14

Анонимен

преди 2 години

МАЦКВА И ЖУЖЕТО ДА СИ ГЛЕДАТ КОМИНАТА!ПОНЯТНО?

13

Анонимен

преди 2 години

Анексирахте Крим...мътите главите на ЛНР и ДНР...после защо Украйна иска да е в НАТО.С вашите камъни,по вашите глави..

12

Анонимен

преди 2 години

Цяло чудо е, че ни пуснаха нас в НАТО и ЕС, нали им бехме първи другарчета.......хахахаха :))) Разбира се българските евреи натиснаха САЩ, както и стратегическото ни местоположение на Балканите си казаха думата :))

11

Анонимен

преди 2 години

Тия пък всички ги плашат всички са им виновни. Как пък не намериха една приятелска държава. В Донбас, в Клим, в С. Осетия в Грузия в Нагорни Карабах , в южна Африка ЦАР, в Сирия руски военни. Какво правят там? Единствено С. Корея харесват, Сърбия, която и днес плаши съседите си например Ч Гора, и талибаните. Путин имаше нахалството да призове демокрациите по света да оправят отношенията си с талибаните.

10

Анонимен

преди 2 години

Митя, вашето собствено младо поколение ще ви *** майката на целия милитаризъм. Нямате бъдеще. Нищо не можете да предложите на никого. Пародия на империя със затихващи функции. Между Китай и Украйна ще е малко тежко, но ще е сравнително бърза смърт. Не се пени

9

Бонго Бонго

преди 2 години

Немогат да спрат Украйна към НАТО и ЕС.Това е техен избор и те са независима държава.

8

да я приемат в НАТО

преди 2 години

След иногурацията си Джо Байдън заяви в реч, че 34 милиона американци гладуват.

7

Анонимен

преди 2 години

най-якият ход ще е ако Русия първа се присъедини в НАТО, и играта се обезмисля хех

6

Анонимен

преди 2 години

Пазят интересите на руските олигарси и на Путин, по-точно. А ти, като се изтърсят руските танкове на Орлов мост, ще разбереш колко много си имал да пазиш и си го подарил на руските Ал.. ка.. ши.

5

Анонимен

преди 2 години

Що не питат оня с белега на главата какви договори е подписвал със склеротика Рейгън. И колко милиона му плати за предателството на СССР и Соц лагера. Нали не си мислите че без милони ни е предал. Защо не го очистихте за предателство на родината. Сега ще ви обградят от всички страни и ще се чудите от кои да се пазите. Така е като немате никой в празните черупки. А оня с белега на главата си изживя живота в богатство и охолство. Станал е 150 кг. Един прст артист го изигра.

4

Анонимен

преди 2 години

Тия руснаци съвсем са откачили... Украйна може да е защитена от Русия, само, ако е в НАТО.

3

Анонимен

преди 2 години

Пазят си интересите хората. Какво сега да плуем по тях че си пазят интересите.Ние като няма какво да пазим ...не требва и да коментираме.:)

2

:)

преди 2 години

КГБ ЯВНО НЕ МЕ Е РАЗБРАЛО ПОСЛЕДИЯТ ПЪТ, КОГАТО СИ БЕСЕДВАХМЕ. :) ЗАТОВА ЩЕ ПОВТОРЯ: КОЙТО КОПАЕ ГРОБ ДРУГИМУ, САМ ПАДА В НЕГО. ОЩЕ ВЕДНЪЖ: КОЙТО КОПАЕ ГРОБ ДРУГИМУ, САМ ПАДА В НЕГО. ОЩЕ ВЕДНЪЖ: КОЙТО КОПАЕ ГРОБ ДРУГИМУ, САМ ПАДА В НЕГО. СЕГА СХВАНАХТЕ ЛИ ИЛИ ЩЕ СИ ГО ПОВТАРЯМЕ ДОКАТО МАТУШКАТА СТАНЕ ШВЕДСКА СОБСТВЕНОСТ?

1

Анонимен

преди 2 години

Аз адмирирам свободния украински избор и ще приветствам присъединяването на страната към НАТО. А Песков ми прилича на заблудил се в Москва колхозник.