118

Solar Power

преди 2 години

А всичко колко лесно може да бъде направено така,че всички да са щастливи. Простичко е. Трябва да спрат да лекуват в болниците ковид. Така,че който е ваксиниран и се разболее да се оправя, който е неваксиниран също. Така всички ще са доволни :) Ще бъде и демократично !

117

Анонимен

преди 2 години

Солярка... Убаво, че имаш 555 деца. Би ли направил на няколко от тях спермограма, та да ни натриеш носовете на нас, невярващите.Да се види дали скритата стерилизация е вече в процес. Че един приятел, работещ в тази област/изкуствено осеменяване/ използва изрази "като след слана"... "след третиране с белина" и много почна да псува, което НЕ бе характерно за него преди.

116

IT-спец

преди 2 години

този Solar е изперкал нещо, пий си хапчетата, къв Безос и Гейтс са ти в главата, кви прозорци, само да те светна че Windows имат 30% market share за справка "gs.statcounter/os-market-share", такива сте ваксърите с не много акъл....

115

Анонимен

преди 2 години

АЛЛАА АКБАР, ХИТЛЕР АКБАР!!! ПОВИКАЙТЕ ГО ДА НАПРАВИ КОНЦЛАГЕРИ ЗА ГАДНИТЕ АНТИВАКСЪРИ. КАКВО ТУК ЗНАЧИ НЯКАКВА СИ ВСЕОБЩА ХАРТА ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА НА ООН!!!...

114

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Точно сиганарите НЕ се ваксинират :) Те дори не си слагат и нормалните ваксини. Изводите си ги прави сам........

113

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Ами те умират. В момента умират неваксинирани над 97% в БГ..... Дори в Израел тези които лежат по болниците са ортодоксални (неваксинирани).

112

Анонимен

преди 2 години

*** ти ли го боцна чичко ти. И Байдън се боцна, заспива може и да живее до 200

111

Solar Power

преди 2 години

На неваксинираните пожелавам тежко каране, но оживяване за да могат дълго да разказват колко необятна е човешката глупост :)

110

Анонимен

преди 2 години

Днес експеримент в Саудитска Арабия, утре реалност по целия свят. Страшен вирус, страшно чудо, да те принудят да избираш между вероятността да се заразиш или да умреш от глад... Световните елити са най-страшният вирус на Земята, а не Короната.

109

Анонимен

преди 2 години

SVOBODA ILI KOBID AAAAAA BASTAAA NIE NE SME SA FEODALNA GLAMAVA STRANA

108

Solar Power

преди 2 години

О да забравих ! Дори и чичо ви Бил се боцна още през януари. Но разбира се муню ще каже, ооо това е невъзможно сигурно е монтаж :) Богатите се боцкат, глупавите и бедните мислят,че ги чипват :))))

107

Solar Power

преди 2 години

****** - *** в ц и , не знам защо е цензурирана тази дума

106

Solar Power

преди 2 години

Опитвам се също и да докажа теорията на ББ , че 80% не стават. Просто са глупави *** знаещи абсолютно всичко. Би трябвало да събера 10 минуса и 2 плюса :)На постовете си или горе долу толкова.

105

Solar Power

преди 2 години

До Койчо: Платен колко платен. Виж да офгрид съм :) Ток,вода и топло не плащам от 7 години. Трябва да ми плащат за да ги ползвам. Подсигурен съм както писах и сега единственото което ме вълнува е да живея по дълго за да си харча паричките. Жалко,че няма все още наноботи които да ми инжектират и да ме ремонтират. Бих се боцнал веднага.

104

Койчо

преди 2 години

Solar Power... ми се видИ или слънчасал, или платен. Ама къВ зор да си *** графена...

103

Анонимен

преди 2 години

До Solar Power инвестирал хаха, дадоха ти едни пари и ся се боцкаш

102

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: О аз отдавна съм направил първия си милион :) За разлика от повечето българи аз инвестирах още от 2000-та...... И само да допълня - всички милионери които познавам (не са малко) се боцнаха още веднага когато имаше ваксини. Когато и вие направите първия си милион (пожелавам ви го) ще разберете как стоят нещата :)

101

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Аз отдавна съм се боцнал :) Имам 5 деца и 4-те вече са боцнати, 5-тото е под 12 и не може за момента, но при първа възможност се боцаме. Благорарение на медицината очаквам да живея дълго :) Пък вие бъдете смели ! Смелите първи падат в боя ,а аз ще пея песни за вас. Хахахахха. Следващата вълна ще бъде към децата защото вируса няма къде да бяга вече....

100

Анонимен

преди 2 години

До Solar Power Не случайно си тук а не при богатите. Богатите си имат парите и не си ги дават на разни дето само им се пречкат и им замърсяват въздуха.

99

Solar Power

преди 2 години

О да забравих ! Световния елит , чичо Бил, Безос и компания по цял ден седят и мислят как да прецакат българина да му вземат парите :)Ей затова 80% НЕ стават защото не знаят как работи света. Леееекичко ще ви открехна :)Колкото повече хора има на планетата и колкото по дълго живеят те , то толкова повече неща ще си купят от Амазон и толкова повече Windows версии ще сменят :)