232

Джо

преди 2 години

Теорията зад това е всъщност проста. Най-значителната промяна при Делта е спайк протеина, а ваксината е правена за стария спайк протеин. Естествения имунитет, от друга страна, след сблъсък с предишните варианти изгражда антитела не само срещу спайк протеина, а срещу много други протеини на вируса (някъде четох, че са над 27). В този случай организма разпознава много части от вируса, вместо да разчита само на спайк протеина от ваксинациите, който вече е съвсем различен.

231

Манталитет БГ

преди 2 години

Нормално е дадем своя български принос и тук. Така, както сме изобретили изтърбушването на автомобилните гърнета и демонтирането на DPF или катализатора, за да върви старата ни кола "като нова", да не ползваме хендсфри устройства или да си возим децата на предната седалка без столче или в скута на шофьора, защото "няма страшно" и "това са си нашите деца"! Сега установихме, че Ковид НЕМА и не е нужно да се ваксинираме. А маските, с които пазим другите...ами май.ната им на другите!

230

az

преди 2 години

До Гиб МелсънПроучването горе, ако е вярно, има научна стойност. Но не променя нищо по отношение на нуждата от ваксиниране!

229

Ха!!!!!

преди 2 години

До 254. - Ето ти цитат от оргиналната статия: Natural Immunity 700% Greater Protection Than Shot, Data from Israeli Govt. Shows. Пусни го на търсачката си. Отнася се и за и за усложнения и симптоми. Помоли някой да ти го преведе.

228

Анонимен

преди 2 години

Ако направите даже и бегло сравнение с ваксините против грипни вирус, те се бият всяка година, тъй като вирусът постоянно мутра и миналогодината ваксина вече не върши работа... Това ни чака и при Ковид, тези като че ли откриват топлата вода

227

Анонимен

преди 2 години

До Надали- А забеляза ли че сайта от който е преписана статията е БЛУМБЕРГ?? Ваша лява та лява медия. Която всички ваши леви та леви вакс медии постоянно цитират. Това не те ли притеснява? Или ваксинката си е свършила работата?

226

Do 252

преди 2 години

Целта на ваксината не е да те пази по-дълго от естествените антитела при преболедуване, а да те защити от евентуално заразяване, тежко прекарване на болестта, хоспитализация и смърт.Пак не си разбрал

225

ваксаджия

преди 2 години

До 250- Нищо противоречиво не е пуснато сега, а е преписана статия от ваксаджийския ултра-ляв Блумберг, незнайно защо се е престрашил да публикува данни от най-масовото проучване в най-ваксинираната нация-Израел. И не само там е публикувано това изследване а и в хиляди други медии. Дори в лево-Гугъл търсачката ще ги намериш лесно. И не са баннати. Защо ли? Иначе си прав че много вакслъжи бяха пуснати до сега. Нищо лично. Просто бизнес. И вакс-предложения, които не можеш да откажеш.(Кръстника)

224

Гиб Мелсън

преди 2 години

Отдавна повтарям и се опитвам да обясня на простолюдието, че няма как ваксината да те пази повече и по-дълго в сравнение ако си карал ковид естествено. Просто няма логика. Простолюдието не вярва. Но ето, че започнаха да излизат данни, факти, статистики.

223

епидемиолог

преди 2 години

До до епидемиолог 241= Да повторя. Образовайте се преди да пишете безмислици. С нищо не помагате така. Разбира се че има стаден имунитет при мутиращи вируси. При всеки сезонен грип е така. Ако се предпазят временно уязвимите и вируса премине през здравото население, за месец е приключил. И чакаме следващата мутация, нали? Знаеш ли колко уязвими, не предпазени умираха от грип/който мистериозно изчезна сега/? Познай? Но пък нямаше локдауни да спрат създаването на стаден имунитет. Бинес модела сега

222

Анонимен

преди 2 години

Още, още, още може! Пускайте противоречащи си статии, тук балами има много да четат, да спорят. Само за сравнение - всички развити нормални държави имат над 50% ваксинирани.

221

ТОто

преди 2 години

Нормално хирата казаха, че ваксината действа макс 6 месеца. В Израел имат много ваксинирани още през Януари - Февруари. Точно те се заразяват по-лесно и затова от Файзер от месец говорят за трета бустър ваксина. Във всички европейски държаваи, където ваксинация започна по-късно от Израел, нямат този проблем с ваксината все още.

220

Анонимен

преди 2 години

Изкарах го преди половин година, а сега антителата ми са над 620

219

Верния отговор

преди 2 години

Никой не се заразява щото няма делта.

218

Надали

преди 2 години

Някакъв човек публикувал статия в един сайт и некъв друг дето не се е ваксинирал :) решил да я пусне в dnes.bg - и айдеее 300 човека го приели за чиста истина. В mrx пишат всички, статиите са некви предположения, като онова за арката на Марс :)

217

До дедо

преди 2 години

Никой не ти дава акъл .Ти нямаш капацитета и потенциала да го възприемеш !!

216

До 238

преди 2 години

Абсолютно е така! Бизнес империите и индустриите,които са в управлението на Света и които на практика балансират и определят хода на икономическия и социално-битов контрол -шоу бизнес,мода,туризъм,спорт,авиоплаване,авиостроене,транспорт изгубиха милиарди на степен от тази Пандемия.Е,смятате ли,че тези хора нямат властта,ресурса,лобито,авторитета и възможността да разобличат евентуална измама или план.Та те имат дипломати и политици навсякъде по света.Ако те не са в " плана" ,кои са ?

215

Дедо до 237

преди 2 години

От вакси акъл йок - нищъ!

214

до епидемиолог

преди 2 години

Няма стаден имунитет срещу вирус, който мутира непрекъснато... Всички коронавируси са с това свойство... Ще измрат милиони, ако се разчита на "стаден имунитет"...

213

Дедо

преди 2 години

До 234. Когато истината започне да боли , обикновенно човек започва ето така да се пени !