62

Анонимен

преди 2 години

Нека за по-сигурно дадат 1000 генома от малцинствата, за да е демократично.

61

До 73

преди 2 години

Можеш ли да кажеш как съм се набутал като съм се ваксинирал ???Кажи ми !

60

Анонимен

преди 2 години

Вие ваксинираните не се месете в живота на неваксинираните. Освен това сте платени ***.

59

До 67

преди 2 години

Същото като с тези,които въведоха задължителното носене на маски или ПСР тест за пътуване или други - тоест НИЩО !Разбра ли ????Имаш ли повече въпроси,възстаннико ?

58

хаха

преди 2 години

по цял свят се опитват да накарат хората да се ваксинират чрез други средства, като правото да посещаваш различни места и мероприятия. Никой не задължава, но се опитват всячески да принудят хотата. В момента, в който кажат, че е задължително и ще завалят съдебни дела за нарушаване на правата на човека.

57

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните се осетика как са се набутали и искат да набутат колкото може повече хорица.

56

Анонимен

преди 2 години

хахахахаа,лоша новина за болните ковид въксари

55

до 64

преди 2 години

Казвай поименно кои са тези големи фирми и банки. И ние сме голяма фирма със средна заплата над 9000лв.. Имаше март месец списък за желаещи за ваксинация. 95% се записахме и сме отдавна ваксинирани, а останалите 5% бяха го изкарали. Има един, двама, които по някакви съображения, сързани с автоимунни заболявания, не се ваксинираха- нормално е. Та, в успелите среди сме така. Гледай нас. Не гледай из банките, супермаркетите и складовете душиците със заплати на чистачка в нормален офис.

54

До Тройни здравни

преди 2 години

А ако се окаже, че ваксините причиняват болести в бъдеще, на ваксинираните ще им събират ли от сега тройни здравни осигуровки?

53

Анонимен

преди 2 години

"...уникална национална референтна колекция от геномни данни. Тя ще бъде от полза за персонализираните стратегии за здравеопазване и превенция в съответната страна." --- А може да се използва от лошите и за обратното...

52

Анонимен

преди 2 години

Ние-ваксинираните искаме да се ваксинирате вие,не защото ни пука заради вашите животи,,а защото заради вас държавата ни се намира в здравен галиматичен стопор.Има много други заболявания и медицински нужди,но поради високия процент неваксинирани в болници,системата изнемогва и се налага престеукторирането й,като потърпевши са именно пациентите без ковид.Много персонал,база и оборудване се концентрира върху К-отделенията.Разбра ли защо ни пука за вас ?!

51

Анонимен

преди 2 години

Много ще ми е любопитно какво ще се случи с тези, които се опитат да въведат задължителна ваксинация. Казвам опитат, защото ще е опит и то недовършен...

50

.

преди 2 години

До 98765 - да не ти напомня и за банката за семена в една от Скандинавските страни? ;)

49

АНонимен

преди 2 години

СЛед като няма изискване за задължителна ваксинация, бихте ли ми обяснили защо по големи фирми и банки ръководствата се опитват да изнудват и заплашват служителите си, за да ги принудят да се ваксинират? Кой ще направи проверки по тези случаи и ще ги подгони със съответните последствия за тях?!?!?

48

Анонимен

преди 2 години

Жалко. Трябва моментална задължителна ваксинация. При отказ, тройни вноски по здравна застраховка и здравни осигуровки. Оп, забравихме, че 90% от антиваксърите са душици от сивия сектор и там нито има здравни застраховки, нито осигуровки. Ем, какво да ги правим не знам. Животът достатъчно им е набил шамарите, оставете ги да живуркат.

47

селянин

преди 2 години

до 61 какъв комунизъм те гони брекомунизъм има при амазонските племена дека един оди на лов после манджата се дели на всеки у племето и при ескимосите например

46

До селянин

преди 2 години

А при комунизма как е ?

45

Анонимен

преди 2 години

Янев знае, че на баце му биха шута заради локдауните с Меркел, а и на нейната партия ще и бият шута на 26. септ. в Германия.

44

селянин

преди 2 години

при демокрацията е така не е задължително обаче ако не си ваксиниран не може да пътуваш ходиш до болница аптека магазин и так дале такааа при диктатурата сичко е задължително обаче е диктатура открите седемте малки разлики

43

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 55 Откъде се информирахте за това?