147

Отвратен

преди 2 години

Един от "спасителите", който се кълнеше, че не иска нищо, а само да ни оправи за ... 800 дни, днес осъди България! Възмутително и нагло. Династията няма имоти. Имотите са на интендантството. Кобургите отново показаха своята същност. Никак не е случайно, че са ги изгонили от страната.

146

67809те

преди 2 години

Подлец! Крадец!Измамник.Срам е тоя ,срам.Покерджия нищо друго,влачи от бедните българи,срамота.Никаква доблест,нищо царско в тоя няма.

145

Когато сме се

преди 2 години

освободили от турско робство,липсата на изявени наши политици(и враждата между наличните)води до това,под давлението на Великите сили,да поканим обеднели треторазрядни немски благородници и да ги направим царе.Това е вървяло с последващото овеществяване на положението им с много имоти,подарени им от държавата.Сега положението е подобно,люта омраза между политиците и поява на спасители от чужбина(е,с българо-чуждестранен произход).Дайте да ги правим царе и им напълним гушките.

144

Анонимен

преди 2 години

Даваме му окупираните земи в Гърция, Турция, Сърбия. Да събира частни войски и да ги освобождава. Така са правели царете. Той иска наготово да краде.

143

Анонимен

преди 2 години

Когато умре този Крадлив Дедо, ще ни сложат нов цар. Ще направят коронация на някой от синовете му. И пак ще кажат, че има цар. Те никога не си отиват, както знаят руснаците.

142

Симо Измамника

преди 2 години

Тоя какъв *** е! Излъга хората за 800 дни, направи от охранителя си Бойко генерал и главен секретар на МВР, изсече гори за дървесина, а сега иска и сума ти имоти, за които не си е мръднал пръста. Този е по-лош от всички измамници българи взети заедно. ***!

141

Анонимен

преди 2 години

Крадлив Дедо осъдил България.

140

Дедовия

преди 2 години

Какъв " цар" е мадридския комарджия бе ***?? Не е бил никога коронясван!! Когато се закле в Републиканската Конституция той и фактически и юридически е АБДИКИРАЛ МОНАРХ!! Схващаш ли бе тикво??

139

Анонимен

преди 2 години

Кобурготски да плати на европейските династии и да направи нещо Германия Англия и Холандия моментално да обявят война и да завземат и анексират България.Комунистите в скотобойните на силаж и гранулат.

138

кофти

преди 2 години

,... ''Осъди България'' , след което бе изгонен от България с ---КАМЪНИЕ И ДРЪВЪЕ !

137

Паметлив дедо

преди 2 години

Какъв " цар" е мадридския комарджия Сакскобурга?? Неговата династия въвлече България в две национални катастрофи!! Тоя " цар" никога не е бил коронясван!! Тоя " цар" се закле в Републиканска Конституция с единствената цел да ПРИСВОИ ДЪРЖАВНИ ИМОТИ;;

136

СС

преди 2 години

България не дължи нищо на Симо крадеца !!!Фердинад е пристигнал в България с един куфар !!! Симо окраде България като "оправи" българите за 800 дни !!

135

Зозо

преди 2 години

Царо президент!!! Ще смачка Рундю на първи тур :)))))))))))))))))))))))))))))

134

Димо

преди 2 години

Докато го има Н.В Царя , ще има и България.После не се знае.

133

Анонимен

преди 2 години

Комунистическа държава сме си ,след като не си почитаме последния ни и то жив Цар.

132

Анонимен

преди 2 години

До 159 къв Фердинанд и Съединение ве хаха

131

До 153

преди 2 години

Не е точно така.Фердинад обявява Съединението,след дълги преговори БГе независима държава.А цар Борис е Царя Обединител.Да ,участвали сме във войните за национално обединение за което са бленували предците.А не трябваше ли?Втората съпруга на Фердинад царица Елеонора участва във войните в помощ на ранените ,накрая се заразява от малария и умира.Тя спасява и Боянската църква със собствени средства,гроба й е там.При комунистическия режим се набляга превратно на войните ,защото така е било изгодно.

130

Анонимен

преди 2 години

Неговия дядо мека китка докара България до Национална катастрофа

129

Анонимен

преди 2 години

По тази логика сега внуците на Тодор Живков да поискат резиденция Банкя, Бояна, НДК и всичко построено от дядо им!

128

Анонимен

преди 2 години

*** се опитаха да го мачкат но не успяха.Да е жив и здрав Царя!