502

Гледам сеир

преди 2 години

Хахаха харесва ми как *** и чалгарите газ пикаят че подкрепата за Бойко се е вдигнала с 6% за два месеца. Не се безпокойте, неадекватници, до изборите ще се вдигне с още 10 %.

501

Гиб Мелсън

преди 2 години

Винету 2 Славуната се прецака с няколко много прости стъпки.Първата най-важната грешка. Хората познаваха Славуната с чувството му за хумор, разказване на вицове, подигравки с другите.И хората очакваха той също да носи на майтап на подигравки а се оказа доста обидчив и докачлив.Дончева нарече една от тях булонка и те настръхнаха.Е когато се бъзикаш с всички трябва да имаш интелекта и да поемаш бъзици. Като не можеш, значи не си интелигентен. Втора грешка. Атакуваха най-успешните министри на Радев

500

Анонимен

преди 2 години

Много наивници гласуваха за Слави припознавайки новото дясно, но той никога не е казвал дали е десен политик, съюза му с БСП много ясно показва какъв е всъщност и тези хора ще го накажат.

499

опетков

преди 2 години

Тези от Маркет линкс не са много за вярване, но тенденцията беше ясна за тези, които имат нещичко в кратуните. Импотентноста на т.н. "партии на промените" ще докара на власт пак тези, които могат да управляват, добре или зле. Вероятно след третите избори ще има и четвърти. Ние сме бедни, но с богати души и едни 100, 200 300 млн за избори не могат да ни уплашат. Иначе се пенявим на едни дето откраднали по 10-20 млн. За всичко е виновен оня плъх на Дондуков 2.

498

Стоедин

преди 2 години

Колко хубаво би било ДБ да са наистина демократична партия с демократични ценности. Но за съжаление само имитират и са създадени за да "оберат" демократичните гласове и .... да разбият дясното, доколкото имаше такова. Техните избиратели дали са доволни да коленичат на БСП и радев?

497

Анонимен

преди 2 години

Колко *** и елементарен трябва да си да гласуваш за Ристю и Санчо Панса, Най-пропадналия чалгар и антуража му или за Хаджинеграмотников и Галева. Не гледате ли телевизия, не сте ли чували за Рада дълбоката, поправката Ванко 1. Какво изобщо очаквате от таквива отпадъци?

496

Анонимен

преди 2 години

До НИКОЙ - Не се знае каква манипулаця ще направят.

495

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 518 - Споко - то са едни и същи места. Аз преди работих в комапния, която генерираше спам, статии и фолшиви статистики. Да нети казвам, за 1% във вотовете, се превеждаха 8 цифрени суми. ГОляма схема беше, ама половината работници се оказаха много изнжени и вчеха д анапускат, защото "не било дмеократично" ... пфф смешници. ТИ вко иска - да си беден демократ или да си на върха?

494

Анонимен

преди 2 години

Доверието в тях спадало от месец май насам, но май имаха по-високи резултати на изборите, проведени след месец май, спрямо април ... май май ...

493

НИКОЙ

преди 2 години

Стига лъжи, тиквонии е аут. И 100 пъти да повторите, че е първи ще си остане в мечтите му...

492

я пак?

преди 2 години

До Най- Да ти обясня:при гласували по-малко от 25% следва разпад на обществото.Никой не дава заеми на нелегитимна власт,няма пари за милиционерската еничерска шайка гестаповци и самозванците ги трепят с колове по улиците естествено губят и награбеното.

491

Най-

преди 2 години

Най-добре беше при Тошо! Знаеш за кой да гласуваш, иначе лошо!

490

Анонимен

преди 2 години

Чакаме новата партия на Кирил Петков. Торбалан е минало.

489

От народа

преди 2 години

Ако тази статистика в вярна и герб има най-много гласоподаватели-21,45%, това означава че този процент краде, както Борисов, Доган и Биков и т.н. като част от него е и некъдърната администрация, Която тиквата назначи, или бившата охраната на Тодор Живков, както сами ги виждате. Герб трябва да бъде премахната със закон, понеже е мафиотска структура, както и ДПС. Ако тези 2 мутренски структури ги няма ние бързо ще напреднем като народ и държава. А нали това е желанието на всички нас!!!!!!!

488

gele

преди 2 години

какви са тия промивки на мозъци. Боко не разбра ли че е аут и нема сми да харчи пари.Нема връщане назад.

487

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

ГЕРБ 21%, Служебното правителство 54% .Видно е кой е победителят

486

да върнем бойко ?!?

преди 2 години

Абсурд! Тези кражби, мутрещина, наглост, простотия никога няма да ги върнем. Отново ще нашарим парламента, но в полза на партия, която би формирала коалиционно правителство. Само като се сетя за сачева, цачева, оня от габрово, караянчева, особено бикова и къдравата сю - не мога да си представя отново да ги гледам всеки ден по села и паланки в джипката - абсурд!

485

Анонимен

преди 2 години

Дебърастите няма да си вдигнат процентите, твърде жалки са. Анкетата да не е правена на Орлов мост?

484

Анонимен

преди 2 години

Мафията ГЕРП плащат на *** да драскат тук денонощно, колко им е да платят едно социологично проучване. И дори да "спечелят" с 99% пак няма да управляват.

483

верно ли?

преди 2 години

До ДА ВЕ ! У САЩ куманистина Бидоня руши държавата си,ще се измъкнат също както в Авганистан като фъсня по терлици.Пука им за некво село БГ