6

Анонимен

преди 2 години

Ако се опитате да бъркате тайно с тези клечки в носоовете на децата ще има кютек. За маски и инжекции дори няма да обсъждаме.

5

Крайно време е

преди 2 години

в образованието да се вземат по- сериозни мерки за да се осигури присъствено обучение за децата.Право на избор е ваксината, учители които не искат в неплатен отпуск. Ще бъдат заместени от васкинирани студенти последна година.Спешно ми трябваше преглед от лекар специалист, трябваше ми или ваксина или тест за да ме приеме. Същото и за учителите, или ваксина или два пъти седмично тест.Крайно време е светилата в медицината да кажат, колко опасни са децата в разпространение на ковид.

4

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Въведете задължителна ваксина за учителите до първия учебен ден тогава.

3

Е, па...

преди 2 години

Според мен на учителите, не на всички, но на много голям процент от тях им е страшно удобно да преподават от вкъщи. Преподават е в кавички, защото онлайн обучението не е никакво обучение, напротив. Пагубно е обаче за децата. Смесено обучение, две седмици онлайн, две седмици присъствено, също не е решение. Осакатяват учениците така. Да се спазват стриктно мерките и да си ходят на училище реално. Иначе след време ще ревем всички

2

Гласувайте

преди 2 години

За Тоше

1

Анонимен

преди 2 години

Маски в час = празни класни стаи.