18

Анонимен

преди 2 години

Нали предупредихме, че пипнат ли децата ще има реални трупове. И под пипнат имам предвид и че и тестове няма да правят. Ще трошим глави. Това не е заплаха, това е обещание.

17

Гогич

преди 2 години

До 17Толкова са им промити мозъците с кавида, че едва ли някога ще се осъзнаят. Въпреки вече създадените психологични проблеми на децата, които се премахват (евентуално) с години, ковид-маниаците ще продължават да вярват че са направили най-доброто за децата

16

Анонимен

преди 2 години

Още в началото ви казах, че целта на тая помия е да избият отново евреите и всички техни съюзници. За това е тоя жесток натиск върху Европа и САЩ, до някъде и в Русия. Да чувате другаде да е такъв режим с паспорти и ограничения? Целта е да убият старите евреи които помнят фашизма, за това сега мерките са същите, но са под формата на бонус и спасение. Манипулация на макс. Накараха американски компании да произвеждат ваксата, защото евреите им вярват. Запомнете ми думите. Ще говорим пак.

15

Анонимен

преди 2 години

То защото при нас не е цирк, нали? Искали вирус, искали присъствено, но не искали маски, не искали тестове, а какво искате бре? Експеримент точно с делта вирус с децата ли..? А министъра и той се чуди и мае, нито здравето на деца, родители и учители го вълнува...приоритет му е да угоди на ресторантьорите. Да живее кръчмарска България, а останалите кучетата ги яли. Пълно безхаберие и безотговорност!

14

Гогич

преди 2 години

До 13Айде прочети още въдвъж данните от Израел, ама най-новите и пак приказвай. Ваксани да почти 70%, повечето положителни са вакдани, хоспитализирани с вакси да почти половината, смъртността не е нула - затова и затягат мерките, както е и в други страни с над 55% ваксани.

13

Анонимен

преди 2 години

Един ден децата ще ни обвиняват къде ни е бил акъла да ги плашим и да им слагаме маски. Един ден, когато истината излезе наяве, много хора ще се срамуват от нещата, които са правили...

12

Анонимен

преди 2 години

Не ми давай за пример Израел. Държава, която след Холокоста сама въведе фашизъм за населението си е за тежко освидетелстване. То не са паспорти, то не е изолация, не бяха гривни и номера. Остана само газови камери сами да отворят. А за децата.. чели сме стария завет. Знаем колко им е акъла ако повярват че бог е поискал децата им за жертвоприношение. Мога само да се моля някой ангел пак да им прошепне в ухото да се спрат.

11

Анонимен

преди 2 години

Един въпрос само. Защо точно Израел? Та нали те са най-хитрите, нали те управляват света задкулисно? Истината изглежда е малко друга, има евреи и евреи и те се избиват едни други. Шикалгрубер по-известен с другото си име също е евреин, тъй-като майка му е такава. И целият свят е заложник на вътрешните проблеми на тази група.

10

Анонимен

преди 2 години

Айде бедният бачкатор със 1500лв. заплата пак започна да пее как ваксините не работели. Така, първо в Израел са ваксинирани 58% от пълнолетните. Второ, 98% от хоспитализираните са неваксинирани. Трето, голяма част от рисковите групи са ваксинирани. Смъртност = 0. Ама айде *** обяснявай на един *** бачкатор (каквито са 70% от българите) как ваксините не работят. Той не може името да си напише, седнал науката да коментира. А фактите са пред очите му.

9

zztop

преди 2 години

14-15 деца в клас.така се образоват.после се чудим ,що ги бива толкова като порастнат

8

Анонимен

преди 2 години

Хихихихи

7

Зозо

преди 2 години

Хахахахаааа Фюрера не можа, ама Бигфарма ще ги оправи юдеите :)))))))))))))))))))))

6

Нане

преди 2 години

Браво на фарисеите. Ето това е новото нормално, създадено от ненормалници...

5

Анонимен

преди 2 години

защо не работят великите ваксини? ще кажете ли?

4

Едуард Дженър

преди 2 години

Бяха почти 100% ваксинирани. НалЕЕЕЕ?! Е, що тъй?! Ваксините са ефикасни май. Ама за фармацевтичните компании и мафиотите на световно ниво. Ефикасно ги правят по-богати. Сега можете да не публикувате поста ми или да го публикувате и после да го изтриете, както се случи вчера, когато коментирах под статия за Кантаря. Най-лесно ще е просто да забраните коментарите, както правите от доста време насам.

3

Анонимен

преди 2 години

Що бе? Нали уж всички се боцнаха? И тия управлявали света? Егати тъпу.герите.

2

Лоша

преди 2 години

практика, но те са опитен полигон в настоящето изпитване на смесите...

1

Анонимен

преди 2 години

Нищо, петата доза на всички над 6 години ще оправи нещата... вероятно... може би?