327

Анонимен

преди 2 години

До Сатрапа БорисовНапиши ми имената на убитите?

326

ПроСоТо

преди 2 години

До До ПросТо То....знаеш ли?...За мен ще е голямо удоволствие ако "електората" върне Толупина от Банкя на власт!..Честно!...Нека да го върне!.../ако успее..Защото ЗОРЛЕМ никой не може да стане "премиерин"../...Обаче аз щепочерпя,ако Тиквун го калесат отново за "мин.придсидатиль" въпреки,че тоя дори НЕ Е И ДЕПУТАТ!..Но да допуснем ХИПОТЕТИЧНО...Ето тук заявявам,че ако това стане,ще почерпя всеки,който излезне от анонимността си !..Не че ме интересува,но да черпиш "анонимван" си е доста трудна за

325

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТоИ кои са тия заеми за милиарди? На сайта на БНБ пише, че дълга е 8 млрд и това включва и вътрешния дълга на страната. Ограмоти се малко преди да пишеш глупости.

324

Софиянец

преди 2 години

Днес излиза информация за нова далавера в служебното правителство - Кирил Петков, министър на икономиката е купил наскоро апартамент в центъра на София на ул Шишман, където знаем, че за утре на имотите започват от 3 000 евро квадрата.

323

Анонимен

преди 2 години

Ако наистина имахте нещо стещу мафиотската групировка щяхте отдавна да ги разследвате, но истината е, че срещу ГЕРБ нямате нищо.По-скоро вас ще ви разследват за подкупите, които давате на депутати в парламента!

322

Анонимен

преди 2 години

До До ПросТо ТоЗа другите може ама Маджо.....хахахахаха :)) Бойко изрита всички от ВИС-2, разбира се ги предупредиха прокурорите, преди да ги изритат, да се подготвят както се вика......хахахаха :))) Маджо не може с пръст да го пипнеш, той реже и коли, нема да споменавам имотите му по Южното Черноморие, просто нема нужда :)))

321

До ПросТо То

преди 2 години

Този, когото наричаш "БанкянскиДебил", е най-успешният премиер на Прехода , и затова "електората" все него е избирал три пъти поред ! И не се притеснявай кого ще избере същият този "електорат" на следващите избори! Няма да е изненада!

320

До 344

преди 2 години

Кой Радев, ония който в най-голямата пандемия насъскваше агитките на Черепа да пуснат кръв на полицаите? Ония Радев , които от Шипка се подиграваше с вируса, и след това го изритаха от Естония като бездомно куче? Ония Радев ли, който циклеше на ченгеджийските постановки с кюлчета и чекмеджета? Ония Радев ли ,който назначи любовницата си на два щата във ВВС...? За същият Радев ли става въпрос?

319

ПроСоТо

преди 2 години

До До ПросТо То...Статията е за БанкянскияДебил,за това и НЕГО визирам !..Когато стане въпрос за тия,които споменаваш,аз пръв ще те подкрепя!...И не заради "милионите,хвърлени на вятъра за избори"..Изборите са една от характеристиките на демократичното общество!...Ако се наложи,ще се повтарят и повтарят..Проблема е друг:..-Че НИЕ-"електората",не можем да се разберем "на кой кон да заложим"...И както показва историята,традицията е да заложим на най-куция..После се чудим какво става..

318

До ПросТо То

преди 2 години

За Борисов разбрахме, а сега обърни внимание на тези, които трети избори пилеят народна пара, че не могат да делнат баницата! Колко стотици милиони ще хвърлят на вятъра , сам ги сметни! И това е само за да се харесат на Черепа, Прокопито, Маджо ,или Белградския Беглец...! От тях никой не иска да управлява!

317

Анонимен

преди 2 години

Постоянно се натякваше от троловете, крадец, крадец, крадец, и в подходящия момент, прас постановката с кюлчетата, така се прави от комунистическите *** гнусни, и почти успяха.

316

Анонимен

преди 2 години

До Отговор 341Еми ако требва да разнищваме Нинчето, Ристо, генерал Атанасов от ДС, Доган като верен служител от оно време на ДС, нема да останат хора у държавата.....хахахахаха :)))

315

Анонимен

преди 2 години

А агент Рашо мълчи като женски полов орган каквото е и цялото служебно правителство а ушатия чака да отмине бурята скрил се е на вицето под полата Само така Баце идва като торнадо ще ви измете до един леваци

314

Отговор

преди 2 години

До А Бее...Забрави за къщата в Барселона, острова в Гърция, и най-важният въпрос , коя е Мата Хари...! Все ченгеджийски постановки! И какво ни предлагаш, да чакаме "доказателствата" на Рашков, че това да обърнем внимание на изцепките на Тошко? Ти сам ,верваш ли си?

313

Народна песен

преди 2 години

Събрали се Тошко и Татяна,.... и стана тя, каквато стана !

312

абее

преди 2 години

абе сега е по важно да махнем от политиката човека който има снимки със социалиста Тато има и със СИК мутрите от прехода със Цар Симеон и снимки със шкафче пълно с подкупи до което спинка сладко като бебе. после ше търсиме кусурите и на Тошко и на Слави чалгаря и драскачите му

311

ПроСоТо

преди 2 години

до Напблюдател:..-така ли изглеждат нещата в милата ни Татковина за един наблюдател,покатерен на некоя планина на Марс?..Както и да е..Тиквун НАИСТИНА няма и намерение повече да БРЪЧКА НЕЩАТА в България!..Той се НАКРАДЕ ЯКО,АМОРТИЗИРА СЕ,"приятелите " му от Европа и света го ЗАБРАВИХА,доведе СОЦИУМА до нивото на Гочоолу,Дочоолу и Данко Хаирсъзина,загроби ни с огромни ЗАЕМИ за милиарди,..и не на последно място ,се побърка невъзвратимо..Та сега се моли Каскетя да диша,че катурат ли го,лошо му се

310

Анонимен

преди 2 години

Аз не питам ***, просто казвам, нали схващаш разликата......хахахахахаха :))) Нали знаеш, че мога да те направя на нищо, съветвам те да не се опитваш, просто ще те боли после, гледам да съм хрисим челяк :)))

309

До 325

преди 2 години

Ами ИТН като са "аполитични", какво търсят в политиката, Бе? Само не ми изкарвай Чалгата чист, че всички знаем как се кланяше и на Васил Илиев, и на Илия Павлов, Сашо Дончев ..! По сервилно същество не се е появявало в политиката! Цял живот ,други му пишат сценариите;

308

Анонимен

преди 2 години

Що питаш.Вашия да не е по малък?тъ......