36

Toy

преди 2 години

Какво може да се очаква от сестра Галева и адвоката на Мултигруп Дончева.

35

Тая Мая

преди 2 години

пак нахендрила Дончева за се разправя с ИТН то. Тая е майсторка на измиването и изхлузването. И все чиста и неопетнена.

34

Анонимен

преди 2 години

Борисов нито подкрепи Тошко нито подкрепи Дончева. И резултата от прокурорската намеса (това което искаше Борисов) в интерес на истината е в полза на Дончева. Така, че обвиненията на Мая Манолова са безпочвени. Тя просто има зъб на Борисов, защото я изби като острие на БСП.

33

Алекс

преди 2 години

Радостин Василев не представи доказателства за твърденията си.Очаквам да бъде осъден от опитната Дончева.Уж е адвокат,но действията му са крайно аматьорски.

32

Пян Гъ

преди 2 години

Г-жо Костинбродска, в подкупгейт са замесени Татяна Дончева и ИТН. НИКАКЪВ ГЕРБ, ЯСНО???

31

Анонимен

преди 2 години

Видяхте ли статията в интернет: "Мега гъзария: Депутат на Слави с гардероб за десетки хиляди, не носи ризи под 2 бона" - това се отнася за Радостин Василев.

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 33 - Изобщо не е вярно, че ми устоя правата като потребител. Нелоялен търговец ме ощети с близо 1200 лв. и същата Мая Манолова си изми ръцете, че в Закона имало вратичка.

29

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с пачките и чекмеджето на престъпник 1 на вселената?

28

Анонимен

преди 2 години

Манолова има зъб на Борисов, че я направи онбудсман. В интерес на истината като онбудсман взе да ми става симпатична, защото отстояваше правата на хората. Но явно за нея кокала е по-важен от това.

27

Анонимен

преди 2 години

Взел ли е и колко Тиквата от Сретен?Има ли прокурорска прпверка?

26

Анонимен

преди 2 години

Той Тошко рапона вече няколки пъти се извинява за простотиите си...

25

Щерю

преди 2 години

Единственият напълно достоен финал за партиите на "протеста" е - сами да се изпозастрелят до един в сградата на Парламента. Това би бил новият морал в "Лигата на Почтените" - както ги нарече недоразумението Гумен Гадев...

24

Путин

преди 2 години

НЕЗБАВНО ТИКВАТА ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН. ИМА ДА ОТГОВАРЯ НА ПОНЕ 1000 ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!

23

Електра

преди 2 години

Днес в едно интервю, Борис Марков от СДС каза, че Мая Костинбродска е венерическото заболяване на политическата ни система. Аз бих добавил, старата мома Дончева, Гнома, Рада и Купона, и всички партии, на уж на промяната, водени от Кауна Радеф, че са заразени от тая болест, както спинозната Импексова партия, на Краднелия ***...

22

Анонимен

преди 2 години

До БГ Гражданин "Колко милиарда окраде Тиквичката?" Колко? Дай някакви доказателства на Дамаджанов, че от 4 месеца рови като побъркан и. ... нищо.

21

съвет

преди 2 години

Бойко , начеши я тая общата та да се кротне , иначе ше продължава да те преследва .

20

БГ Гражданин

преди 2 години

Най-големия Враг на България са тези които я крадат всеки ден. Колко милиарда окраде Тиквичката? Ами Цецо с 6 те апартамента? Фидоската от Перник колко завлече? Само милиционер може да си мисли че народа и държавата са негови и щом Радев е най-големия враг на герб значи е и на народа. Абе Другари вие още ли се мислите за БКП...

19

Анонимен

преди 2 години

МЕСЕЦ МАРТ 2020Г ОМБУДСМАН МАНОЛОВА Е ПРИ МЕД СЕСТРИТЕ ИЗЛЕЗЛИ НА ПРОЗОРЕЦА НА НС ЗАЩОТО ЗАПЛАТИТЕ ИМ СА НИСКИ- БНТ ИЗНАСЯ ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА И ОТ ВЪТРЕ СЕ ЧУВА ГЛАСА НА МАНОЛОВА КЪМ БОЙКА КОЯТО Е НА РЪБА НА СИЛИТЕ СИ НА ПРОЗОРЕЦА- "СКАЧАЙ, СКАЧАЙ",,,НА ГОСПОЖА МОРАЛ И ТРЯБВАШЕ КРЪВ- ГНУСНО, ПРОТИВНО.

18

Анонимен

преди 2 години

Алооо луд.ата пак с ГЕРБ ли си я чешеш?

17

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, последно се оказа че нямало подкуп и не му било предлагано на момчето от ИТН. Пълен смях, тотално се провалиха от ИТН