18

Анонимен

преди 2 години

Какво ги интересува правителството за тези, които може да останат без жилище? За сметка на това, хората довели до тази насадена пандемия си печелят милиарди. Производителите на ваксини забравиха един от физичните закони, на които се крепи света- на всяко действие има същото по сила противодействие. Не може да печелиш милиарди за сметка на живота на много хора, или тяхното здраве, и да върви светът нормално!

17

Анонимен

преди 2 години

Има криза, защото научиха милиони там да живеят на социал и държавата да им осигурява всичко, само защото са от малцинствта. Едно към едно като у нас. И при най-малката криза, тези излизат да се жалят колко са зле и как отново данъкоплатеца трябва да ги оправи, щото са бедни и онеправдани. САЩ е на прага на упадъка и гражданската война. Не може винаги едни и същи да бачкат и да се развиват, а други само да реват как някой нещо им дължи. Нещата може много бързо да ескалират.

16

Мери

преди 2 години

Много хора не плащат защото досега им плащаха наемите и на тях им хареса и сега се опитват да измъкнат още пари от държавата.

15

Анонимен

преди 2 години

Накрая в омразната ви Русия, хората ще са поне със собствени жилища и средства за хляб. Също даже и в Северна Корея, а в Щатите ще си живеят в колите-таратайки по паркинЗите. То вече се сбъдва.

14

Анонимен

преди 2 години

Тук е ясно, че говорим за техните боядисани и латинотата. За тях винаги е най-добре нищо на никого да не плащат и да се въртят от една кълка на друга по цял ден. А и демократите им пригласят с болшевишките си възгледи. Като са толкова ербап да си напечатат още няколко трилиончета и да изкупят жилищата на частните собственици. После да ги пуснат на боята без пари и да се направят на много ларж. Да видим това докъде ще доведе - до същото място, докъдето и нашите социални билища дадени на Онези.

13

Анонимен

преди 2 години

Това значи ли, че се задава революция?

12

Анонимен

преди 2 години

Ами то милиони вече са на улицата. Нали това ви е целта с измислената пандемия? Хората да са като пребити кучета.

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 7 "Пък политиците ще трябва да ги"сушим"по клоните". Като "изсушим", или - ИЗЧЕГЪРТАМЕ горкото комлексирано злобарче, което УЖКИМ било "глава" на не-държавата, затова пък е задн...ик на поредния Второ-септемврийски комунистически преврат. Някой помни ли рундяовските ултраси със сламата и агресията на Копейкин, БОЕЦ и София-Запад от 02.09.миналта година?

10

Анонимен

преди 2 години

Много ме е съклет за дребния бизнес в Щатите, и хич не ми пука за моя си бизнес на "Мария Луиза", който затворих оше през април - след преврата. Наем не плащам - партерът си е мой, и от 70 години сме прочути с местния "контингент", ама алъш-веришът си вървеше;откакто Чашков яхна дамаджаната, наоколо само милиция - да не вземе някой да гласува за ГЕРБ, и клиентелата се изнесе към Женския пазар и "Христо Ботев". К'ъв ГЕРБ бре - они си знаят един нумер - "Радев", та "Радев" - това им пише на дланта

9

Започнаха

преди 2 години

От 3 млн и стигнаха на четвъртото повторение до 30 млн.

8

Анонимен

преди 2 години

Аз съм в чужбина и нямам никакво желание или намерение да се връщам. Но аз имам работа, къща и стандарт. Който няма, да му мисли!

7

Анонимен

преди 2 години

Освен афганистанци да очакваме скоро и българските мигранти да се завърнат от САЩ и Европа в България.А зима идва.Ако наистина се завърнат 1.5 милиона българи от чужбина и поне едно 200 000 мигранти от Близкия изток и Северна Африка,г ладът ще е голам в БГ,защото и пандемията и кризата не са си отишли.А безработицата ще удари едно 150%,щото вдействителност само 500 000 са реално създаващи продукт.Другото е "шлака".Пък политиците ще трябва да ги"сушим"по клоните,щ ото те забъркаха тази каша.

6

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

От страна на неограничените възможности, САЩ се превърнаха в страна на неограничените абсурди!

5

Анонимен

преди 2 години

Милиони се научиха да взимат пари без да работят и сега, акоим спрат парите понеже не работят ще има бунтове, грабеж и палежи.

4

Анонимен

преди 2 години

От година и половина питам - какъв е планът? Каква, по дяволите е идеята? Затваряме, ограничаваме, спираме икономиката, локдауни... И после какво? Докога? Хората от какво ще се издържат, какво ще ядат?

3

Bitcoin

преди 2 години

Ако искате да копаете Биткойн безплатно от телефон и компютър,използвайте приложението от линкаhttps://cryptotabbrowser/21359882

2

Анонимен

преди 2 години

Мерките са причината да не могат да работят, а най-строгите мерки са в сини либералните щати в консерватвните мерките са разхлабени. В статията обаче либералите реват, че косервативните са им криви, че са наложили умните си мерки.

1

Анонимен

преди 2 години

Аз отдавна осъзнах, че за управляващите в света е изключително важно да не умрем от вирус и да се ваксинираме! Неизбежното умиране от глад, студ и мизерия не ги засяга по никакъв начин!