28

SS

преди 2 години

То и тук гей парадите противоречат на основните ценности на страната,ама ние понеже ни набутаха в ЕС ни влияат западните безморални и не етични за нас практики наложени ни като основни ценности на ЕС !

27

Анонимен

преди 2 години

Ами Браво на китайците!

26

Анонимен

преди 2 години

Единственото което може да се противопостави на хомосексуализма е религията, и най-вече Православието и Исляма, католиците вече признаха хомосексуализма за норма. Исляма не го закачат за сега, там няколко отрязани глави, но все пак вършат работа да се изплашат триполовите, но Православието може. Само тези две религии днес могат да попречат на хомосексуализма, нокакви държавни институции.

25

Анонимен

преди 2 години

Винаги женствените мъже са се харесвали на жените.

24

агент Мери

преди 2 години

Netflix пусна нов детски анимационен сериал Q Force за агент Мери. Агент Мери е трансджендър, мъж който си е сменил пола и е сега е в ролята на хомосексуалният Джеймс Бонд, а Q-force e тийм от хомосексиални агенти ръководени от агент Мери.

23

Анонимен

преди 2 години

Мъжът е мъж ...жената е жена.Едното влиза в другото и излиза третото.Всеки на мястото си , всеки със задълженията си.Европа с нейните ценности= на разврат и падение.Мъжът незнае какво е .. на жената и поникнаха топчета и Европа стана пази боже.

22

Анонимен

преди 2 години

На запад преди 50 години хомосексуалистите ги вкарваха в затвора - бащата на компютъра Алан Тюринг е лежал в затвора за хомосескуализъм. Но светът се променя. Днес на хомосексуалистите им правят промоции? И ще се променя. Утре педофилия - това е защита на правото на детето на любов. Зоофилия. Инцест. Некрофилия. Това са зрели хора, при демокрацията всеки решава за себе си какво е най-доброто за него.

21

Наобратно

преди 2 години

А тука забраняват свободно да си изкажеш мнението за женствените "мъже" и ти тикт природните недоразумения по всякакв повод!

20

Анонимен

преди 2 години

Почвам да ствам фен на китай

19

О хо хо

преди 2 години

А мъжествени жени може ли??? И какво ще прави наш Кристиян?

18

Анонимен

преди 2 години

В конкурсите за красота за кучета, така нареченити бичи дог или респективно догги битч отпадат автоматично. Всичко останало е противоествствено, плод на аномалия или целенасочена атака на джендърите.

17

Анонимен

преди 2 години

Общо взето това е крайна мярка, но когато махалото при джендарите е стигнало до единия край нормално е да започне от другия край.

16

Анонимен

преди 2 години

А мъж ли е артистичният образ на Азис? Сигурно подобни неща не им аресват.

15

Дедо

преди 2 години

Ама то не се живее вече от тез гейове , дето са окопирали властта в Европа. То вече некой да кихне и ........белезници , решетки , операционна , смяна на бъбреци , сърце , дробчета.............накрая 6 пъти ваксина и 2 седмици карантина !?

14

Ямболски цървул

преди 2 години

Китай бяха основата на Ковид 19 - циркът! НЕ ВЯРВАМ НА ТАЗИ НОВИНА! ТАМ Е ПЪЛНО С ОБРАТНИ.

13

преди 2 години

Само така Китай може да Оплоди Эврапэйскый Союз! Чакаме ви в Брюксел - мъжествени войни на ЖиЗинПин - Уилкомен!!

12

Анонимен

преди 2 години

Гелето Джамбазки е крайно възмутен. :-)

11

Анонимен

преди 2 години

Браво , Китай не се поддава на евтината пропаганда на западното задкулисие - те знаят какво стои зад големите им приказки за равенство, зелен климат и т.н. алабализми . Си ще ви оправи - скоро ще придобие военна мощ чрез Русия и НАТО тотално ще колабира. Ако искаш мир, готви се за война, а не като нас да си махнем границите ,което на практика значи че си събуме гащите за всички. срам.

10

Край

преди 2 години

Айде Кристиян Костов изгоре. Вече нема да го показват в Китай.

9

Анонимен

преди 2 години

Ке ядосат САЩ ке им спрат търговията с Китай и в Шанхай ще гледаме празни рафтове и витрини.