143

факт!

преди 2 години

При т. Живков поне имаше нещо положително , а при ''демокрацията'' /демоНСТРАЦИЯТА/ , НИ-ЩО , но от сърце , изсякоха горите , отровиха водите , КОРУПЦИЯ ДО НЕБЕТО , НЯМА ЕЛЕМЕНТАРНА ДЪРЖАВНОСТ ,... ЗА КАКВО ''ПРАВОСЪДИЕ'' СЕ ГОВОРИ ..., ПРОДАДОХА И БЪЛГАРИЯ НА ПАРЧЕТА ЗАРАДИ ЛАКОМИЯТА ...

142

Банана

преди 2 години

Българи не яще банани тва е наи голямата отрова пръскат ги с отровно вещество да издържат повече и се здобиваш с рак.

141

Даа!

преди 2 години

Как шЪ сЪ опраИ Бе-Ге-то , като БСП се върне към БКП , доказа се че младите от БСП , всичко знаят , но нищо НЕ МОГАТ !

140

Диана

преди 2 години

До Анонимен151 Не бъркай ЕС, където го няма! За всичките ни беди е виновна БСП, която направи американски преход по записките на Ран и Ъп! БСП не са политици и гледат все да се присламчат я към СССР преди, я към САЩ сега...Е-е-е...Добре ни наредиха американците! Изглежда много вероятно американците и сега да дърпат задкулисно конците на БСП с всичките им "политически" манипулации, лъжи и изстъпления...БСП се опита да атакува и ЕС с дезинформация по време на днешната си атака на властта, но.

139

наблюдаваШ

преди 2 години

Тези избори бяха 7/8 , а следващите ще бъдат 5 за 4 !

138

Анонимен

преди 2 години

До Тодор Живков И днес никаква фантазия май :)))) Същите фрази пак пробутваш :))))

137

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 138 "запали и по още една свещ за жертвите на фашизма" Даже и речника ти е на някой промиван от десетилетия съвеЦка пропаганда. Руснаците така наричаха тия, които се бореха срещу комунистите. А не искаха да ги наричат с истинското им име - нацисти, защото беше опасно - все пак комунистите и нацистите бяха съюзници при започването на Втората световна война. :))))))))

136

Тодор Живков

преди 2 години

Яжте банани и се радвайте на демокрацията.

135

...ЧЕ ИДВАТ КРИЗИ...

преди 2 години

Нинова предупреждава, че идват кризи и това ще стане веднага щом комунистите докопат властта, защото многократно сме преживели това, когато червените крадци са идвали на власт и са ограбвали държавната хазна, банките , пенсионния фонд, НЕК и всичко държавно което може да се открадне. Господи, спаси българския народ от такива управленци! българин

134

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 147Взеха ни заради географията, да ги пазим от турците.....хахахахаха :))) Ако си мислиш че са ни взели за некакви икономически показатели, значи си заблуден......хахахаха :)))

133

Диана

преди 2 години

До Анонимен133 Който забравя историята си е обречен да я повтаря докато си научи урока!Никога не трябва да забравяме как едни фалшиви до мозъка на костите си "комунисти",които дори до края на управлението си не знаеха какво е това "комунизъм",успяха да съсипят толкова качествени хора и всяка истина бе потопена от тях в кал,гадости и зарази..БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!За БСП и сродните, изгонени от нея за камуфлаж души,политиката е "мижи да те лажим"-променил се Илия,погледнал се пак в тия

132

Анонимен

преди 2 години

Никой в ЕС не иска България. На тях - САЩ и ЕС, им е нужна територията на България и Румъния, като България е по важна. ЕС и САЩ просто си взеха територията, а към нея трябваше да вземат и нещото българска държава и народ. Влизането на България в ЕС беше катастрофа за България, ЕС доуби българската икономика за да ликвидира всякаква конкуренция, и я заместиха с клиентелистки режим под формата на "помощи" (евро-пари) за местната политическа върхушка която ги краде, стига да изпълняват нарежданията и да не забрявят да дадат процента на добрите чичковци от Брюксел.

131

Анонимен

преди 2 години

И как ще го върнете соца? За какви се мислите, че вие решавате нещо? Че вие решихте да смените соца, и сега можете да го върнете! Не се взимайте толкова насериозно - опростачен, одебилчен, алчен и злобен народ - тръгнали да сменят социалната система и как да управляват света? Имате ли представа от какви Сили се решават тези въпроси? Ще гниете още много десетилетия при демокрацията и американското партньорство.

130

Анонимен

преди 2 години

145- КАЗВАШ ЧЕ НЕ МОЖЕМ ТРЕВА ДА РУПАМЕ- А НЕ- МОЖЕМ, ТРЕВА РУПАХМЕ ЗДРАВО ГА УПРАВЛЯВАХ ЧЕРВЕНИТЕ МАФИОТИ, КОИТО ОБРАХА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД- ЯДОХМЕ И ЧЕРВЕН ПИПЕР СЪС СТРИТИ КЕРИМИДИ

129

Анонимен

преди 2 години

"Представете си че върнем соца, откажем се от ЕС и НАТО, какво ще правим после, ще рупаме трева ли" - това е така, защото сме без икономика и служим за депо за черноработници и пазар за западни стоки, за това ни взеха в ЕС и НАТО, в НАТО сме за пушечно месо срещу Русия. И винаги българите ще живеят така, много по зле отколкото при соца.

128

анонимен

преди 2 години

Тук някои, а може би един бленуват по комунизма! Е, добре нека Нинова и Радев го върнат! Какво ще правим, Няма СССР, няма СИВ! И трева не можем да рупаме! Гледайте в Куба какво е! Какво им е на западните държави, където не е имало комунизъм?! Защо българите бягат там, а не в Русия?!

127

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 138Вие убихте българите в Одринска Тракия, така че си мери езика, оставихме ви да си живеете.....хахахаха :)))

126

Анонимен

преди 2 години

Другарите трябва да си закрият партията в интерес на България и да има пълна лустрация на комунизма

125

Анонимен

преди 2 години

Радев обмисля излизане от ЕС и присъединяване на България към Русия, със съдействието на Ваньо Костов демократа

124

браво

преди 2 години

Успех!