40

Ало Ваньо?

преди 2 години

Също ли е от лошите руснаци, дето готвят добрата Мутра? Или някой друг го сготви с тоя запис? Голямо готвене на тая мръвка пада! Ха ха ха...

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17 За съжаление в момента нови лица няма как да влязат. Каквото и да си говорим, партия не се прави за месец. Ще изкараш 2 лица известни, а останалите ще са от кол и въже и ще стане като ИТН. И по чудо да събереш супермени само, хората няма да те знаят кой си и ще гласуват за друг. Възраждане печелят уж гласове. Ама това е същото като да гласуваш за Бареков или Сидеров и просто ново име и лице на същия ***. Поне 2-3 години алтернатива няма да се появи и изборът е по-малкото зло

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35 "Каквото и да е, важното е, че Тиквата изгни и замина, където е мястото на гнилите тикви! Пък вие си плачете тук за държавническата му "визия", смешковци платени!" Единственият, който ще плаче, си ти като комунистите ти изчегъртват парите и спестяванията (ако въобще имаш такива).

37

Дамата с песа

преди 2 години

Няма държавници сред нашите политици. Вместо всички да се обединят, инфантилно поведение на ИТН, комплексарско на ДБ, неразумно на БСП и ИБГНИ в отказа им за сътрудничество с ДПС. Наблюдаваме ритуално самоубийство на тези партии, което ще доведе до връщането на власт на ГЕРБ след новите избори.

36

Анонимен

преди 2 години

"руснаците ще транспортират газ когато ние разрешим и по цени,които ние определим." Къде я прочете тая измама? В партийния ви "орган" ли? Там нещо за отказа ни от транзитни такси пишеше ли?

35

Анонимен

преди 2 години

пРезидентът пак настъпа мотиката БСП. Имаше избор да даде мандата на ДБ, защото те бяха коалицията, която си покачи броя на депутатите. Просто радев иска нови избори . Ще си ги получи.

34

Севда

преди 2 години

Ваньо Костов ще се съюзи с дявола за власт, очакваме подкрепа за комунистическото правителство, ДБ, защото времето е наше.

33

Анонимен

преди 2 години

Гербавият тролски вой от глад ли е вече?

32

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеН 43БКП никога вече нема да управлява, бъди сигурен в това.....хахахаха :))Вълкът козината си мени, нрава не......хахахаха :)))

31

Анонимен

преди 2 години

Ами на новите избори убеждавате хората, че Боко Тиквата е по, по, най, избирате му 130 депутати и чакате разцвета! Лесно е! Ха ха ха...

30

ПОСЛЕВДИЯ ЗОВ.......

преди 2 години

НЯМА ГИ ВЕЧЕ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ***!

29

АнонимеН

преди 2 години

АБСОЛЮТЕН ЦИРК!!!! САМО НАБЛЮДАВАЙТЕ КАК БСП ЩЕ БАВИ И НАКРАЯ ЩЕ ОБЯВИ, ЧЕ НЕ СА СЕ РАЗБРАЛИ И ЩЕ ВЪРНЕ МАНДАТА А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ НЯМА ДА СЕ ГЛАСУВА НОВА ДАТА ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ ОТ ПАРЛАМЕНТА И РАДЕВ ЩЕ ОСТАНЕ СЛУЖЕБНО НА ВЛАС ЗА ОЩЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ И СЛУЖЕБНОТО МУ СЪЩО!

28

Анонимен

преди 2 години

Нинчето ако се разхожда само с бела ризка, може да е изтърпим....хахахаха :))) По добре да даде на некой друг щафетата, нема да стане нейното :))

27

Анонимен

преди 2 години

Тия руснаци ли, на които построи безплатен за тях газопровод за повече от 3 млрд. на българските данъкоплатци? Или някакви други руснаци го "сготвиха"? Севда какво ви казва да пишете по тая тема?

26

Анонимен

преди 2 години

И овцете за кво гласуват?! Вълците пак същите в парламента!!!

25

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да е, важното е, че Тиквата изгни и замина, където е мястото на гнилите тикви! Пък вие си плачете тук за държавническата му "визия", смешковци платени!

24

Анонимен

преди 2 години

Фигурант, нали вдига юмрука срещу статуквото, тая, с която така щастливо се здрависваш, каква е?

23

Анонимен

преди 2 години

Политиците ни са аматьори, проевете снизхождение....хахахаха :))) Даже ми е жал за Славчо, щото вече е персона нон грата.......хахахахаха :)))

22

Анонимен

преди 2 години

Бойко каза просто и ясно кой го 'сготви' - руснаците. Постигнаха целта си, България затъва в хаос и проблеми. Пробваха същия номер в Черногорие обаче там не успяха, тука обаче вече си имат президент и правителство.

21

Анонимен

преди 2 години

Много щастливи изглеждат двамката... Всичко в България е цъфнало и вързало, че се хилят, като холивудски звезди...