЕЛИ.

58

dakotabg

преди 2 години

До Станимира:А поспри,че и камъните се разплакаха...

57

Анонимен

преди 2 години

До баба мара - ами не купувайте като са ви висок цените бе, бизнеса е да прави печалби, а не да ви продава евтино! Кой ви кара насила да купувате - сега е демокрация, не сте задължени да купувате при свободата! Търсете да купувайте евтино от чуждестранни бизнесмени които са се наяли и напили и сега ще ви продават евтино на загуба. А българските бизнесмени които нямат наяждане и напиване нека да фалират като не купувате.