13

Анонимен

преди 2 години

На руското посолство в София все САЩ са им виновни за всичко.

12

ДБ=талибани

преди 2 години

Те талибаните от ДБ в България 1 г. блокираха кръстовища, пътища, протестираха, замерваха полицаи с камъни, тонове храна хвърлиха и купища пари на Черепа изхарчиха и какво? Могат ли да управляват?

11

Анонимен

преди 2 години

Падащите от самолета афганци изобщо не трогваха американците - те просто хихикаха на това видео, изобщо не ги трогна защото ментално Америка сега, а може би винаги е възприемала света като наши хора, и не наши полy-xopa.

10

Анонимен

преди 2 години

Един американски военен беше казал преди време, че за всеки загинал американец в Афганистан (какво правят там американци), трябва да разрушаваме по 1 афганистански град.

9

ааа не бе

преди 2 години

Могат, горе-долу колкото Борко!

8

Анонимен

преди 2 години

В първия момент по заглавието на статията си помислих, че става дума за ИТН.

7

Анонимен

преди 2 години

Баба Мара се бута в големата политика. Афганистан е на пътя Азия - Европа. Това е важно и който го управлява, търговията е негова. И в това е борбата . Не за мака. СССР се бута , но нямаше какво да извади, САЩ и Европа им прибра кадърните хора и ще ги доусъвършенства , а после те ще се върнат. На тях разчитат. Китай е сега на ход.

6

Анонимен

преди 2 години

Хаха, били призовавали инжинерите и лекарите да не бягат. Сигурно, за да им стои някой брадат автоматчик зад гърба, дикато оперират или поправят генератора за ток, или да ги бият с камшик докато строят път. Де що има кадърни афгани, ще ги дръпнат САЩ и Афганистан пак ще потъне в племмено-общинния строй, от който на практика не е излизал от хилядолетия.

5

??

преди 2 години

Е, талибаните са малко по-оправни от ИНТ, които и в казарма не са ходили...Плюс, че разликата идва от отношението им към онези от Козяк.

4

тони

преди 2 години

ПРИ НАС Е СЪЩОТО........ЧАЛГАРИТЕ НАЧЕЛО С ТОШКО *** И ОНЯ СКОПЕНИЯ СПЕЧЕЛИХА И КВО?..ЕДНО ГОЛЕМО ЛАЙ..........

3

Пустиняк

преди 2 години

Наще талибани какво ще ги правим

2

баба мара

преди 2 години

сащ не си взеха поука от виетнам видяха какво стана в афганистан ссср също бяха20 години там и нищо за какво изобщо бяха там освен да изнасят маковото семедруго обяснение нямам сега ще избият жените и децата това не са хора

1

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Колкото Славунчо с Тошко Африкански,могат да управляват България,ако вземат власта.За сега не се очертава такава...щастлива перспектива.