121

IT-спец

преди 2 години

да да да ама не (г-н Карадайъ) датата тук в Исландия показва че не е така, в болницата са предимно ваксинирани, за последните няколко дена имаме 2-*** умрели и са напълно ваксинирани.... аре честито на печелившите...

120

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПичага, антибиотиците се прилагат не при всяка инфекция не заради "странични ефекти", а защото към тях се развива резистентност. Така при по-тежка бактериална инфекция може да се окаже, че нямаш полезен ход, защото си изградил резистентност поради безконтролно пиене на антибиотици за по-леки инфекции. Страничните ефекти на антибиотиците са почти нулеви и не са опасни за живота, освен при алергичните.

119

МИ5

преди 2 години

Новата опорка на бялата мафия е, да и ваксиниранете се заразяват повторно, ама го карат много по лекооооо!

118

Анонимен

преди 2 години

Как може този да продължават да го държат на хранилка в Общината?

117

Гогич

преди 2 години

До 131Ами то тоталитаризма смени демокрацията в много западни държави, "благодарение" на съэдадената пандемия (самата дефиниция за пандемия беше променена преди години, като изключиха високата смъртност от нея). Дори право на мнение нямаш, щото веднага си прибиван под една или друга форма от управляващите...

116

Анонимен

преди 2 години

При по-тежки случаи масово се изписва комбинация от антибиотици . Ама никой не се е запритеснявал , че може да имат някой по-сериозен страничен ефект . А някои са с такива странични действия , че косите да му се изправят на човек . Има немалко хора получили увреждания след употреба на антибиотици . Ама никой не е спрял да ги пие . Тема на друг разговор е , че не трябва да се изписват за щяло и нещяло антибиотици

115

Гогич

преди 2 години

Най-накрая, бавно и полека, започват да признават истини,които им се говорят от година. Интересно тогава защо натискат изкаралите вируса да се ваксинират, макар и седна доза (както в Австрия например).

114

Анонимен

преди 2 години

1 към 1 с ваксинираните. Но за съжаление много будали ще се вържат на този лъжец. С всеки трик прикоткват по някой. Затова хората трябва твърдо да си решат, че няма да се ваксинират, а тия да си говорят каквото знаят.

113

Анонимен

преди 2 години

До 131, Световна конспирация, всички лидери са се събрали и са се наговорили. Те за далеч по-малки неща не могат, но за ваксините - всички, ама всички и никой не се издава!

112

Анонимен

преди 2 години

България стана за смях на целия свят (да, и на африканските държави) с провала си да вземе мерки срещу вируса, въпреки, че имаше всички условия за това. Обвиняваме "управниците", че държавата ни е зле, но се видя, че не управниците, а ние сме причината: управниците са само функция на нас самите.

111

Анонимен

преди 2 години

Пропаганда с такива мащаби може да съществува само в тоталитарна фашистка дистопия и не е възможна в условия на демокрация. Тепърва ще видим какви ще са следващите стъпки на световния елит и неговите марионетки - скенери за ваксини, концлагери за неваксинирани, публични екзекуции и т.н. Ако ваксините наистина работят, как изобщо е възможно ваксинираните да се заразяват и боледуват?

110

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да се говори, колкото и да се обяснява - резултат никакъв. Това, че половин свят се ваксинира няма значение. Чакат се страничните ефекти на ваксините, а през това време хора се заразяват и после ги "лекуват" с лекарства, на които са им ясни страничните ефекти.

109

Анонимен

преди 2 години

От 1000 неваксани при директен контакт с вируса ше се заразят 1000

108

Светозар

преди 2 години

Няма да се ваксаме ! Кога се ваксинира президенто, тогава и ние.

107

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 117 Ами, ти си си със знанията от Химия от 7ми клас, затова не си наясно какво казах. Преработен в организма лимоновия сок става АЛКАЛЕН, но ти ОТКЪДЕ да го знаеш това? А иначе, "киселини" се появяват при недобро затваряне на езофагуса и диафрагмата, а не заради консумацията на "кисели" неща. Трябва да ядеш по кило лимони на ден, за да се получи ефекта, за който писалия говори.

106

Анонимен

преди 2 години

Ти казваш, че не трябва трета игла, ама сертификатите изтичат 9 месеца след втората. Кво правим? Почваме при всяко пътуване да си бъркаме в носа ... мм не е ОК.

105

Анонимен

преди 2 години

Тоя е най баталния лъжец от всички...

104

Анонимен

преди 2 години

Че то от 1000 неваксани се заразяват 4-5 бре

103

Шаши

преди 2 години

Свобода за хората от Австралия и Канада. Не на новите паспорти съдържащи ваксинации.

102

Анонимен

преди 2 години

Ама могат да пътуват със сертификата навсякъде, пък другите не.