157

Анонимен

преди 2 години

То това им беше целта - да не зависи нищо от тях, но да им наливат милионите в чалга кабеларката, че иначе никой не я гледа и няма приходи. Тези хора трябва на следващите избори дори да не бъдат допускани в парламента, да източват средства за "шоуто" си. Цяла България ще плаща, за да може Красимир Радков да демонстрира колко му е гладък мозъкът от денонощно наливане с алкохол.

156

Г-жа Костова

преди 2 години

С дингила Славуца, се разбрахме, да ми плаща, че всяка утрина надничаше, и душеше сбинокъла, в мойта тоалетна..?! А аз, не се възпротивлявах, заради "густото," на Народа!

155

12345

преди 2 години

Ще правя рожден ден и няма да ви каня, ама ще ми дадете подаръци

154

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, че са прави да не участват в подобни пазарлъци.И на малките деца стана ясно, че в политиката се приема за норма да се дели баница, вместо да се следват предварително договорени линии на управление.Е смисъла от ИТН, е да замисли самозабравилия се политици, кое е основно и кое последствие, може би, ако стане.И ДБ, са най наточени да мишкуват, под чужд авторитет.

153

Всичко има край!

преди 2 години

Селските апаши на комунизма у нас ще си разиграват коня до изчезването на крепостна Рус от картата на света, а после да му мислят.

152

Анонимен

преди 2 години

Какъв е смисълът от тази партия след като не иска да управлява,бяга от отговорност и се кандидатира за опозиция...много удобна позиция...да не носиш никаква отговорност ,а само да нападаш другите...НЕ затова мнозинството от хората гласуваха за тях...т.е. на изборите нито един глас за ГРОБ,ДПС и ИТН...

151

Кире

преди 2 години

Абе защо си губите времето с глупости. Славуца си показа данъчната декларация - 180 милиона приходи за последните 10 години. И даже и депутат не иска да е. А какво ще изберем ние на изборите, дет се казва, ние ще го дъвчеме. Той ни предлага да спазва обещанията си, да върне събсидията, да казва истината в очите и да не дава дупетооо, а ние избираме. Други ни предлагат да продължат да ни "оправят". Избор има за всеки, каквото му се иска.

150

Petar

преди 2 години

До Весна Змиянац И какво точно не разбра. Кое те изненада? Ти мислиш, че някой , някога те е канил заради невероятните ти постижения в термоядрената физика ли? Абе как така само това продавате, а като се намери купувач, пак недоволни. Решете какво искате.

149

Анонимен

преди 2 години

Странна е тази партия ИТН. Не бих им гласувал доверие да управляват и детска градина.

148

Асан

преди 2 години

Славуца е дърт ерген... и партията му е такава... кара на само задоволяване :)))

147

Весна Змиянац

преди 2 години

Аз съм Сръпската поп-дива . Когато Слафчо ме покани , приех да му гостувам, в дупката, където се слиза по стълба, като козя пътека ?! Почнах да преплитам краци, аха да падна, а там долу, Слафчо, се хили , като селски кмет, и почна да ме потпитва, за мойта щерка, дали, вече е узряля , за неговата Велика персона? Е, такъф ***, не бех виждала !

146

Cleo

преди 2 години

Какво да се очаква от поредните мършави *** на задкулисието. Беше ясно. Тези хора искат да реабилитират КОЙ и ББ.А, учиндолеца е взимал пари от кой ли не, като се почне от Илия Павлов до Орлето. Безкрайно компрометиран човек.Та той ще да прави промяната?!?Аланколу, надявам се раята повече да не ти се върже на номерата.

145

Тутурутка

преди 2 години

Аз цял живот бачкам за да може сестра ти да учи и после като разбрах кво е бачкала

144

Тутурутка

преди 2 години

И ше учиш и ше бачкаш, ама за да бачкаш трябва да си учил

143

Анонимен

преди 2 години

Бойко питаше работниците по магистрала хемус взехте ли си заплатите и отговора беше: ДА. Комунистите питат децата си: Харесва ли ти това апартаментче за 1 млн евро в центъра на Париж и отговора е НЕ.

142

Тутурутка

преди 2 години

Аз цял живот бачкам и пак не се научих

141

Тутурутка

преди 2 години

Ше учиш ли ше бачкаш ли

140

Анонимен

преди 2 години

Как да фалираш държавата в две стъпки, издание 2021 година. Стъпка едно, спираш всички инфраструктурни проекти с които България става по-апетитна за инвестиции, стъпка две раздаваш парите на пенсионерите.

139

Нищо не сте разбрали

преди 2 години

Това беше целта на Слави още от самото начало. Не да управлява а да заеме мястото на БСП като вечна опозиция и да прибира милионите (5-6 мил.) държавна субсидия без да прави нищо освен да плюе по този който ще управлява. Покрай него и хората му ще се облажат със депутатски заплати по 120 хил. годишно и всичко е точно. Това си е доста добра бизнес стратегия. Човека прави пари а вие броите мухите.

138

Проф Газибар Тодороф

преди 2 години

Божке мили, от къде ни налазиха, или ти ни прати, тия наши, ВГ- Талибани* ! Вчера, бяха въэлнясяли, днес са остригани. Дайдоха облечени, а днес ни се гаврят, със скъсанит дънки ! Молим те, Боже , ако можеш, вразуми ги , ако НЕ, остави ги, да се чекнат в София, в някое квартално кафене....