87

Аресва ли ти пътА?

преди 2 години

Аресва ми, аресва ми.... ЧЕРВЕН КАРТОН! УВОЛНЕН СИ!

86

Анонимен

преди 2 години

И аз съм гражданин. От Добрич съм. нямам село. Но аз не искам Кирил Петков за министър- председател!

85

Язъ Селенин од Бангя

преди 2 години

Президентът Радев е първият президент, който изпълва институцията със съдържание.

84

Гражданин

преди 2 години

Гражданите искат Кирил Петков за министър-председател и ще го получат. В момента се обмисля точно как да стане това. Но то ЩЕ стане. Скоро. Викайте ми Ванга.

83

Пръв Лъв

преди 2 години

Първото място е изненадало Славуца. Очевидно, той е искал да е трети от самото начало, за да създава смут в НС, което би привлякло огромни аудитории към треторазрядната му телевизия. Слави е преди всичко бизнесмен, не го забравяйте. Екипът му е най-важен за него. Той дължи всичко на екипа на шоуто си, който не го остави нито за миг през годините. Сега е готов най-чисто по бащински да направи всичко за това те да са добре. Дори се жертва в политиката. Това е супер, но не върши работа на суверена.

82

Слави

преди 2 години

може да е всякакъв, *** не и русофил. Така че мантрата за Козяк я оставете!

81

български избирател

преди 2 години

А бе Георги...а бе Проданов...гОООлемТУЛУПси...стига си мрънкал за таз "Да България"....не разбра ли че българите не искат *** и ГЕЙ ПАРАДИ!!!

80

Ще изберат

преди 2 години

Радев, не се бойте. Гласуват само партийни членове и симпатизанти, те са форматирани мозъци. По грамотните мислещи хора не гласуват за никого!

79

Анонимен

преди 2 години

От Козяк са активирали демократичните си политолози да плюят по Слави, туй звачи че Слави здраво е ударил по Козяк и техните слуги и ратаи.

78

Анонимен

преди 2 години

Чалгара се изгаври със "суверена", както той обича да повтаря.. На два пъти да имаш възможност да направиш правителство, но вместо това да правиш интриги и медийни скандали, това е непростимо

77

бобчо

преди 2 години

Върнат ли се Талибаните от герб на власт ще трябва и НИЕ да се изнасяме към западна Европа, като афганистанците!! И затова ще е виновен Слави Трифонов, защото на следващите избори герб ще са първи, а ИТН ще са на трето или четвърто място!

76

проф.Макавей

преди 2 години

Коларова е открито против Президента още от неговото избиране, преди да е направил или да не е направил каквото и и да е! Тя е винаги пристрастна към Герб!Никаква експертиза няма в нейните словоблудства а единствената й задача е да оплюе Радев.Какъв професор, какъв преподавател, какъв анализатор е тя? Бойкова ***!

75

Разумен

преди 2 години

Слави се е целел в третата позиция от самото начало. Първото място ги изненада.

74

Само

преди 2 години

ДуПиСе пичели от този хаос.

73

Още

преди 2 години

Още съм разчувстван от срещата на *** и ***. Все едно комсомолец и пионерка, само дето не си вдигнаха ръцете след рапорта! И какъв копнеж за новия свят се четеше в очите им? Но млъкни сърце!

72

Анонимен

преди 2 години

Еей, много кандърми, много нещо. ами оставете ги хората на мира. Защо не видях нито един политолог да ни говори колко формацията на Мая и Хаджигенов е токсична? Каквато си е. Щото на плювачите по ИТН им плащат. А за Мая и Хаджигенов - като за умрелите - или добро или нищо.

71

Анонимен

преди 2 години

Точно така трябва да влязат изцяло други партии , досега оплювани и пренебрегвани

70

Ще отидат

преди 2 години

Вляво, защото са леваци.

69

Анонимен

преди 2 години

славуци чалгара добре разигра народеца.А на другите избори да помислиммалко преди да пуснем бюлитината.

68

{ The Truth }

преди 2 години

ИТН са искали да са на 2/3 място от самото начало. Сами си казаха, че излизат опозиция. Хубаво, но трябваше да споделят за намеренията си преди изборите, защото така подведоха много хора. Това е позорен финал, присъщ на един цървyл.