18

dakotabg

преди 2 години

,,Уморените коне ги убиват,нали''

17

Анонимен

преди 2 години

Можем за компенсация да пратим на хамериканците поне милион бездомни от БГ, да си ги гледат. Може всяко да е с придружител по един швед на куче

16

анонимен

преди 2 години

Те, талибаните евтаназират жените и децата, а някои са се загрижили за кучетата и котките!

15

Демократ

преди 2 години

Това са ценностите на демокрацията - докато има нужда и изкарва пари е твое. После го изхвърляш и другите да се оправят. Няма значение дали става дума за предмет или човек.Другата основна ценност - щом не ме засяга пряко, не ме интересува.

14

Minuva42

преди 2 години

Хайде по-полека с оплюването. Дилемата беше човек ли да вземат или домашните си любици. Ако бяха взеи кучетата, щяхте да плюете - взеха си кучетата а зарязаха афганистанците, които са им служили толкова години. Цялата ситуация е в резултат на години продължавала корупция в наливането на пари в Афганистан и изтегляне без експертна оценка - само заради политическите им игри. Убиването на кучетата на американците също е много грозен акт. Или не?

13

Един от стадото

преди 2 години

Това доказва политиката водена от Америка от столетие насам, спрямо останалия свят и отделни техни служители. Щом стават ненужни - веднага биват изхвърлени. ***, изсмукващи ресурсите на цялата Земя, в името на алчността. Това са кукловодите на всички наши правителства вече 30 години.

12

българина

преди 2 години

само ще им припомня че така бягаха и от Виетнам. сега да си представят как ще бягат от Русия... там кучетата ще избягат преди тях. нещастници да пукнат дано. В Израел е заровено кучето, там е източника на всички злини

11

Анонимен

преди 2 години

Пак крокодилски сълзи от либерастите.

10

Анонимен

преди 2 години

Позор за американската армия.тези кучета рискувайки своя живот са спасили много други.Това е все едно да изоставиш бойния си другар само защото вече не ти е нужен. А иначе ако някой го заснемат че бие куче ще го линчуват. Ще ги призная ако фондациите които защитават животните почнат разследване и накажат виновните.

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Осъзнай се , приятелю, това е американец, те се смятат за по-по-най, те си са изоставили родината и са тръгнали да трепят по света, та няма да си изостави кучето.... Ето, това е терорист, а не каквото ни набиват в главите...Сега бягат като ***, май си припомниха Виетнам...

8

Анонимен

преди 2 години

"все едно да си оставиш пушката"--------------------------------------------------------------------------- При паническото си бягство от Афганистан, предвожданите от Пиндостан отановци, захвърлиха оръжия на обща приблизителна стойност $85 000 000 000.

7

Анонимен

преди 2 години

до 7 - Ми те оставиха и пушки, и хеликоптери и танкове и каквото още се сетиш за общо над 80+ милиарда. ;) Направо си въоръжиха талибаните срещу по-ниски цени на мак и полезни изкопаеми.

6

Анонимен

преди 2 години

Каква мъка. Безжалостните пиндостанци изоставили кучетата. В този антихуманен акт не могат да бъдат обвинени наглосаксите. Хладнокръвните наглосакси първо на първо евакуираха от Афганистан своите кучета и котки.

5

Анонимен

преди 2 години

Талибаните са хуманисти и най-хуманно ще евтаназират кучетата. Абе ае стига с тия прапоганди никой няма си остави кучето никъде, нали му е зачислено като пушката, все едно да си оставиш пушката.

4

Анонимен

преди 2 години

А, те талибаните могат да приложат техниката дето прилагат на жените - бой и тормоз, докато приеме новия "собственик" , ако не камъни или калашник.

3

aa1830

преди 2 години

Кучето никога не би оставило стопанина си.....толкова хора се изнесоха, не можаха да ги вземат и тях :(

2

Анонимен

преди 2 години

горките животни, те пък какво са виновни, същата съдба ще имат и двукраките негодници, които са слугували на колониалистите, уви, така е съдбата на всички наемници

1

NZ

преди 2 години

Такибаните евтаназират с Калашников, не са го писали в статията