309

Анонимен

преди 2 години

А бее днес.бг.Явно и вие папкате ковид парички като тоя,,професор с пиянската физиономия'' ,затова постоянно му давате гластност и всеки ден пишете списъци с починалите за да довършите тея дето им взеха страха с тая пландемия.Всичко се връща-тея пари ще ви излезнат не само през носа а и през *** но кървави.

308

Анонимен

преди 2 години

Това психо до кога ще го търпим

307

Анонимен

преди 2 години

https://fakti.bg/bulgaria/573478-prof-vitanov-s-dobri-***-za-zarazataПрогнозите на Витанов в началото на Април . Без коментар познава ли .

306

Витанов си търси

преди 2 години

заместник чрез кастинг. Но нито един хейтър не може да покрие началните условия за кандидатстване. Витанов даде хиляди интервюта. Едва ли му пука дали ще даде и едно повече. Витанов хвана нерегистрацията на хора със симптоми отдавна - това за руската рулетка го говори поне седмица. Хвана ви по долни ***. Ревете и виете, защото не можете като него. Затова се мъчите да го изкарате какъв ли не. Но номерът не минава. Журналистите не са глупави, канят нето, а не вас. Мъка, мъка..., рев и вой.

305

Мда

преди 2 години

След като инсинуациите му хващат все по-малко дикиш, това ли успя да измисли?!Хората криели, затова не му излизат кривите сметки...На какво са способни някои хора сама и само да ги дават по телевизията!

304

Тото

преди 2 години

Че те хората умират не от ковид а на стълбите на болниците от простотия и безхаберие този вирус е много по-страшен и смъртоносен.

303

Туин пийкс

преди 2 години

Защо да пълнят болниците.После ваксъри да пищят,че някой неваксиниран им застрашава живота видите ли?Някои си мислят ,че са вечни.

302

Анонимен

преди 2 години

Да не сме на някаква олимпиада по ваксиниране? К'во като сме последни?

301

Анонимен

преди 2 години

Витанов като гледам "делтата" го е ударила в главата. А бе професоре в болница се ходи ако ти е много лошо. Пък и те нашите болници вече са пълни с уплашени от Вас здрави хора!

300

Копривките лападов

преди 2 години

Че защо да ходят в болница да претоварват здравната ви система ли?В българската болница хората не се лекуват.Влизат, за да се проточи и обърка лечението, да мръзнат,даим прилагат опитни лечения,за несъществуващи болести, да се изпробва лечение.На въпроса ще се подобрят ли се отговаря няма гаранция....Защо трябва да влизат в болница да им вземат пари те и да кажат ще видим...Хората масово умират след постъпване и лечение в болница.Колеги на домашно лечение преболедуват и са живи.

299

Анонимен

преди 2 години

Витанов браво, невежите щом ревЪт, значи си прав.

298

Анонимен

преди 2 години

Математикът да не е завършил тайно медицина?

297

Анонимен

преди 2 години

Хе .и кво ,не затварят и няма мерки ,значи вирус нема гад

296

Анонимен

преди 2 години

Нормалните хора се ваксинираха, простаците пак умуват. Заради тия селяни България е пак последна с под 20% ваксинирани.

295

Анонимен

преди 2 години

Абе дайте да заведем колективно дело срещу този за всяване на страх и паника сред населението - това не може да продължава така вечно!

294

Ани

преди 2 години

До Анонимен 310И да се ваксинираш, кого пазиш? Другите - не! Себе си - не. Пак се разболяваш, уж го караш по-леко, ама последващъте усложнения са същите.

293

Ан

преди 2 години

До Анонимен 324Абе и да си ваксиниран се оказа, че заразяваш всички около себе си. Уж го изкарваш по-леко, ама се оказва, че пораженията са големи. ПС: аз съм ваксиниран и не съм антиваксър.

292

Дядо Вълко

преди 2 години

На професора не му излизат сметките и взе да обвинява статистиката !

291

Анонимен

преди 2 години

Само питам, професор титла ли е или диагноза?

290

Анонимен

преди 2 години

Витанов смени си диларът, явно ти е набутал някаква гадост.