15

Анонимен

преди 2 години

ИТН - най-чистата форма на НЕКАДЪРНИЦИ

14

ГЕРБ

преди 2 години

Чиста форма на нагалци

13

MaйMyнaтa

преди 2 години

Стига сте ревали, утре вечер ваш Славчу ще влиэа у телевиэурот!! Ще му се радвате като на бебе, че то дъртите фейсбук немат.

12

Надблюдателт

преди 2 години

Мантрата, как хората едва ли не харесвали "служебните", услужливо се набутва от всички медии, и тъй наречените цоциолози! Истината е , че всички поразии които ще направят "хранениците" на Радев, ще ги разберем след време! А самият Радев се надява, дотогава да са минали президентските избори, и тъй наречените "избиратели", да се поставят пред свършен факт! Сиреч...битият бит, е* ният ...оправен! Надяват се да се гласува, преди целокупният българин да си е плати първите зимни сметките за парно и т

11

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам какъв ви е проблема с ГЕРБ?На фона на общата политическа карта,човек с чувство за реалност,човек с аналитична преценка,човек гледащ през призмата на обективността би трябвало да е наясно,че Борисов е най-удачния вариант за премиер при това статукво.В политиката е недопустим варианта " проба-грешка" Нямаш ли ясна идея и убеденост за бъдещето,не пипаш настоящето.Настояще,което в един общ вид е порядъчно,сигурно,устойчиво и прогресиращо.Неизвестни се приемат при безисходица и геноцид !

10

Асан

преди 2 години

И Тиквата беше див селянин ама му фана цаката :)))

9

Антигробер

преди 2 години

Има такива нещастници, дето гласуваха за царският шут. Само, че царския шут искаше не повече от 10% и дори и той не осъзна колко много чалгопитеци са се пръкнали от този малък, но много пpoст народ.

8

Анонимен

преди 2 години

Активирали са всичко живо, социолози, политолози и на-обикновени луди да плюе по ИТН.

7

Анонимен

преди 2 години

Трети избори заради тяхната алчност ,я смените колко са милионите за тия избори ,това са държавни пари а не на слави Трифонов

6

Анонимен

преди 2 години

Айде и тоя се изока срещу ИТН. Не забелязвате ли всеобщата атака срещу тази партия? Просто Слави показа, че няма да се наведе на никого и веднага скочиха срущу него. Те такива не обичат. Обичат меки китки, с които могат да си правят каквото си искат.

5

Анонимен

преди 2 години

ИТН, БСП, ДБ, Мутрите са на принципа изречен публично от Галевица: Да обещаем всичко на норода, пък после няма да го изпълним, а ще се накрадем колкото можем повече!

4

Анонимен

преди 2 години

Като чуя "политолог", все едно чувам "диаpия".

3

Анонимен

преди 2 години

Мразя политолозите ,но тоя говори истината ,и децата вече разбраха че тия си мислят за големи политици)позор има такива лъжци

2

Анонимен

преди 2 години

Вярно ДБ са комунисти, ама и ГЕРБ са същите като тях.

1

Дарко

преди 2 години

ДБ и ИСБГНИ са червени комунисти!Не гласувайте за тях!