121

Жорж Ганчев

преди 2 години

В България са идвали много велики учители да просвещават и повдигат нивото на народа, но българите нищо не прихващата. Един от тях беше и Жорж Ганчев.

120

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 147Предпочитам Садам пред Чалгаря.......хахахаха :)))

119

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Предпочитам Ким Чен Ун пред перспективата Борисов да се върне." - Ким Чен Ун си крепи държавата само благодарение на подкрепата да съзнателния и дисциплиниран корейски народ. В България няма да стане - всички ще го оплюват и критикуват и ще завърши като Каддафи и българите ще живеят както сега живеят либийците.

118

Че Гобара

преди 2 години

Изводът от цялата история е, че всички екзотични политически експерименти обикновено приключват с пълен провал. С ИТН провалът е тотален. Като се започне от това, че изглеждат абсолютно неадекватно (само го погледнете тоя горе на снимката), мине се през факта, че не знаят как да говорят, и приключим с това, че се оказаха абсолютно неподготвени за политиката. Не съм очаквал да е толкова зле положението. Не знам на този народ кога ще му озрее главата и ще престани с политическите екперименти.

117

Анонимен

преди 2 години

До АнаВъпреки че не понасям Бокича, нема сила която да ме нара да гласувам за Чалгаря......хахахахахаха :))))

116

Пич

преди 2 години

На тоя паллячо на снимката няма ли кой да му каже как да се облича?! Или се е барнал като за битака със скъсаните дънки, или изглежда като кум на цииганска сватба някъде по ловешкия край. Тия вярно се оказаха някакви пълни дупки ... имах някаква надежда.

115

Ана

преди 2 години

Въпреки нескопосаното шоу на сценаристите няма сила, която да ме накара да гласувам за ГРАБ. Добър опит , не може да им се отрече .Ама какво им е? . Нито деца гледат, нито сметки плащат.И това подкреоящо издайническо мълчание откъм ГРАБ и ду.***.се?? Представете си колко трябва да струва този долнопробен цирк, че да не им пука? Доста явно....

114

Анонимен

преди 2 години

България призна Русия за държава окупатор на форума "Кримската платформа" . Този форум е подходящото място да потвърдя още веднъж силната и традиционна подкрепа на България за независимостта, суверенитета и териториалната цялост на Украйна в международно признатите й граници, включително териториалните води, каза министър Стоев. Като черноморска страна ние сме загрижени от нарастващата милитаризация на региона... Деокупацията на Крим и регулирането на конфликта в Източна Украйна трябва да останат високо в международния дневен ред

113

Анонимен

преди 2 години

Ще бъдем принудени да разглеждаме участието на отделни държави, международни организации и техните представители в Кримската платформа като посегателство върху териториалната цялост на Руската федерация, което неизбежно ще окаже съответно въздействие върху нашите отношения, предупреди официалният представител на Министерството на външните работи на Русия Мария Захарова

112

Виктория

преди 2 години

Как му ходи това евтино, кичозно сако. Сигнално чалгарско жълто.

111

Анонимен

преди 2 години

До Доктор СънТова беше върха на айсберга....хахахаха :))) Аз не бех изненадан, щото знам "умствения" капацитет на "сценаристите".....хахахахаха :)))

110

Томичукалата

преди 2 години

Борисов не го харесвам, НО....ами в сравнение всички досега , които видяхме и това на, което сме свидетели....просто няма алтернатива айде да не се лъжеме...ако оставим емоциите и симпатиите настрана...просто няма кой друг да управлява адекватно !

109

Анонимен

преди 2 години

Итн не могат да имат каквато и да е позиция, позиция може да имат само началниците им от Козяк, Итн само я съобщават на населението.

108

Потресен

преди 2 години

120 милиона за здравето и здравната каса, 133 милиона за избори? Моляяяя? Да ви таковам и в айдуците! Разглеждането на бюджета е заради ИЗБОРИТЕ, НЯМА ПАРИ ЗА ТЯХ! Лъжливи...

107

Доктор Сън

преди 2 години

Снимката говори достатъчно, то или са скъсани дънки, или като на свадбар брат му. Позьорска работа

106

СС

преди 2 години

Дупетатите да си вършат работата,а не да измислят далавери !!! Да се избере правителство и да бъде контролирано как работи ,всичко останало е демагогия!!!Пари за избори няма!!

105

Анонимен

преди 2 години

Що че правим?

104

МНЕНИЕ

преди 2 години

Вижда се че може и със Служебно Правителство - има Законопроект за повишаване на Доходите и намаляване на администрацията .Но ГЕРБ , БСП и Мая Манолова са Против .

103

Dinosaurus

преди 2 години

Ама Слави този път да ги плати!

102

Киро Рамбото

преди 2 години

Да, браво - жълто сако! Трябва да сте интересни, оригинални. Като на шоу.