26

Анонимен

преди 2 години

Аз съм с Пфайзер.Да имах обостряне на Хашимото за няколко седмици след втората доза,но не веднага,и това отшумя.Дали е от ваксината или от друго ,трудно е да се докаже.Не съжелявам изобщо.Трябваше да се подготвя по -добре.Избягване на слънчеви бани след ваксинация,повече почивка,диета.

25

Aнонимен до 22

преди 2 години

Те в началото смятаха, че не било нужно чак толкова иРНК, за предните варианти. Даже правят експерименти с по-малки дози.Но сега може да се окажат предвидливи покрай делтата. Ще видим.

24

Aнонимен

преди 2 години

Аз съм с модерна и ако ми трябва бустер някой ден, ще тичам през глава да си я сложа. Нямам оплаквания. Никой не е казвал, че ваксините не са реактогенни.

23

Анонимен

преди 2 години

Аз съм с 1540. Файзер преди 5 месеца.

22

Анонимен

преди 2 години

А бе към графен те гони и тебе! няма графен във ваксините.

21

Aнонимен до 26

преди 2 години

Айде още един от пациентите.

20

Aнонимен 19

преди 2 години

Вие сте срам, не учените, дето си съдират ***, вкл. и за такива като Вас. От 100 кладенеца вода вадите, без да гледате фактите.

19

Анонимен

преди 2 години

Графеновия оксид сам по себе си стумулира имунитетА, може би затова модерничката е по-яка. А и в Япония споменават някакви вълшебни и тайни съставки, може и те да спомагат за силата на най- фешън препарата

18

Анонимен

преди 2 години

Аз 7 месеца след файзер имам 1850. Бяха 2100. Леко спадане.

17

Антиковидваксър

преди 2 години

"Ваксината не е задължителна, има пожелателен характер. Разбираме страховете ви и ви уважаваме, но не пишете под всяка статия за ваксините антиваксърски глуУупости. За тази статия например, дебата ще трябва да се води между хората, които са ваксинирани с модерна и тези с файзер. Те да споделят по колко антитела имат след ваксинация и така чудещите се още да вземат решение."... Съгласен! Най-сетне един разумен ваксиниран.

16

Анонимен

преди 2 години

Дъщеря ми на 21 г. след модерна 1 доза-800. След втора доза 6700. !!!

15

Три пъти повече иРНК

преди 2 години

"Moderna има по-висока концентрация на ключовата активна съставка", по-точно има над три пъти повече иРНК (100 миктограма) спрямо Pfeizer (30).

14

До 9

преди 2 години

Ами точно антителата убиват вируса. Няма хапче, което да го убива. Е, освен синтетичните моноклонални антитела, но те са много скъпи и ги дават на от президент нагоре.

13

Анонимен

преди 2 години

Ей, човек ще си каже, че Бил Гей тс е намерил начин, как да отнесе богатството си и в отвъдното. Бре

12

Анонимен

преди 2 години

Може би, но колко време ще ги имат тези антитела? Какъв е времевият период на изследването? Точно така - не повече от няколко месеца, щото те тези "ваксини" излязоха една миналата година. За да имаш реални данни трябва да се проследят тези неща минимум няколко години. Нямате абсолютно нищо като научна обосновка, аз ако бях част от тези "учени" щеше много да ме е срам, че се излагам по този начин!

11

Анонимен

преди 2 години

Аз след файзер имам 2140. Приятелка преболедува по същото време и има 49.

10

Анонимен

преди 2 години

Модерна е много добра , действително прави повече антитела от файзер. От АЗ да не говорим пък.

9

Глюпости

преди 2 години

След първа астра 30 BAU, след втора Пфайзър >2280 два месеца по-късно. Пет човека.

8

Ямболски цървул

преди 2 години

Явно графена е повече.

7

AntiVaxx unLogic

преди 2 години

Ваксината не е задължителна, има пожелателен характер. Разбираме страховете ви и ви уважаваме, но не пишете под всяка статия за ваксините антиваксърски глуУупости. За тази статия например, дебата ще трябва да се води между хората, които са ваксинирани с модерна и тези с файзер. Те да споделят по колко антитела имат след ваксинация и така чудещите се още да вземат решение.