20

oz

преди 2 години

Идеологията на фашизма идва от Италия , достига апогея си в Германия по времето на Хитлер и нацистите............сега се налага глобално в целия свят от един елит.........илюминати и масони, които са превзели като октопод всички световни организации............ООН, НАТО, ЕС и за каквито други там се сетите...........после конспирацията била само теория.............???!!!

19

.

преди 2 години

До Анонимен 17 "...след като и създателите на ваксините не са наясно как точно действат??!!" -> Не са наясно?? Наясно са и още как, но няма да ти го кажат!

18

Анонимен

преди 2 години

Браво на италианците.

17

Активист на БСП

преди 2 години

Все пак Италия е родината на фашизма...

16

80%

преди 2 години

80% от италианците над 18 са вече ваксинирани. За какво противопоставяне иде реч? Смешни сте! Подкрепата за ваксината в Италия е огромна! Само де.б.и..Л..и я отказват и с право останалите нормални хора искат да се въведе задължителната ваксинация.

15

Боц

преди 2 години

До един българинТой оня каапуут ваксидиота си мисли че всички сме бедни мизерници като него и че не можем да си платим лечението. Колкото и скъпо да е. Той е мозъчно осакатен нещааастник.

14

Анонимен

преди 2 години

Всички ще умрем..............и ваксинирани, и неваксинирани...................но защо да си вкарвам едни отрови в организма....................след като и създателите на ваксините не са наясно как точно действат??!!

13

????

преди 2 години

Кой каза, че фашизмът бил изчезнал??Не е............само става по рафиниран и по времето на ВСВ се е налагал в няколко държави само(Италия и Германия)...........сега се прилага глобално, в целия свят!!!Айде, честото ви ново робство!!И добро утро, селяни прости!!

12

УМЕН

преди 2 години

Да, трябва да въведе. Красивото Средиземноморие трябва да бъде разчистено от жабари, византийци и чифууути. Въвеждай!

11

Един българин..

преди 2 години

Ок,ще си плащам по цениразпис,но спирам да плащам здравни осигуровки. И ти ***,спираш с цигарите,алкохола,мазните храни,захарта,солта и разните имитации на храна. И започваш като мене да тичаш всяка сутрин. Deal??

10

Анонимен

преди 2 години

Е............нищо чудно, политиците в Италия винаги са били свързани с мафията и склонни към корупция в огромни размери ............гледайте това, което е в България и го умножете по коефициент 10............и ще видите истинската картинка във ''великата" Италия............родината на фашизма и мафията!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Закон : откажеш ли ваксинация си плащаш по ценоразпис лечението - само така ще се научите фейсбук антиваксинарчета.

8

Драги-фашист

преди 2 години

Типичен здравен фашист...

7

Анонимен

преди 2 години

Може, ама не може. Щото не може да отпадне формуляра за информирано съгласие. А това зависи единствено и само от Европейската Агенция по Лекарствата, която важи за целия ЕС. Няма как да те принудят да подпишеш че си съгласен с нещо ако не си. Все едно да те изнудят да признаеш че си вещица, с което ще имат пълното законно право да те обесят!!!

6

Край

преди 2 години

Медицината и някой държави въобще не считат за нужно да отговоарят на напълно логични въпроси за вируса и ваксините. Да ваксинираш лекари задължително след като не можеш да ги убедиш да го направят доброволно означава че въобще не ги признаваш за лекари.

5

Анонимен

преди 2 години

До хВсяко правителство, което си позволи подобен терор над своя народ, следва да бъде свалено без значение от цената. Тираните разбират само от огън и насилие.

4

Годжи

преди 2 години

Май конспирацията ще се окаже вярна

3

!!!!

преди 2 години

Е..........нищо чудно............нали от Италия идва идеологията на фашизма, Мусолини и мафията!!!

2

Анонимен

преди 2 години

Бонасера сеньорина чао чао

1

Анонимен

преди 2 години

бай ганев никога няма да разбере това, както не разбира защо винаги е последния царвул в Европа и защо винаги ще си остане последен